Findkurser.dk

Sortering
Navn: Start: Ugedag: Skole  
Keramik 30-08-2021 10:00 ma ROSA Se Mere Luk
Navn:Keramik Start: 30-08-2021 10:00 Skole: ROSA Se Mere Luk
Keramik

Keramik På keramikholdet gennemgår vi de mest almindelige teknikker, herunder kvætseform, støbeform, pølseteknik, pladeteknik, drejning og glasering. Vi arbejder med forskellige dekorationsteknikker og ser på stentøjslerets muligheder. Det er også muligt at arbejde med porcelæn hvis der er interesse for det. Vi vil desuden afprøve nogle mere anderledes og frie teknikker, og se nærmere på hvad der sker i løbet af en kreativ skabelsesproces. (Krydret med keramik anekdoter). Kurset er umiddelbart baseret på begitnings dekoration, (lerfarve, som er indfarvet ler) som lægges på med pensel eller sprøjteflaske med tynd studs til streger og prikker, og klar glasur ovenpå begitningen. Kursister kan også vælge at arbejde med farvet glasur. På holdet er der både mulighed for at få udleveret bunde opgaver, og for at arbejde mere selvstændigt med selvvalgte projekter. Uanset hvordan du vælger at arbejde, vil der altid være mulighed for at få hjælp og kreativ sparring undervejs. Om du er begynder eller erfaren, er ligegyldigt. Alle kan være med. Det er kun fantasien der sætter grænser. Som opstart har jeg en superlet og hurtig opgave, som munder ud i at blive en sød og sjov uro. I kursuspriser erinkluderet 200 kr. til materiale, til opstarten. Materialeudgiftenvil derefter være afhængig af den enkelte kursists produktion. Der bliver max. 9 kursister på holdet. Thom Gagner uddannet stentøjskeramiker på Århus Kunstakademi, og har arbejdet på den Kgl porcelænfabrik og Höganäs saltglaseret.Thomhar udstillet flere steder, Århus Kunsthal, Vallekilde julemarked og Pinserutenm.m.

mandag 30-08-2021 kl. 10:00 til
mandag 22-11-2021 kl. 11:40

Lokation:

Kildegården - Kunstens Hus

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21307

Første mødegang: 30-08-2021 10:00

Mødegange: 12

Lektioner: 46,00

Underviser: Thom Gagner

Tilmeld nu
Det kreative værksted 20-09-2021 09:00 ma Sønderjyllands Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Det kreative værksted Start: 20-09-2021 09:00 Skole: Sønderjyllands Kunstskole Se Mere Luk
Det kreative værksted

Et kreativt åndehul tilbydes til dig, der gerne vil udfordres og stimuleres så du rykker dig til næste niveau i din kunstneriske interesse. På dette kursus tager vi Udgangspunktet i dine motiver, dit billedunivers og dit udtryk her og nu. I personlig dialog med Iris, udvikler I sammen hvilke dele af dit udtryk, der kan åbnes med nye teknikker og viden. Dit billede vil stå skarpere og mere præcist. Kendetegnet af Iris' undervisning er, at hun tilbyder flere forskellige redskaber som opvarmning indtil du er klar til at følge med det flow der opstår i processen. I løbet af kurset, arbejder vi intensivt med hver enkelts personlige billedsprog. Iris kan godt lide tanken om at bruge dit nærmeste miljø, lige hvor du står og på den måde blive inspireret, hvor du end er. At skærpe dit øje på de ting du har omkring dig. Øvelser/ opgaver har Iris mange af, og i fælleskab finder I den rigtige vej for den enkelte. For begyndere og øvede

mandag 20-09-2021 kl. 09:00 til
mandag 08-11-2021 kl. 14:00

Lokation:

Sønderjyllands Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21215

Første mødegang: 20-09-2021 09:00

Mødegange: 7

Lektioner: 42,00

Underviser: Iris Fridriksdottir

Tilmeld nu
UngBGK 06-09-2021 00:00 ma Sønderjyllands Kunstskole Se Mere Luk
Navn:UngBGK Start: 06-09-2021 00:00 Skole: Sønderjyllands Kunstskole Se Mere Luk
UngBGK

Kunst er en bred vifte af mange visuelle udtryksformer. Måske kan du li at tegne, male, fotografere. Eller du har godt gang i de billedlige muligheder din PC, din mobil giver dig... Er du mellem 15 - 19 år og ønsker at dygtiggøre og udfordre dig i et spændende kreativt miljø, så er du sikkert interesseret i vores nye initiativ: ungBGK. Har du lyst og mulighed for at investere et HELT ÅR, mandag – fredag kl. 9.00 - 14.30.? Måske i stedet for et år på efterskole eller højskole..., så er ungBGK det helt rigtige for dig ! Sønderjyllands Kunstskoles BGK - Billedkunstnerisk Grundkursus, optager hvert år 10-11 unge på deres talent og evner. Unge, der har lyst til at gå videre på én af de mange kreative uddannelser. Vi hjælper dem med portfolio og optagelsesprøverne. Mange kommer videre. UngBGK er din mulighed for at komme med på et helt års bgk-undervisning. Uden optagelse, men med mulighed for måske senere at søge ind på studiet. Du bliver undervist af en række professionelle billedkunstnere, der har stor erfaring i et bredt spektrum af teknikker. Du møder danske og udenlandske gæstelærere, der præsenterer dig for masser af konkret indhold og interessante og udviklende opgaver. Du kommer også på museumsbesøg og studietur til udlandet. Desuden er spændende foredrag også på tapetet.! På ungBGK har vi som en kunstnerisk og pædagogisk forstærkning tilknyttet en fast underviser, som hjælper dig igennem og støtter op, så vi kan bygge bro over det, du måske mangler. UngBGK har ingen optagelse. Det er efter 'først-til-mølle-princippet'. Der er få pladser, så når der er fyldt op stopper vi for tilgang. Meld dig til nu og betal depositum, så er du sikker på en plads. UngBGK erstatter vores SKD – Skolen for kunst og design, som vi har kørt gennem de sidste 2 år. Erfaringerne herfra har vi evalueret og skruet sammen på en ny, bedre og sikkert velfungerende ungBGK. Tjek og ud, bestil en samtale og få mere at vide.. Pris: 22.500 kr. ?

mandag 06-09-2021 kl. 00:00 til
mandag 06-06-2022 kl. 00:00

Lokation:

Sønderjyllands Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21201

Første mødegang: 06-09-2021 00:00

Mødegange: 0

Lektioner: 0,00

Underviser: Flere undervisere

Tilmeld nu
Tegn, mal, udforsk! Uge 27 05-07-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Tegn, mal, udforsk! Uge 27 Start: 05-07-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Tegn, mal, udforsk! Uge 27

Tegn, mal, udforsk! Vi tager udgangspunkt i verden omkring os - især det skæve, det skjulte, det uopdagede. Inspirationen kommer bl.a. fra citat af Leonard Cohen: ”There is a crack in everything. That’s where the light comes in”. Vi går på opdagelse indendørs eller udendørs som vejret og coronaen tillader det. Bagefter omsætter vi iagttagelserne til billedkunst. Det kan være akrylmaleri, tegning, collage eller hvad humøret er til. Undervejs snakker vi om livet og billederne og hvad der rør os og vækker nysgerrigheden. Om underviseren: Rikke Volf er billedkunstner og psykoterapeut. "Jeg kalder mig Ambassadør for højre hjernehalvdel. Vi mennesker lærer meget af at lege med kreativiteten, som bor i højre side af hjernekassen." Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 05-07-2021 kl. 10:00 til
lørdag 10-07-2021 kl. 00:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21109

Første mødegang: 05-07-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Rikke Volf

Tilmeld nu
Kreativ skrivning uge 26 28-06-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Kreativ skrivning uge 26 Start: 28-06-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Kreativ skrivning uge 26

Kreativ skrivning Sommerskolens skrivekursus er for både begyndere og de, der har skrevet længe. Vi arbejder med blandt andet sprog, skriveproces, plot og genre. Du kan skrive selvbiografisk, fiktion, fortællinger eller digte - helt som du har lyst. Vi laver øvelser, diskuterer tekster og det at skrive. 0m underviseren: Helle Merete Brix er freelancejournalist, bla. på Weekendavisen. Hun er mangeårig underviser på skrivekurser i Fountain House og på AOF og FOF. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
fredag 02-07-2021 kl. 14:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21102

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Helle Merete Brix

Tilmeld nu
Kunst og skrøbelighed 28-06-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Kunst og skrøbelighed Start: 28-06-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Kunst og skrøbelighed

’Kunst & skrøbelighed’ Kom og giv dig selv rum til at udtrykke din sensitivitet og skrøbelighed. Styrken og robustheden er en del af det sensitive univers. Vi udtrykker os igennem forskellige materialer og arbejder med tryk og aftryk. Naturlige materialer, linoliumstryk og andre simple trykteknikker. Om underviseren: Henriette Lykke er uddannet i fotografi på FAMU Akademiet i Prag, Art Spirit Coach ved Institut for kommunikation, spiritualitet og coaching. Hun har undervist unge på daghøjskoler og produktionsskoler i København samt undervist på AKU Center Ejegod i kreativt fotografi. Hun har desuden udstillet i Polen, Tyskland, USA, Tjekkiet og Danmark. "Jeg brænder for, at alle kan arbejde kreativt og mener, at hvert menneske har en interessant historie, andre kan lære af." Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
fredag 02-07-2021 kl. 14:00

Lokation:

Fontanaskolen

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21104

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Henriette Lykke

Tilmeld nu
Fotohold i Den Sociale Blomsterhave - Uge 27 05-07-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Fotohold i Den Sociale Blomsterhave - Uge 27 Start: 05-07-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Fotohold i Den Sociale Blomsterhave - Uge 27

Fotohold i Den Sociale Blomsterhave Naturen er omdrejningspunktet i den dejlige have, vi er omgivet af. Vi undersøger naturen helt tæt på: Hvordan ser der ud indeni en blomst? Hvilke forgreninger er der i forskellige blade på træerne? Kan vi fange et fotografi af et insekt, et egern, en fugl? Du behøver intet forkundskab til fotografi, medbring blot telefon eller kamera. Om underviseren: Henriette Lykke er uddannet i fotografi på FAMU Akademiet i Prag, Art Spirit Coach ved Institut for kommunikation, spiritualitet og coaching. Hun har undervist unge på daghøjskoler og produktionsskoler i København samt undervist på AKU Center Ejegod i kreativt fotografi. Hun har desuden udstillet i Polen, Tyskland, USA, Tjekkiet og Danmark. "Jeg brænder for, at alle kan arbejde kreativt og mener, at hvert menneske har en interessant historie, andre kan lære af." Marianne er uddannet tekstildesigner med speciale i strik fra Danmarks designskole. Tidligere har hun arbejdet med beklædning og kostumer. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 05-07-2021 kl. 10:00 til
fredag 09-07-2021 kl. 14:00

Lokation:

Den Sociale Blomsterhave

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21112

Første mødegang: 05-07-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Henriette Lykke

Tilmeld nu
Keramik sommerkursus uge 26 28-06-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Keramik sommerkursus uge 26 Start: 28-06-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Keramik sommerkursus uge 26

Keramik Uge 26 (27) Undervisningsgange: Mandag, tirsdag og torsdag, kl. 10-14 i uge 26 og onsdag, kl 10-14 i uge 27. Kurset henvender sig til alle der har lyst til at lave keramik og man behøver ikke forudgående kendskab til faget. Vi arbejder primært med pladeteknik og skulpturering, og tager så vidt muligt udgangspunkt i den enkelte kursists ideer og visioner. Kurset strækker sig over to uger, hvor vi mødes onsdag i uge 27 og glaserer leret. Derefter kan de færdigbrændte ting hentet i Fountain House onsdag i uge 28. Om underviseren: Sidse har en socialpædagogisk baggrund, men har de sidste 8 år primært beskæftiget mig med billedkunst og keramik.Hun har værksted i Vanløse, hvorhun hovedsageligt laver brugskunst og også mere skulpturelt arbejde. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
onsdag 07-07-2021 kl. 14:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21101

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 26,00

Underviser: Sidse Møller

Tilmeld nu
Keramik sommerkursus uge 27 (28) 05-07-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Keramik sommerkursus uge 27 (28) Start: 05-07-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Keramik sommerkursus uge 27 (28)

Keramik uge 27 (28) Undervisningsgange: Mandag, tirsdag og torsdag, kl. 10-14 i uge 27 og onsdag, kl 10-14 i uge 28. Kurset henvender sig til alle der har lyst til at lave keramik og man behøver ikke forudgående kendskab til faget. Vi arbejder primært med pladeteknik og skulpturering, og tager så vidt muligt udgangspunkt i den enkelte kursists ideer og visioner. Kurset strækker sig over to uger, hvor vi mødes onsdag i uge 28 og glaserer leret. Derefter kan de færdigbrændte ting hentet i Fountain House torsdag i uge 31. Om underviseren: Sidse har en socialpædagogisk baggrund, men har de sidste 8 år primært beskæftiget mig med billedkunst og keramik.Hun har værksted i Vanløse, hvorhun hovedsageligt laver brugskunst og også mere skulpturelt arbejde. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 05-07-2021 kl. 10:00 til
onsdag 14-07-2021 kl. 14:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21107

Første mødegang: 05-07-2021 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 26,00

Underviser: Sidse Møller

Tilmeld nu
Akvarelmaling i Blomsterhaven Uge 26 28-06-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Akvarelmaling i Blomsterhaven Uge 26 Start: 28-06-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Akvarelmaling i Blomsterhaven Uge 26

Akvarelmaling i Den sociale blomsterhave Med udgangspunkt i væksterne omkring os, præsenteres teknikker til både at tegne og male blomster. De samme teknikker kan jo bruges til andre motiver, og der vil være rig mulighed for at eksperimentere. Det er en særlig oplevelse at male ude i det fri; man bliver aet på alle sanser, når man sidder midt i motivet og koncentrerer sig om simple teknikker. Kurset er inkl. materialer. 0m underviseren: 0m underviseren: Charlotte er kunstner og kunstnerisk formidler. Jeg har en diplom i Kunst- og kulturformidling. Siden 2014 harhun arbejdet med tegning, akvarel og collage, somhun kombinerer på forskellig vis i udviklingen af eget udtryk.Charlotte udstiller og skaber udstillinger i kunstforeninger, på åbne cencurerede udstillinger og i kunstnerfællesskabet 4i. "De erfaringer, jeg gør mig, anvender jeg i min formidlingspraksis, og mit mantra er: lad os prøve det! Jeg arbejder derfor med mange teknikker og en eksperimenterende tilgang, der ind i mellem lader mig opdage nye veje sammen med kursisterne. At gå ind i det kunstneriske rum og lade materialerne styre kan være en lise for sjælen, og jeg er en rummelig guide i det. Det er en passion for mig at skabe plads til kunsten og dens processer i alle menneskers liv på den ene eller anden måde." Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
fredag 02-07-2021 kl. 14:00

Lokation:

Den Sociale Blomsterhave

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21106

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Charlotte Selvig Svensen

Tilmeld nu
Indfarvning - Uge 26 28-06-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Indfarvning - Uge 26 Start: 28-06-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Indfarvning - Uge 26

INDFARVNING Vi skal indfarve, og have det sjovt med farver, -på garn og, eller stof. Det er ikke svært og der er mange måder at gøre det på, f. eks at farverne blander sig ind i hinanden, skaber små prikker og bløde eller skarpe stribeforløb. Og så selvfølgelig ensfarvet, hvor man kan lege med lyse og mørke udgaver af den samme farve. Det præcise indhold og tempo, sætter vi i fællesskab, så vi alle kan føle os godt tilpas. Der vil være garn og stof til afprøvning af de viste teknikker. Men du er velkommen til at tage eget med. Hvis du er hurtig, får du brug for mere materiale. Det skal være et naturmateriale, f.eks bomuld, hør, viscose, uld eller silke. Du må gerne medbringe et strikke/hækletøj/ håndarbejde som du kan arbejde på hvis der er ventetid. Du kan arbejde på egne projekter, i det tempo og niveau som du har brug for. Du kan også arbejde på små definerede projekter, som jeg har opskrifter og ideer til, af materialer som aftenskolen stiller til rådighed. Selv om projekter på holdet er individuelle er vi fælles om at skabe et dejligt og inspirerende rum med plads til os alle. Om underviseren: Siden jeg var 6 år gammel har jeg brugt mine hænder og udtrykt mig i tekstil, inspireret af mine bedstemødre og tanter, der lærte mig forskellige håndarbejdes teknikker.I dag arbejder jeg med tekstil i mit værksted som kunstner og kunsthåndværker. Det er en stor glæde for mig at dele ud af min kunnen og erfaring. Jeg bestræber mig på at hjælpe, støtte og udfordre hver kursist hvor vedkommende nu er. Det være sig teknisk, kreativt, kunstnerisk eller måske bare til at opleve glæden og roen ved hændernes langsomme gentagelser, der skaber noget smukt og synligt." Marianne er uddannet textildesigner med speciale i strik fra danmarks designskole."Inden da arbejdede jeg med tøj, designede og syede kollektioner til mænd og kvinder, og brudekjoler på bestilling, samt arbejdede med kostumer til teater og dans. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
lørdag 03-07-2021 kl. 00:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21103

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Marianne Johnstad-Møller

Tilmeld nu
Portrætfoto/iscenesat fotografi i Den Sociale Blomsterhave - Uge 31 02-08-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Portrætfoto/iscenesat fotografi i Den Sociale Blomsterhave - Uge 31 Start: 02-08-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Portrætfoto/iscenesat fotografi i Den Sociale Blomsterhave - Uge 31

Portrætfoto/iscenesat fotografi i Den Sociale Blomsterhave - Uge 31 Lær hvad der skal til for at tage et godt portrætfoto. Vi iscenesætter portrættet med inspiration fra blomster, planter og omgivelserne i haven. Introduktion til iscenesat fotografi som fotografisk genre. Ingen erfaring med portrætfotografi nødvendig. Medbring telefon eller kamera. Om underviseren: Henriette Lykke er uddannet i fotografi på FAMU Akademiet i Prag, Art Spirit Coach ved Institut for kommunikation, spiritualitet og coaching. Hun har undervist unge på daghøjskoler og produktionsskoler i København samt undervist på AKU Center Ejegod i kreativt fotografi. Hun har desuden udstillet i Polen, Tyskland, USA, Tjekkiet og Danmark. "Jeg brænder for, at alle kan arbejde kreativt og mener, at hvert menneske har en interessant historie, andre kan lære af." Marianne er uddannet tekstildesigner med speciale i strik fra Danmarks designskole. Tidligere har hun arbejdet med beklædning og kostumer. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 02-08-2021 kl. 10:00 til
fredag 06-08-2021 kl. 14:00

Lokation:

Den Sociale Blomsterhave

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21116

Første mødegang: 02-08-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Henriette Lykke

Tilmeld nu
Yoga bindevævs flow for dit nervesystem - uge 27 05-07-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Yoga bindevævs flow for dit nervesystem - uge 27 Start: 05-07-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Yoga bindevævs flow for dit nervesystem - uge 27

Yoga bindevævs flow for dit nervesystem Yoga bindevævs flow for dit nervesystem og bindevæv er en langsom, rolig og blid form for yoga og meditativ bevægelse. Du bliver guidet til at finde ind til din krop og få god tid til at udforske og opleve din krops naturlige bevægelser og hvile tilstand, der giver ro, afspænding og indre styrke. Det er en nænsom måde at forløse stress, få ro i dit nervesystem, forbedre din balance og vitalitet. Der vil også være teori og plads til diskussion. Underviseren Krystyna gør sit til at sætte din tryghed og empowerment i centrum og skabe et fordomsfrit rum for alle. Dette kursus bygger på principper og erfaringer som hun har lært på Fascial Flow® Basiskursus, samt en traume sensitiv tilgang til livet og i mødet mennesker i mellem. Hun er blandt andet Yogalærer, terapeut og Traume Center Traume Sensitiv Yoga Facilitator. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 05-07-2021 kl. 10:00 til
fredag 09-07-2021 kl. 14:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21111

Første mødegang: 05-07-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Krystyna Ann Jessica Kowalski

Tilmeld nu
Keramik sommerkursus - uge 31 (32) 02-08-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Keramik sommerkursus - uge 31 (32) Start: 02-08-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Keramik sommerkursus - uge 31 (32)

Keramik uge 31 (32) *Bemærk at der i programmet står at dette hold fortrinsvis er for unge ialderen 18-30 år. Det er imellem tiden lavet om og er et kursus FOR ALLE. Undervisningsgange: Mandag, tirsdag og torsdag, kl. 10-14 i uge 31 og fredag, kl 10-14 i uge 32. Kurset henvender sig til alle der har lyst til at lave keramik og man behøver ikke forudgående kendskab til faget. Vi arbejder primært med pladeteknik og skulpturering, og tager så vidt muligt udgangspunkt i den enkelte kursists ideer og visioner. Kurset strækker sig over to uger, hvor vi mødes fredag i uge 32 og glaserer leret. Derefter kan de færdigbrændte ting hentet i Fountain House onsdag i uge 34. Om underviseren: Sidse har en socialpædagogisk baggrund, men har de sidste 8 år primært beskæftiget mig med billedkunst og keramik.Hun har værksted i Vanløse, hvorhun hovedsageligt laver brugskunst og også mere skulpturelt arbejde. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 02-08-2021 kl. 10:00 til
onsdag 11-08-2021 kl. 14:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21113

Første mødegang: 02-08-2021 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 26,00

Underviser: Sidse Møller

Tilmeld nu
Blomsterbinding Uge 31 02-08-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Blomsterbinding Uge 31 Start: 02-08-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Blomsterbinding Uge 31

Blomsterbinding i uge 31 Bemærk at dette kursys foregår iBlomsterhaven, Bispebjerg Hospitalspark. Lær at binde de smukkeste bukketter, dekorationerog opstillinger. Dag 1, mandag: Buketbinding. Basisteknikker og stilarter. Samtale om bærebygtig blomsterbinding. Dag 2, tirsdag: Arbejde med dekorationer og teknikker i oasis. Dag 3, torsdag: Øvning af de lærte teknikker, ud fra personlig forberedelse af udstilling til dag 4. Dag 4, fredag(afslutning): Fremvisning og fejring af det vi har arbejdet med. Kurset er inkl. materialer. 0m underviseren: Florist og trækrammer med egne blomsterbutikker/-design igennem 25 år, med bæredygtighed i højsædet ud fra sæson, materialer og CO2fodaftryk. Blomster er levende, og at arbejde med dem er terapeutisk og bringer glæde - både for giver og modtager. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 02-08-2021 kl. 10:00 til
fredag 06-08-2021 kl. 14:00

Lokation:

Den Sociale Blomsterhave

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21115

Første mødegang: 02-08-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Tanja Aertebjerg

Tilmeld nu
Kreativ skrivning uge 27 05-07-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Kreativ skrivning uge 27 Start: 05-07-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Kreativ skrivning uge 27

Kreativ skrivning Gennem forskellige øvelser, metoder og værktøjer træner vi vores opmærksomhed og går på opdagelse. Her handler det lige så meget om det kreative rum som de ord, vi skriver. Hvis du allerede er i gang med et projekt, kan du udvikle det her, eller du kan starte på noget helt nyt. Ved ugens afslutning vil du helt sikkert have fået ord på papiret, og måske vil du også have lært din fantasi og skriveproces bedre at kende. Medbring papir og blyant. Om underviseren: Nina er uddannet ved Royal College of Art, London i kreativ skrivning og er i gang med at færdiggøre sin uddannelse som psykoterapeut. "Min passion er at skrive og fortælle historier. Jeg tror at alle har deres eget udtryk og tempo, og jeg vil gerne skabe et kreativt rum, hvor vi kan lytte, undre os og skrive en masse tekst eller måske bare nogle få sætninger. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 05-07-2021 kl. 10:00 til
fredag 09-07-2021 kl. 14:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21108

Første mødegang: 05-07-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Nina Schack Kock

Tilmeld nu
Mentalisering og nærvær - uge 27 05-07-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Mentalisering og nærvær - uge 27 Start: 05-07-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Mentalisering og nærvær - uge 27

Mentalisering og nærvær ’At kunne se sig selv udefra og andre indefra’, er ikke så enkelt som det kan lyde. Vi taler om hvad forudsætningerne er, for en 'god' mentaliseringskapacitet. Evnen til det, dannes allerede i vores tidlige barndom, og derfor er kontakt, tilknytning og nærvær vigtige nøgleord, når vi vil blive klogere på begrebet. Vi starter hver gang med en nærværsøvelse, og slutter med en kort guidning som minder om mindfulness/meditation. Hvis du ikke bryder dig om den type øvelser, så sig det gerne til mig, så finder vi et godt alternativ til dig. Undervisningen er en blanding af oplæg, diskussion og øvelser, og har fokus på udvikling og læring. Teorien er blandt andet inspireret af Susan Hart.Du behøver ikke andet end din nysgerrighed for at deltage. Kurset skal ikke forveksles med terapi, og du behøver ikke at dele mere med gruppen, end du selv synes er trygt. Der er få pladser på kurset, og jeg håber vi ses! Om underviseren: Rikke Rønneberg er oprindeligt psykomotorisk terapeut og sidenhen uddannet psykoterapeut. Hun elsker at undervise, og har igennem mere end 20 år arbejdet med udvikling, relationer og det menneskelige sind. Hun er god til at inspirere andre til at udvikle sig, og er et rummeligt og varmt menneske. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 05-07-2021 kl. 10:00 til
fredag 09-07-2021 kl. 14:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21110

Første mødegang: 05-07-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 23,00

Underviser: Rikke Rønneberg

Tilmeld nu
Indspil og udgiv en “unplugged” version af en sang - gerne din egen. 28-06-2021 10:00 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Indspil og udgiv en “unplugged” version af en sang - gerne din egen. Start: 28-06-2021 10:00 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Indspil og udgiv en “unplugged” version af en sang - gerne din egen.

Indspil og udgiv en “unplugged” version af en sang - gerne din egen. I dette forløb får du mulighed for at stifte bekendtskab med processen ved moderne musikproduktion - lige fra spæd idé til en færdig udgivelse. I Fountain House’s lille lydstudie vil vi i forløbet arbejde med arrangement, indspilning, miksning, mastering og layout af coverforside samt udgivelse på alle væsentlige digitale tjenester som iTunes, Spotify, TIDAL m.fl. Du har måske skrevet en sang eller komposition selv, som du er glad for. Det kan også være, at du har en yndlingssang, som du gerne vil indspille. Alle er meget velkomne, men det er væsentligt, at du på forhånd har valgt en sang og kan sangen godt, og at du har mod på at skulle synge i mikrofon og være centrum i musikken. Det kan også være, at du spiller et melodibærende instrument og har lavet en instrumental sang? Jeg hjælper med at producere musikken, så den klæder sangen. Da tiden er begrænset vil vi lave en vellydende akustisk “unplugged” version med guitar, perkussion, bas og klaver. Oversigt over forløbet: 3 arbejdsdage i en uge i sommeren 2021. 5 timer dagligt inklusiv små pauser. Dag 1. Deltagerne præsenterer deres ønskede sang til indspilning. Vi samarbejde om at finde toneart og tempo. og skriver akkorder ned. Vi laver første skitse af sangen, som deltageren for med hjem til at øve på. Dag 2. Vi arbejder med at indspille deltagerens rolle.Vi arbejder med at lave en mere fyldig musikproduktion omkring den nu færdige indspilning fra deltageren. Dag 3. Vi færdiggør indspilningerne og musikken bliver mikset og mastered klar til udgivelse. Vi tager portrætter af deltagerne og laver cover. Musikken udgives på alle væsentlige digitale tjenester i hele verden. Om underviseren: David Springborg er musiker, arrangør og producer. Han arbejder med mange forskellige genrer og stilarter. Han har komponeret talrige reklamejingler samt musik til film, computerspil, tv-dokumentarer og meget andet. Han er en erfaren arrangør og har skrevet for big bands, vokalgrupper og kammerorkestre. Som producer har han produceret over 50 albummer og har optrådt et hav af gange - primært som guitarist - til koncerter med navne som: MEW, Nanna Lüders, Stig Kreutzfeldt, Søs Fenger, Trine Pallesen, Daimi, Cecilie Nordby, Micheal Carøe, Mikala Petri, Odense Symfoniorkester, Bent Fabricius.Bjerre m.fl. David er uddannet i musikvidenskab ved Københavns Universitet. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
fredag 02-07-2021 kl. 14:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21105

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 25,00

Underviser: David Springborg

Tilmeld nu
Keramik - sen eftermiddag 23-08-2021 15:30 ma Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Navn:Keramik - sen eftermiddag Start: 23-08-2021 15:30 Skole: Aftenskolen i Fountain House Se Mere Luk
Keramik - sen eftermiddag

Keramik Kurset henvender sig til alle der har lyst til at lave ler, det er ikke nødvendigt at have nogle forkundskaber. Der vil både være fælles og individuel vejledning og vi tager så vidt muligt udgangspunkt i den enkelte deltagers ønsker. Vi vil primært arbejde med modellering og pladeteknik og vil den sidste dag glaseredeltagernes produkter. Der er ikke mulighed for at dreje. Om underviseren: Sidse har en socialpædagogisk baggrund, men har de sidste 8 år primært beskæftiget mig med billedkunst og keramik.Hun har værksted i Vanløse, hvorhun hovedsageligt laver brugskunst og også mere skulpturelt arbejde. Hvilken deltagertype skal du vælge? Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune. Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.) PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

mandag 23-08-2021 kl. 15:30 til
mandag 11-10-2021 kl. 18:00

Lokation:

Fountain House

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 2166

Første mødegang: 23-08-2021 15:30

Mødegange: 8

Lektioner: 24,00

Underviser: Sidse Møller

Tilmeld nu
Sommerhold 26. - 30. Juli 2021 26-07-2021 09:00 ma Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Sommerhold 26. - 30. Juli 2021 Start: 26-07-2021 09:00 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Sommerhold 26. - 30. Juli 2021

I uge 30 er det Gitte som slår døren op og garantereren uge med faglig hygge på Prags Boulevard. Der er ikke noget fast tema, og undervisningen vil være differentieret, så enhver mødes på eget niveau og udfordres i et passende tempo, så alle får det bedst mulige ud af ugen. Vi tager udgangspunkt i kursisternes egne ideer, men Gitte skubber gerne på, så nye ideer opstår og resultaterne ender godt. Undervejs, gennemgår vi guldsmedeteknikker, og værktøj samlet, i det omfang dette ønskes. Hvis du har fulgt kurser andre steder – eller allerede har et lille værksted der hjemme hvor du arbejder - så tag nogle af dine færdige smykker med den første gang. Dette vil hjælpe Gitte med at forstå hvor du er rent teknisk, så vi bedre kan hjælpe dig i gang på et niveau som kan bringe dig videre. Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige - KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner NB! Materialer indgår ikke i prisen, men kan tilkøbes på kursusstedet.

mandag 26-07-2021 kl. 09:00 til
fredag 30-07-2021 kl. 16:00

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07955

Første mødegang: 26-07-2021 09:00

Mødegange: 5

Lektioner: 40,00

Underviser: Gitte Bjørn

Tilmeld nu
Sommerhold 9. - 13. August 2021 09-08-2021 09:00 ma Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Sommerhold 9. - 13. August 2021 Start: 09-08-2021 09:00 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Sommerhold 9. - 13. August 2021

I uge 32 er det Gitte som slår døren op og garantereren uge med faglig hygge på Prags Boulevard. Der er ikke noget fast tema, og undervisningen vil være differentieret, så enhver mødes på eget niveau og udfordres i et passende tempo, så alle får det bedst mulige ud af ugen. Vi tager udgangspunkt i kursisternes egne ideer, men Gitte skubber gerne på, så nye ideer opstår og resultaterne ender godt. Undervejs, gennemgår vi guldsmedeteknikker, og værktøj samlet, i det omfang dette ønskes. Hvis du har fulgt kurser andre steder – eller allerede har et lille værksted der hjemme hvor du arbejder - så tag nogle af dine færdige smykker med den første gang. Dette vil hjælpe Gitte med at forstå hvor du er rent teknisk, så vi bedre kan hjælpe dig i gang på et niveau som kan bringe dig videre. Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige - KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner NB! Materialer indgår ikke i prisen, men kan tilkøbes på kursusstedet.

mandag 09-08-2021 kl. 09:00 til
fredag 13-08-2021 kl. 16:00

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07956

Første mødegang: 09-08-2021 09:00

Mødegange: 5

Lektioner: 40,00

Underviser: Gitte Bjørn

Tilmeld nu
Mandag Eftermiddag 13-09-2021 14:00 ma Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Mandag Eftermiddag Start: 13-09-2021 14:00 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Mandag Eftermiddag

Du får mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker ogobjekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Der kræves ingen forudgående kendskab og kurset tilrettelægges således, at det tager individuelle hensyn til elevernes kunnen. Materialelære og værktøjslære indgår som en naturlig del af forløbet. Der er en arbejdsplads med værktøj og loddepistol til hver elev, og der stilles et veludstyret værksted til rådighed. Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige -KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner

mandag 13-09-2021 kl. 14:00 til
mandag 06-12-2021 kl. 17:30

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07981

Første mødegang: 13-09-2021 14:00

Mødegange: 12

Lektioner: 48,00

Underviser: Gitte Bjørn

Tilmeld nu
Sommerhold. 28. Juni - 2. Juli 2021 28-06-2021 09:00 ma Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Sommerhold. 28. Juni - 2. Juli 2021 Start: 28-06-2021 09:00 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Sommerhold. 28. Juni - 2. Juli 2021

I uge 26 åbner Camilla værkstedets dør til en intens uge med guldsmedearbejde på alle niveauer. For at krydre ugen lidt op, vil der tirsdag formiddag være en introduktiontil sandstøbning -og onsdag formiddag en gennemgang af renovering af støbninger. Og skulle der i løbet af ugen opstå ønsker om gennemgang af andre emner, vil Camilla formidle sin solide faglige viden, så alle kommer hjem med både smykker og læring i rygsækken! Hvis du har fulgt kurser andre steder – eller allerede har et lille værksted derhjemme,hvor du arbejder - så tag nogle af dine færdige smykker med den første gang. Dette vil hjælpe Camilla med at forstå hvor du er rent teknisk, så vi bedre kan hjælpe dig i gang på et niveau som kan bringe dig videre. Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige - KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner NB! Materialer indgår ikke i prisen, men kan tilkøbes på kursusstedet.

mandag 28-06-2021 kl. 09:00 til
fredag 02-07-2021 kl. 16:00

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07953

Første mødegang: 28-06-2021 09:00

Mødegange: 5

Lektioner: 40,00

Underviser: Camilla Eskildsen

Tilmeld nu
Sommerhold PERLE -SMYKKER 12. - 16. Juli 2021 12-07-2021 09:00 ma Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Sommerhold PERLE -SMYKKER 12. - 16. Juli 2021 Start: 12-07-2021 09:00 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Sommerhold PERLE -SMYKKER 12. - 16. Juli 2021

På dette kursus kan du lære: 1. At lave en enkel lås til en perlekæde, samt omtrække dine perler på silke med knude mellem hver perle og montere låsen på kæden. For den lettere øvede kursist er der også mulighed for at lære at lave en kuglelås til perlekæde. 2. Lære grundprincipperne i hvordan perler fastgøres i fingerringe, vedhæng og øreringe, og hvad man skal tage højde for når man vælger teknik. 3. Lære at lave en fatning og/eller en perleskål til fingerring. Lære om hvordan man borer perler professionelt og til “hjemmeboring” med micromotor. 4. Lære at lave en “stor” bagmekanik der kan balancere en stor perleørering, så den ikke “vælter” på øret. 5. Vedligeholdelse af perlesmykker 6. Se et stort udvalg af perler og lære lidt om forskellen på de forskellige slags 7. Du kan medbringe dine egne perler/perlekæde. På kurset vil der være mulighed for at købe løse perler til ringe, vedhæng og ørestikker/vedhæng i forskellige kategorier direkte af Micheline. Øvrige materialer, på nær guld, vil være til salg på værkstedet som sædvaneligt. Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige - KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner

mandag 12-07-2021 kl. 09:00 til
fredag 16-07-2021 kl. 16:00

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07954

Første mødegang: 12-07-2021 09:00

Mødegange: 5

Lektioner: 40,00

Underviser: Eva Micheline Nord Bruun

Tilmeld nu
Sommerhold - GULDSMEDE - OG EMALJETEKNIK 23. - 27. August 2021 23-08-2021 09:00 ma Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Sommerhold - GULDSMEDE - OG EMALJETEKNIK 23. - 27. August 2021 Start: 23-08-2021 09:00 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Sommerhold - GULDSMEDE - OG EMALJETEKNIK 23. - 27. August 2021

Sommer-ugekursus med fokus på Emalje: Så har vi igen lokket Lonny Fechner hjem fra Berlin, for at stå for introduktion til Emalje-Arbejde. Emalje kendes fra oldtiden, fra middelalderen, fra samtidskunst og kan ses som en form for glas, som i pulverform påføres metal. Efter en kort brændetid i en 1000 grader varm ovn smelter emaljen og forbinder sig med metalfladen. En række forskellige emaljeteknikker åbner op for uanede muligheder for at arbejde med farve, farvesammensætninger og strukturer. Det er ikke nogen helt enkel disciplin, men de mange muligheder kombineret med de smukke farver gør den svær at modstå! Lonny er en eminent guldsmed og frygtløs kunstner, og det gør hende til en kapacitet, når du skal gennemtænke hvordan du bedst kan anvende denne del af guldsmedehåndværket. Vil du forberede emner på forhånd, så vælg kobber eller finsølvplade 0,6 - 1,5 mm, med de maximale mål: 6 cm x 9 cm. Undgå at lodde på det, du vil emaljere, men se i stedet emaljepladen som en smykkeplade i stil med en ædelsten som senere skal integreres i dit smykker. Du kan nemlig ikke "bare" lodde tingene sammen. Hverken før emaljering eller efter. De temperaturer, emaljen brændes fast ved overstiger nemlig tit smeltepunktet for dit slaglod. Og efterfølgende – når du HAR emaljeret - så kan glasset ikke tåle store temperatur-udsving uden at springe ! Kurset henvender sig til kursister med nogen erfaring i arbejde med ædelmetaller. Hvis du er nybegynder, er du velkommen til at tilmelde dig et af vores 'almindelige' hold som forberedelse. Hvis du har fulgt kurser andre steder – eller allerede har et lille værksted der hjemme hvor du arbejder - så tag nogle af dine færdige smykker med den første gang. Dette vil hjælpe din lærer med at forstå hvor du er rent teknisk, så vi bedre kan hjælpe dig i gang på et niveau som kan bringe dig videre. Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige - KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner NB! Materialer indgår ikke i prisen, men kan tilkøbes på kursusstedet.

mandag 23-08-2021 kl. 09:00 til
fredag 27-08-2021 kl. 16:00

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07957

Første mødegang: 23-08-2021 09:00

Mødegange: 5

Lektioner: 40,00

Underviser: Lonny Fechner

Tilmeld nu
Mandag formiddag 13-09-2021 09:45 ma Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Mandag formiddag Start: 13-09-2021 09:45 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Mandag formiddag

Du får mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker ogobjekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Der kræves ingen forudgående kendskab og kurset tilrettelægges således, at det tager individuelle hensyn til elevernes kunnen. Materialelære og værktøjslære indgår som en naturlig del af forløbet. Der er en arbejdsplads med værktøj og loddepistol til hver elev, og der stilles et veludstyret værksted til rådighed. Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige -KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner

mandag 13-09-2021 kl. 09:45 til
mandag 06-12-2021 kl. 13:15

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07980

Første mødegang: 13-09-2021 09:45

Mødegange: 12

Lektioner: 48,00

Underviser: Marie Rimmen Mikkelsen

Tilmeld nu
Mandag aften 13-09-2021 18:30 ma Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Mandag aften Start: 13-09-2021 18:30 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Mandag aften

Kursus med Emil Borregaard og Gitte Bjørn På dette hold benyttes både værkstedet og mistbænken, og derfor er der 20 deltagere og 2 undervisere. Emil er uddannet både sølvsmed og ædelstensfatter, og Gitte er uddannet guldsmed. Sammen kommer de hele vejen rundt om ædelmetal-fagene, og kan give sparring til de fleste problematikker indenfor fagene guld og sølv-smedning. Der kræves ingen forudgående kendskab og kurset tilrettelægges således, at det tager individuelle hensyn til elevernes kunnen. Materialelære og værktøjslære indgår som en naturlig del af forløbet. Der er en arbejdsplads med værktøj og loddepistol til hver elev, og der stilles et veludstyret værksted til rådighed! Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige -KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner

mandag 13-09-2021 kl. 18:30 til
mandag 06-12-2021 kl. 22:00

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07982

Første mødegang: 13-09-2021 18:30

Mødegange: 12

Lektioner: 48,00

Underviser: Emil Borregaard, Gitte Bjørn

Tilmeld nu
Sommerkursus - Eksperimenterende Akvarel 28-06-2021 10:00 ma DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Sommerkursus - Eksperimenterende Akvarel Start: 28-06-2021 10:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Sommerkursus - Eksperimenterende Akvarel

28/6 - 1/72021 kl. 10.00 - 14.45 Akvarel er et helt særligt udtryksfuldt medie! Kombinationen af de høj-pigmenterede farver, og effekterne som papiret og vandet leverer, gør det både sjovt og svært at styre. Velkommen til et anderledes akvarelkursus, hvor vi skal op i papirformater. Vi leger og eksperimenterer med akvarellens muligheder, gerne med store armbevægelser. De første 2 dage indledes om morgenen, med demonstration af teknikker. Der vises eksempler på hvordan du bl.a. kan arbejde med monotopi, kul-lim, vådt i vådt, collage med stof/japanpapir og lag på lag. På andendagen kan du begynde at arbejde motiv ind hvis du har lyst (evt. ved hjælp af overheadprojektor) Du må også meget gerne arbejde videre i et abstrakt billedsprog. Alt er i princippet tilladt. Alle dage bliver der lagt stor vægt på, den individuelle vejledning. Øvede som uøvede er velkomne. Udførlig materialeliste udseendes i god tid. Papir og et mini sortiment af tubeakvarel kan købes i skolens butik. Frokost er inkluderet i prisen.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
torsdag 01-07-2021 kl. 14:45

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-694

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 20,00

Underviser: Indigo Richards

Tilmeld nu
Sommerkursus - Portræt i rum - maleri 28-06-2021 10:00 ma DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Sommerkursus - Portræt i rum - maleri Start: 28-06-2021 10:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Sommerkursus - Portræt i rum - maleri

28/6 - 1/7 2021 kl. 10.00 - 14.45 Hvordan skaber man et portræt, som både er vellignende og udtryksfuldt, og samtidigt er en visuel fortælling om den person, der portrætteres? Hvordan bruger man rummet til at forstærke fortællingen om personen og til at skabe en særlig stemning? På sommerkurset vil vi arbejde med processen i portrætmaleriet fra den tidlige idé og skitse til det færdige portræt, hvor vi vil fokusere på det væsentlige i motivet, undersøge de kompositoriske virkemidler og beskæring, og hvordan farveholdning og malemetode har indflydelse på udtrykket i maleriet. Vi vil arbejde efter foto, hvor hensigten og målet er ikke at kopiere fotoet, men derimod at omsætte det til et interessant, udtryksfuldt og indlevende portrætmaleri, som også afspejler dit eget særlige maleriske udtryk og din egen personlige malestil. Portrættet placeres i et "symbolsk rum", som f.eks. kan være i et interiør - udendørs eller indendørs. Der kan tilføjes genstande og/eller symboler, som fortæller noget om den portrætterede person. Du kan arbejde stramt figurativt eller mere ekspressivt eller abstrakt - med store eller små pensler, lag på lag med flydende farver eller med "fed" farve og spartler... alt er tilladt. Kurset er for alle - både øvede og begyndere - undervisningen og vejledningen vil være individuel og man kan arbejde både med akryl og olie eller en kombination af begge. Tegning i maleriet kan også bruges! Du skal medbringe et godt og skarpt foto af en person (eller flere personer), som du kender og har en personlig relation til. Det må meget gerne være situationsfotos - traditionelle "skolefotos" er mindre velegnede. Inden kursets start vil du modtage en detaljeret liste over dét, du ellers skal medbringe. Frokost er inkluderet i prisen.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
torsdag 01-07-2021 kl. 14:45

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-696

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 20,00

Underviser: Lone V. Petersen

Tilmeld nu
Sommerkursus - Farvegrafik 28-06-2021 10:00 ma DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Sommerkursus - Farvegrafik Start: 28-06-2021 10:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Sommerkursus - Farvegrafik

28/6 - 1/7 2021 kl. 10.00 - 14.45 4 dage med intensiv grafikkursus hvor du bliver indført i forsk. teknikker indenfor grafik-farver og udtryk. Vi arbejder med collografi som er paptryk, hvor pappet (kartonen) er belagt med shellak. Man kan tegne – ridse – gravere væk -tilføre andre ting eller præge med planter og lign. ting ned i pladen. Collografi kan sammenlignes med andre trykformer som kobber og zink. Vi vil på sommerkurset eksperimentere med mange forsk. udtryksformer. Kurset er tilrettelagt for begyndere og øvede.Alle materialer kan købes på kurset. Frokost er indkluderet i prisen.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
torsdag 01-07-2021 kl. 14:45

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-692

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 20,00

Underviser: Yngve Riber

Tilmeld nu
Sommerkursus - Keramik 05-07-2021 09:00 ma DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Sommerkursus - Keramik Start: 05-07-2021 09:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Sommerkursus - Keramik

Sommerkursus 5 - 8/7 2021 kl. 9.00 - 15.25. Dekoration og glasering lørdag 17/7 kl. 9.00 - 13.35 På kurset kan du prøve at dreje, og afprøve andre teknikker, som pladeteknik og modellering. Der vil også være mulighed for at få lidt kendskab til begitning. Når tingene er brændt første gang, er der en dag med dekoration og glasering.

mandag 05-07-2021 kl. 09:00 til
lørdag 17-07-2021 kl. 13:35

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-98

Første mødegang: 05-07-2021 09:00

Mødegange: 5

Lektioner: 33,00

Underviser: Elly Pedersen

Tilmeld nu
Sommerkursus - Tegn mennesket 28-06-2021 10:00 ma DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Sommerkursus - Tegn mennesket Start: 28-06-2021 10:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Sommerkursus - Tegn mennesket

28/6 - 1/7 2021 kl. 10.00 - 14.45 Tegn mennesket Kul, blyant, pastel. Det kan være lidt udfordrende at tegne et menneske. Men det er spændende og vi har tid til at kigge på proportioner og perspektiv. På kurset starter vi med modeltegning og bruger derefter skitser og foto til at skabe opstillinger omkring vores tegninger. Smukke detaljer og dristige streger. Det bliver godt! Udgifter til model afregnes separat på kuset. Frokost er inkluderet i kursusprisen.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
torsdag 01-07-2021 kl. 14:45

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-698

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 20,00

Underviser: Ingrid Duch

Tilmeld nu
Sensommertøj - syning - 4 dage 02-08-2021 09:00 ma DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Sensommertøj - syning - 4 dage Start: 02-08-2021 09:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Sensommertøj - syning - 4 dage

2-5/8 2021kl. 9.00 - 14.30 Tag på sommerkursus, forkæl dig selv med 4 fridage, vær kreativ, få masser af fagligt input og fordyb dig i at skabe lækkert sommer -eller efterårstøj. Inspirationen er i top, når du er sammen med andre sy-glade piger i dejlige lokaler. Undervisningen er individuel, så alle kan deltage, uanset om du har været Corona-hjemsendt fra kursus i vinter, eller om du er nybegynder og bare vil prøve! Du vil få vejledning i valg af farver, faconer og stof. Materialeliste vil blive tilsendt inden kurset.

mandag 02-08-2021 kl. 09:00 til
torsdag 05-08-2021 kl. 14:30

Lokation:

Bolbro Brugerhus

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-215

Første mødegang: 02-08-2021 09:00

Mødegange: 4

Lektioner: 24,00

Underviser: Kirsten Nielsen

Tilmeld nu
Keramik Mandag 16-08-2021 17:15 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Keramik Mandag Start: 16-08-2021 17:15 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Keramik Mandag

Kurset har til formål at give en håndværksmæssig forståelse og indsigt i keramikkens særlige verden. Alle kan deltage uanset erfaring. For at give dig en bred indføring i keramikkens muligheder vil du blive introduceret til forskellige lertyper, drejning på elskive, pølse-/pladeteknik, skulpturel keramik, støbning af og i gipsforme, glaserings- og brændingsteknikker, transfer m.m. Der vil gennem hele forløbet være individuel vejledning. For dem, der allerede har en teknisk kunnen, lægges der fokus på selve formgivningen og det kunstneriske udtryk. Hver gang vil der være en fælles pause: ‘Dinner and Learn’, hvor vi spiser sammen, ser på nybrændte ting med akademiets mere end 40 forskellige glasurer og får information om aktuelle udstillinger og keramikere m.m. Som en del af kurset, mødes vi også en søndag og arbejder på værkstedet. Datoen aftales i fællesskab. Der vil være besøg af relevante gæsteundervisere og/eller værkstedsbesøg. Niveau 1-3

mandag 16-08-2021 kl. 17:15 til
mandag 08-11-2021 kl. 21:50

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214113

Første mødegang: 16-08-2021 17:15

Mødegange: 13

Lektioner: 66,00

Underviser: Helle Hansen

Tilmeld nu
Portrættegning på Antikmuseet 21-06-2021 10:00 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Portrættegning på Antikmuseet Start: 21-06-2021 10:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Portrættegning på Antikmuseet

Har du ikke altid gerne villet tegne Sokrates... Homer måske? Komme ind under huden på Seneca .... Det kan du på dette Sommerkursus! Vi tegner portrætter på Antikmuseet. - Et af de mest fredfyldte steder i Aarhus hvor du uforstyrret kan komme i dybden med portrættegningens grundlæggende problemer. Kejser Hadrian’s personlighed er nok vanskelig at fange, men til gengæld sidder han stille. Og kejser Augustus, ham med de let udstående ører, ligner hr. og fru hvemsomhelst du kan møde på gaden - så den viden og erfaring, du får gennem arbejdet med at tegne de klassiske portrætter vil være et godt fundament til din videre portrættegning og tegneudvikling. Og der skal tegnes! Vi vil arbejde med linier, skraveringer, skygger, undersøge formens rummelighed, bevægelse og proportioner. Kan du fange figurens poesi og drama - udtrykke din fascination? Undervisningen foregår på Antikmuseet, Victor Albecks Vej 3, 8000 Aarhus

mandag 21-06-2021 kl. 10:00 til
fredag 25-06-2021 kl. 14:35

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214230

Første mødegang: 21-06-2021 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 25,00

Underviser: Max Parylewicz

Tilmeld nu
Værkstedet er dit, leret er frit 05-07-2021 10:00 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Værkstedet er dit, leret er frit Start: 05-07-2021 10:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Værkstedet er dit, leret er frit

Du kommer med dit eget projekt og vil få individuel praktisk og teknisk vejledning. Måske er du billedkunstner og går og drømmer om at lave et projekt i ler. Måske er du helt ny i faget, men med stor nysgerrighed og appetit på keramikken. Måske trænger du til at arbejde en uge koncentreret og sammenhængendei Århus Kunstakademis skønne værksted. Alle er velkommen.

mandag 05-07-2021 kl. 10:00 til
søndag 08-08-2021 kl. 15:40

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214280

Første mødegang: 05-07-2021 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 30,00

Underviser: Louise Secher Gaarmann

Tilmeld nu
Landskabstegning 28-06-2021 10:00 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Landskabstegning Start: 28-06-2021 10:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Landskabstegning

Hurtige skitser og mere bearbejdede landskabsmotiver i by og opland nær Århus Kunstakademi er udgangspunkt for et intenst tegnekursus! Vi kommer omkring flg. temaer og teknikker: stregvariation, stoflighed og skravering (lys/skygge), dybde/rumlighed, komposition samt detaljetegning med vægt på træer. Enkle oplæg (samt øvelser efter landskabs-dias i tilfælde af dårligt vejr) danner udgangspunkt for ture til bl.a.Aarhus Å, Botanisk Have samtBallehage Strand. Vi tegner med kridt/kul, blyanter og tuschpen. Farver kan evt. medbringes den sidste dag. Der lægges vægt på det personlige udtryk, med tid til individuel vejledning. Materialeudgifter (minus transport) er indregnet i prisen, men tegneblok, alm. blyanter, tuschpenne og evt. farver medbringes selv.

mandag 28-06-2021 kl. 10:00 til
torsdag 01-07-2021 kl. 15:30

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214228

Første mødegang: 28-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 24,00

Underviser: Tina Lynge Skovmand

Tilmeld nu
Grafik - Dybtryk og tracemonotypi 05-07-2021 10:00 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Grafik - Dybtryk og tracemonotypi Start: 05-07-2021 10:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Grafik - Dybtryk og tracemonotypi

På kurset vil vi arbejde med de grundlæggende dybtryksteknikker: Koldnålsradering i akryl plader, og streg- og blødgrundsætsning i kobberplader. I koldnålsradering og stregætsning arbejder I med tegningen med en radernål. I blødgrunden kanI tegne direkte med kridt eller blyant og overføre aftryk af naturemner; tang, fjer, blade og tekstiler til kobberpladen og ætse dem ned i pladen i jernklorid. Vi vil også arbejde med karborundumtryk, som er en metode hvor karborundumpulveret limes til kobberpladen og vil give nogle meget dybsorte, intense områder til trykket. Metoden er anvendt af Antonio Tapies og Mimmo Paladino i deres meget kontrastfyldte grafik. Ud over dybtryksteknikkerne vil vi bruge en dag til at arbejde med tracemonotypi, som er en teknik, hvor man tegner og gnider på bagsiden af papir som lægges på en glasplade, hvorpå der er valset farve. En meget spændende teknik, hvor der kan arbejdes med mange farver på hvert tryk. Denne teknik kræver ikke en trykpresse. Havets elementer vil være inspirationskilden, men har I selv tegninger og ideer I har lyst til at omsætte til grafik, er I også velkomne til at bruge dem. Vi vil se på danske og internationale grafiske kunstneres værker, både fra før og i samtidskunsten, som nogle af inspirationskilderne til det grafiske arbejde. F.eks. Kathe Kollwitz, Goya, Rembrandt, Dea Trier Mørch, Antonio Tapies og mange flere. Der kræves ingen forhåndskendskab, blot lysten til og nysgerrigheden efter at arbejde med grafik på et intenst kursus med spændende udfordringer og fuldt tryk på. Værkstedet er et non-toxicværksted. Trykplader og trykpapir kan købes på skolen. Materialepris: 150 – 200 kr. alt efter individuelt forbrug.

mandag 05-07-2021 kl. 10:00 til
fredag 09-07-2021 kl. 15:00

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214254

Første mødegang: 05-07-2021 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 27,50

Underviser: Birthe Reinau

Tilmeld nu
Afdeling G - Sommerkursus for fagskolen 2021 07-06-2021 09:15 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Afdeling G - Sommerkursus for fagskolen 2021 Start: 07-06-2021 09:15 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Afdeling G - Sommerkursus for fagskolen 2021

Billede efter billede Intensivt kursus der bliver en blanding af selvstændigt arbejde og besøg på gallerier og kunstmuseer. En studietur er også en mulighed, hvis er muligt at realisere. Værk efter værk En lille opgave der handler om at arbejde med afsæt i en anden kunstners værk eller metode. Det er almindeligt at kunstnere “låner” hos hinanden, og i nogle tilfælde direkte kopierer fragmenter fra andres værker. Et eksempel herpå er Munchs sengetæppe. Det hentede Jasper Johns inspiration i og arbejdede med over en periode på 10 år. Kunstnere som Jesper Christiansen og Tal R har ligeledes brugt tæppets mønster gentagende gange i deres malerier. Efter en tur på ARoS, håber jeg, alle har fundet et værk at “ låne “ fra. Det kan være en metode, et motiv, et materiale, et objekt, en farve eller andet. Jeg tænker ikke på parafrasen, men på at bygge et stykke arbejde op over en oplevelse, man har haft, ved at se på kunst og dykke ned i denne erindring. Man kan også medbringe igangværende projekter og arbejde videre på dem.

mandag 07-06-2021 kl. 09:15 til
onsdag 23-06-2021 kl. 15:10

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 213203

Første mødegang: 07-06-2021 09:15

Mødegange: 9

Lektioner: 58,50

Underviser: Annette Olesen

Tilmeld nu
Portræt i maleri (aften i lige uger) 06-09-2021 17:00 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Portræt i maleri (aften i lige uger) Start: 06-09-2021 17:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Portræt i maleri (aften i lige uger)

På dette kursus vil vi arbejde med udgangspunkt i portrættet. Du vil arbejde med de grundlæggende færdigheder i figurativt maleri som linje, lys, skygge og proportioner samtidigt med du udvikler dine tegnefærdigheder i forhold til form og anatomisk viden. Vi vil både arbejde med levende model og fotos og gennem observationer vil vi lære at læse motivet og omskrive det til papir og lærred. Model er inklusiv i prisen.

mandag 06-09-2021 kl. 17:00 til
mandag 29-11-2021 kl. 20:40

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214133

Første mødegang: 06-09-2021 17:00

Mødegange: 6

Lektioner: 24,00

Underviser: Diego Roig

Tilmeld nu
Croquis i farver 06-09-2021 16:30 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Croquis i farver Start: 06-09-2021 16:30 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Croquis i farver

På dette kursus laver vi croquisstudier i form af tegninger i farve, tegninger som delvis koloreres, modellerede farvestudier, figuropbygning i farveflader, stram form og udflydende form. Vi arbejder med såvel hurtige som længerevarende modelstudier. Det vil blive et bredt udvalg af materialer og teknikker, som vi skal afprøve at tegne og farve med. Dermed kan vi udnytte de forskellige stoflige kvalitetskarakterer i f.eks. kul, tusch, farveblyanter, farvekridt, akvarel, ecoline, gouache og akryl. Ud over de konkrete øvelser i proportionsforhold og farve-/lys-/skyggeiagttagelse er det oplagt at bearbejde studierne i et mere personligt ekspressivt udtryk. Modeludgifter inkluderet. Materialer og redskaber medbringerI selv. Første mødegang får i et skema over alle uger, og hvadI skal have med. Niveau 1-3

mandag 06-09-2021 kl. 16:30 til
mandag 22-11-2021 kl. 19:15

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214135

Første mødegang: 06-09-2021 16:30

Mødegange: 11

Lektioner: 33,00

Underviser: Peter Evald Jensen

Tilmeld nu
Akrylmaleri - Komposition og Muligheder 14-06-2021 10:00 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Akrylmaleri - Komposition og Muligheder Start: 14-06-2021 10:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Akrylmaleri - Komposition og Muligheder

Dette kursus giver en indføring i akrylmaleriets muligheder. Vi arbejder med de maleriske og billedmæssige virkemidler: farvens liv, maleriets stoflighed, billedkomposition og formverden. Akrylfarvens forskellige muligheder gennemgås i øvelser: f.eks. farvefladens opbygning i lag, det pastose og det transparente, måden man bruger penslen osv. Der arbejdes med komposition og med de 7 kontraster: varm-kold, lys-mørk, stor-lille, meget-lidt, farve-neutral tone, kontrastfarver, pastose-transparente. Jeg har ofte sagt til mine elever: "Sommetider er billedet klogere end maleren. Kunst skabes i dialogen mellem dig og dit værk. Man skal ikke være bange, når den første idé begynder at ændre sig gennem den kunstneriske proces." Bemærk niveau 1-2 (begyndere og letøvede)

mandag 14-06-2021 kl. 10:00 til
fredag 18-06-2021 kl. 14:35

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214245

Første mødegang: 14-06-2021 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 25,00

Underviser: Külli Suitso

Tilmeld nu
At male landskab 21-06-2021 10:00 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:At male landskab Start: 21-06-2021 10:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
At male landskab

Vi skal lære at male landskabsmotiver og at bruge luftperspektiv, komposition og farver for at udtrykke forskellige stemninger, både ydre og indre. Som inspiration til øvelserne gennemgås forskellige kunstneres motiver og valg af teknikker. Vi leger med forskellige opgaver, f.eks.: -åbent landskab – lukket landskab -placering af horisontlinjen lav/høj -at vise detaljer – at generalisere -at arbejde med lyset -arkitektur i naturen Der er også mulighed for at arbejde udendørs i byen omkring Århus Kunstakademi med skitser og ideer. Man skal huske på, at lige meget hvad, hvordan og hvorfor man maler, så maler man først og fremmest sit eget billede. Der gives individuel vejledning, derfor kan alle deltage.

mandag 21-06-2021 kl. 10:00 til
fredag 25-06-2021 kl. 14:35

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214244

Første mødegang: 21-06-2021 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 25,00

Underviser: Külli Suitso

Tilmeld nu
Hybrid sommerkursus for fagskolen 2021 07-06-2021 09:15 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Hybrid sommerkursus for fagskolen 2021 Start: 07-06-2021 09:15 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Hybrid sommerkursus for fagskolen 2021

Portrættet i en samtidskontekst (tekst vs. værk) Hvad og hvordan arbejder vi med portrættet i dag? Hvad mener du et portræt er, og hvad vil du med det? Vi starter med at skrive en kort individuel hensigtserklæring/ projektformulering på det tiltænkte værk, som gennemgås første dag. Derefter arbejdes der på værket over 3-4 arbejdsdage. Til sidst skrives en projektbeskrivelse på det færdige værk. Det hele afsluttes med en gennemgang af tekst vs. værk. Undervisere: Svend-Allan Sørensen og Lene Desmentik Lokaler: afd. D og skulptur

mandag 07-06-2021 kl. 09:15 til
onsdag 23-06-2021 kl. 15:10

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 213202

Første mødegang: 07-06-2021 09:15

Mødegange: 8

Lektioner: 52,00

Underviser: Svend-Allan Sørensen, Lene Desmentik

Tilmeld nu
Grafik - Sommerkursus for fagskolen 2021 07-06-2021 09:15 ma Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Grafik - Sommerkursus for fagskolen 2021 Start: 07-06-2021 09:15 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Grafik - Sommerkursus for fagskolen 2021

Medium & Message – grafisk proces og fordybelse 3 uger hvor der kan arbejdes med et selvvalgt projekt indenfor en af trykteknikkerne på grafik. De grafiske teknikker kan noget vidt forskelligt, og derfor er valget af medie/teknik vigtigt både fagligt set og for at udvikle sit kunstneriske udtrykspotentiale. Hvad vil man gerne fortælle og på hvilken grafiske måde? I arbejdsprocessen og dialogen med form, materiale og medie finder man ofte flere gode og måske nye svar. Vi vil se på forskellige eksempler fra den grafiske samtidskunst. Du kommer med en idé, med skitser eller digitale forlæg, et ønske om teknik og har helst lidt erfaring med trykgrafik. Der vil være fokus på individuel sparring – teknisk og udtryksmæssigt – og selvstændigt værkstedsarbejde, men vi vil også have et fælles forum med relevante snakke og en afsluttende værkgennemgang. Bemærk at timerne i uge 25 muligvis rykkes lidt efter aftale.

mandag 07-06-2021 kl. 09:15 til
fredag 25-06-2021 kl. 12:55

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 213204

Første mødegang: 07-06-2021 09:15

Mødegange: 7

Lektioner: 28,00

Underviser: Pernille Y. Andersen

Tilmeld nu
Uge 42 Tegnekursus frihånd (18. oktober - 22 oktober 2021) 18-10-2021 09:30 ma Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Uge 42 Tegnekursus frihånd (18. oktober - 22 oktober 2021) Start: 18-10-2021 09:30 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Uge 42 Tegnekursus frihånd (18. oktober - 22 oktober 2021)

mandag 18-10-2021 kl. 09:30 til
fredag 22-10-2021 kl. 15:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21735

Første mødegang: 18-10-2021 09:30

Mødegange: 5

Lektioner: 30,00

Underviser: Gry Holmskov

Tilmeld nu
Uge 25 Tegnekursus frihånd (21. juni - 25. juni 2021) 21-06-2021 09:30 ma Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Uge 25 Tegnekursus frihånd (21. juni - 25. juni 2021) Start: 21-06-2021 09:30 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Uge 25 Tegnekursus frihånd (21. juni - 25. juni 2021)

mandag 21-06-2021 kl. 09:30 til
fredag 25-06-2021 kl. 15:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21736

Første mødegang: 21-06-2021 09:30

Mødegange: 5

Lektioner: 28,00

Underviser: Gry Holmskov

Tilmeld nu
Uge 34 Tegnekursus frihånd (23. august - 27. august 2021) 23-08-2021 09:30 ma Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Uge 34 Tegnekursus frihånd (23. august - 27. august 2021) Start: 23-08-2021 09:30 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Uge 34 Tegnekursus frihånd (23. august - 27. august 2021)

mandag 23-08-2021 kl. 09:30 til
fredag 27-08-2021 kl. 15:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21737

Første mødegang: 23-08-2021 09:30

Mødegange: 5

Lektioner: 30,00

Underviser: Gry Holmskov

Tilmeld nu
TT-1 (23. august - 11. oktober 2021) 23-08-2021 16:00 ma Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:TT-1 (23. august - 11. oktober 2021) Start: 23-08-2021 16:00 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
TT-1 (23. august - 11. oktober 2021)

mandag 23-08-2021 kl. 16:00 til
tirsdag 12-10-2021 kl. 00:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21720

Første mødegang: 23-08-2021 16:00

Mødegange: 8

Lektioner: 32,00

Underviser: Gry Holmskov

Tilmeld nu
TT-2 25. oktober - 13. december 2021) 25-10-2021 16:00 ma Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:TT-2 25. oktober - 13. december 2021) Start: 25-10-2021 16:00 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
TT-2 25. oktober - 13. december 2021)

mandag 25-10-2021 kl. 16:00 til
tirsdag 14-12-2021 kl. 00:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21722

Første mødegang: 25-10-2021 16:00

Mødegange: 8

Lektioner: 32,00

Underviser: Gry Holmskov

Tilmeld nu
TT- 42 (18. - 22. oktober 2021) 18-10-2021 09:30 ma Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:TT- 42 (18. - 22. oktober 2021) Start: 18-10-2021 09:30 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
TT- 42 (18. - 22. oktober 2021)

mandag 18-10-2021 kl. 09:30 til
fredag 22-10-2021 kl. 15:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21019

Første mødegang: 18-10-2021 09:30

Mødegange: 5

Lektioner: 28,00

Underviser: Gry Holmskov

Tilmeld nu
Mode og Tekstillinjen modul 1 (6. september - 10. december 2021) 06-09-2021 09:30 ma Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Mode og Tekstillinjen modul 1 (6. september - 10. december 2021) Start: 06-09-2021 09:30 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Mode og Tekstillinjen modul 1 (6. september - 10. december 2021)

mandag 06-09-2021 kl. 09:30 til
fredag 10-12-2021 kl. 15:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21902

Første mødegang: 06-09-2021 09:30

Mødegange: 39

Lektioner: 234,00

Underviser: Anne Werner Theisen

Tilmeld nu
Malerkursus uge 33 (16. - 20. august 2021) 16-08-2021 10:00 ma Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Malerkursus uge 33 (16. - 20. august 2021) Start: 16-08-2021 10:00 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Malerkursus uge 33 (16. - 20. august 2021)

mandag 16-08-2021 kl. 10:00 til
fredag 20-08-2021 kl. 15:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21825

Første mødegang: 16-08-2021 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 25,00

Underviser: Jakob Hoff

Tilmeld nu
Billedkunstlinjen modul 2 (7. november 2021 – 25. marts 2022) 08-11-2021 09:30 ma Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Billedkunstlinjen modul 2 (7. november 2021 – 25. marts 2022) Start: 08-11-2021 09:30 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Billedkunstlinjen modul 2 (7. november 2021 – 25. marts 2022)

mandag 08-11-2021 kl. 09:30 til
fredag 25-03-2022 kl. 15:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21212

Første mødegang: 08-11-2021 09:30

Mødegange: 47

Lektioner: 282,00

Underviser: Elsebeth Jørgensen

Tilmeld nu
Glasmaling 04-01-2021 10:00 ma Kursusringen Se Mere Luk
Navn:Glasmaling Start: 04-01-2021 10:00 Skole: Kursusringen Se Mere Luk
Glasmaling

mandag 04-01-2021 kl. 10:00 til
mandag 28-06-2021 kl. 14:10

Lokation:

Strødammen Dagcenter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 2120074

Første mødegang: 04-01-2021 10:00

Mødegange: 24

Lektioner: 120,00

Underviser: Kitty Suchdev

Tegning og Maling 31-05-2021 10:00 ma Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Navn:Tegning og Maling Start: 31-05-2021 10:00 Skole: Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Tegning og Maling

Kurset henvender sig til alle, øvede som begyndere, der har lyst til at arbejde med tegning og maling. Der vil være individuel undervisning i forskellige tegne- og maleteknikker, og vi vil lære om kompositioner, skyggelægning, perspektivtegning og farvelære. Vi vil arbejde med blyant, farveblyant, pastel/oliekridt, akryl- og akvarelmaling. Vi vil arbejde efter opstilling, foto, maleri, eller du finder dit eget indre billede frem. Det er en betingelse for at deltage i undervisningen, at du har et gyldigt Corona-pas. Kontakt kontoret, hvis du har spørgsmål i den forbindelse. Lille Skole for Voksne tilbyder undervisning og samvær for mennesker med psykiske, sociale og eksistentielle problemer, der har brug for at gå på små hold og være i trygge rammer.

mandag 31-05-2021 kl. 10:00 til
mandag 21-06-2021 kl. 12:00

Lokation:

Lille Skole for Voksne

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 216101

Første mødegang: 31-05-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 10,00

Underviser: Ingebjørg Sordal

Tegning og maling 31-05-2021 12:45 ma Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Navn:Tegning og maling Start: 31-05-2021 12:45 Skole: Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Tegning og maling

Kurset henvender sig til alle, øvede som begyndere, der har lyst til at arbejde med tegning og maling. Der vil være individuel undervisning i forskellige tegne- og maleteknikker, og vi vil lære om kompositioner, skyggelægning, perspektivtegning og farvelære. Vi vil arbejde med blyant, farveblyant, pastel/oliekridt, akryl- og akvarelmaling. Vi vil arbejde efter opstilling, foto, maleri, eller du finder dit eget indre billede frem. Det er en betingelse for at deltage i undervisningen, at du har et gyldigt Corona-pas. Kontakt kontoret, hvis du har spørgsmål i den forbindelse. Lille Skole for Voksne tilbyder undervisning og samvær for mennesker med psykiske, sociale og eksistentielle problemer, der har brug for at gå på små hold og være i trygge rammer.

mandag 31-05-2021 kl. 12:45 til
mandag 21-06-2021 kl. 14:45

Lokation:

Lille Skole for Voksne

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 216111

Første mødegang: 31-05-2021 12:45

Mødegange: 4

Lektioner: 10,00

Underviser: Ingebjørg Sordal

Knipling 13-09-2021 19:00 ma DOF Herning Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Knipling Start: 13-09-2021 19:00 Skole: DOF Herning Aftenskole Se Mere Luk
Knipling

På dette kursus vil vi arbejde med flere forskellige retninger inden for knipling. Vi bruger både de farvebelagte tegninger og andre former for tegning med udførelse af både traditionelle danske kniplinger og andre former for knipling, heriblandt også fri knipling. Der vil blive mulighed for at lave både prøver og færdige ting, såsom mellemværk, festremser, beklædning og billeder. Både begyndere og fortsættere er velkomne, og undervisningen vil tage udgangspunkt i den enkeltes viden om knipling. Materialer kan købes på kurset, medbring selv en flamingoplade monteret med stof. Hver anden uge

mandag 13-09-2021 kl. 19:00 til
mandag 06-12-2021 kl. 21:45

Lokation:

Huset No 7

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 321079b

Første mødegang: 13-09-2021 19:00

Mødegange: 9

Lektioner: 27,00

Underviser: Anna Jensen

Tilmeld nu
Jagttegn 07-12-2020 19:00 ma Vejen Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Jagttegn Start: 07-12-2020 19:00 Skole: Vejen Aftenskole Se Mere Luk
Jagttegn

Vil du have jagttegn? - er her muligheden for at blive undervist i alt, hvad der skal til for at bestå prøven. Vi skal lære om vildtbiologi, vildtkendskab, naturforvaltning, jagtloven og våbenloven. Vi skal også på skydebanenog lære at håndtere et jagtvåben. Til jagtprøven kræves lovpligtigt Jagttegnskursus, som bliver afholdt undervejs. Hjemmestudie skal absolut påregnes for at bestå prøverne. Materialer betales særskilt udover kursusprisen: Bog ca. kr. 650,- Patroner / lerduer på skydebane ca. kr. 150,- Jagttegnsprøve ca. kr. 215,- Kursussted: Vejen Jagtforenings klubhus, Stavnsbjergvej 11 A, Vejen

mandag 07-12-2020 kl. 19:00 til
mandag 02-08-2021 kl. 21:45

Lokation:

Vejen Jagtforenings klubhus

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 520050a

Første mødegang: 07-12-2020 19:00

Mødegange: 28

Lektioner: 88,00

Underviser: Ole Kent Hansen

Tilmeld nu
Jagttegn 06-12-2021 19:00 ma Vejen Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Jagttegn Start: 06-12-2021 19:00 Skole: Vejen Aftenskole Se Mere Luk
Jagttegn

Vil du have jagttegn? - er her muligheden for at blive undervist i alt, hvad der skal til for at bestå prøven. Vi skal lære om vildtbiologi, vildtkendskab, naturforvaltning, jagtloven og våbenloven. Vi skal også på skydebanenog lære at håndtere et jagtvåben. Til jagtprøven kræves lovpligtigt Jagttegnskursus, som bliver afholdt undervejs. Hjemmestudie skal absolut påregnes for at bestå prøverne. Materialer betales særskilt udover kursusprisen: Bog ca. kr. 650,- Patroner / lerduer på skydebane ca. kr. 150,- Jagttegnsprøve ca. kr. 215,- Kursussted: Vejen Jagtforenings klubhus, Stavnsbjergvej 11 A, Vejen

mandag 06-12-2021 kl. 19:00 til
mandag 28-03-2022 kl. 21:45

Lokation:

Vejen Jagtforenings klubhus

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 521050a

Første mødegang: 06-12-2021 19:00

Mødegange: 15

Lektioner: 45,00

Underviser: Ole Kent Hansen

Tilmeld nu
Porcelænsmaling og glasmaling 13-09-2021 09:10 ma Roskilde Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Porcelænsmaling og glasmaling Start: 13-09-2021 09:10 Skole: Roskilde Aftenskole Se Mere Luk
Porcelænsmaling og glasmaling

Kom og få dig en hobby for livet. Man behøver ikke at kunne tegne for at lære at dekorere porcelæn og glas. Vi arbejder både med traditionelle mønstre og lader os inspirere af de nyeste ting inden for faget. Kurserne er for såvel begyndere som viderekomne. Har du spørgsmål til undervisningen og materialer du skal medbringe, kan du kontakte Anne Lauridsen på: Mail: annelauridsen@outlook.dk Mobil: 40 25 37 45 Bemærk antal lektioner/mødegange er steget, men det er muligt at betale i 2. rater!

mandag 13-09-2021 kl. 09:10 til
mandag 07-03-2022 kl. 11:55

Lokation:

Kildegården 7

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21B1901

Første mødegang: 13-09-2021 09:10

Mødegange: 23

Lektioner: 69,00

Underviser: Anne Lauridsen

Tilmeld nu
Akvarelmaling for øvede 13-09-2021 19:00 ma Roskilde Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Akvarelmaling for øvede Start: 13-09-2021 19:00 Skole: Roskilde Aftenskole Se Mere Luk
Akvarelmaling for øvede

Et kursus, hvor der lægges vægt på virkemidler og udtryk med lys og skygge. Kurset er for øvede deltagere. Der arbejdes med en del individuel undervisning hen mod en selvstændig profil. Læs om den nye underviser: Sune Watts på hans hjemmeside. Her er der først og fremmest lagt vægt på hans potrætmalerier, men det giver en lille idé om hans stil og kunne: www.sunewatts.dk

mandag 13-09-2021 kl. 19:00 til
mandag 06-12-2021 kl. 21:40

Lokation:

Kildegården 7

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21B2010

Første mødegang: 13-09-2021 19:00

Mødegange: 12

Lektioner: 42,00

Underviser: Sune Watts

Tilmeld nu
Knipling 20-09-2021 18:45 ma Roskilde Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Knipling Start: 20-09-2021 18:45 Skole: Roskilde Aftenskole Se Mere Luk
Knipling

Undervisningen er tilrettelagt individuelt for både begyndere og øvede. Der vil være mulighed for at kniple traditionelle kniplinger som festremser, mellemværk, dækkeservietter, bånd o.s.v. men også moderne kniplinger i form af billeder, smykker, lysestager, blomster og meget mere. Materialer kan købes via læreren. Kniplebrætkan lånes i en periode af aftenskolen.

mandag 20-09-2021 kl. 18:45 til
mandag 13-12-2021 kl. 21:45

Lokation:

Kildegården 5

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21B2117

Første mødegang: 20-09-2021 18:45

Mødegange: 12

Lektioner: 36,00

Underviser: Hanne Berg

Tilmeld nu
Håndarbejde / Syning 06-09-2021 17:15 ma SUKA Se Mere Luk
Navn:Håndarbejde / Syning Start: 06-09-2021 17:15 Skole: SUKA Se Mere Luk
Håndarbejde / Syning

Lær at sy dit eget tøj. Joggingtøj, sweatshirt, T shirt, bukser, kjoler, tasker og punge. For begyndere og øvede.

mandag 06-09-2021 kl. 17:15 til
mandag 23-05-2022 kl. 20:35

Lokation:

Kellersvej 8 C

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 213001

Første mødegang: 06-09-2021 17:15

Mødegange: 31

Lektioner: 124,00

Underviser: Gunder Paulsen

Billede / Form - Fugle og Dyr 06-09-2021 16:15 ma SUKA Se Mere Luk
Navn:Billede / Form - Fugle og Dyr Start: 06-09-2021 16:15 Skole: SUKA Se Mere Luk
Billede / Form - Fugle og Dyr

Vi fordyber os i at tegne, male, forme fugle og alle andre dyr. Fuglene, dyrenes liv og bevægelse i naturen, på himlen, i/mellem træerne, i det åbne landskab eller i den nære omgivelse, er spændende og facinerende. Ud fra den enkeltes valg eller ud fra underviserens oplæg arbejder den enkelte med motiverne og finder vej til sit eget levende udtryk gennem at afprøve og anvende forskellige materialer og farver - akrylfarver, akvarel, oliekridt, blyant, kul, farvekridt, ler mv. Materiale udgift på kr. 300,00 må påregnes. Læreren vil være behjælpelig ifm. materialekøb.

mandag 06-09-2021 kl. 16:15 til
mandag 25-04-2022 kl. 18:20

Lokation:

Kellersvej 20 C

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 213023

Første mødegang: 06-09-2021 16:15

Mødegange: 27

Lektioner: 67,50

Underviser: Kristin Vibild

Billedkunst 06-09-2021 17:00 ma SUKA Se Mere Luk
Navn:Billedkunst Start: 06-09-2021 17:00 Skole: SUKA Se Mere Luk
Billedkunst

Vi maler på lærred, tegner og bruger forskellige tegneteknikker på forskellige typer papir. Vi arbejder med: Akrylmaling, akvarel, ecoline, fedtfarver, farveblyanter. Vi laver collager og figurer, efter opgaver og din frie fantasi. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og udviser interesse for at deltage i undervisningens forskellige temaer og processer,samt arbejde noget selvstændigt. Materialepenge 250 kr. afregnes med læreren.

mandag 06-09-2021 kl. 17:00 til
mandag 02-05-2022 kl. 19:30

Lokation:

Søndermarkskolen

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 213013

Første mødegang: 06-09-2021 17:00

Mødegange: 27

Lektioner: 81,00

Underviser: Stine Ljungdalh

Keramik - modellering 06-09-2021 12:30 ma SUKA Se Mere Luk
Navn:Keramik - modellering Start: 06-09-2021 12:30 Skole: SUKA Se Mere Luk
Keramik - modellering

Keramik er et taktilt materiale og kun fantasien sætter grænser. Du bliver introduceret til forskellige teknikker til at lave skåle, vaser, kopper eller skulpturer med forskellige former og overflader, som du får med hjem når de er glaseret og brændt. Du skal påregne udgifter til materialer alt efter forbrug.

mandag 06-09-2021 kl. 12:30 til
mandag 25-04-2022 kl. 15:00

Lokation:

Institut for Blinde og Svagsynede

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 219833

Første mødegang: 06-09-2021 12:30

Mødegange: 27

Lektioner: 81,00

Underviser: Helle Øster Steffensen

Keramik 06-09-2021 15:00 ma SUKA Se Mere Luk
Navn:Keramik Start: 06-09-2021 15:00 Skole: SUKA Se Mere Luk
Keramik

Keramik er et taktilt materiale og kun fantasien sætter grænser. Du bliver introduceret til forskellige teknikker til at lave skåle, vaser, kopper eller skulpturer med forskellige former og overflader, som du får med hjem når de er glaseret og brændt. Du skal påregne udgifter til materialer alt efter forbrug.

mandag 06-09-2021 kl. 15:00 til
mandag 25-04-2022 kl. 17:30

Lokation:

Institut for Blinde og Svagsynede

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 219834

Første mødegang: 06-09-2021 15:00

Mødegange: 27

Lektioner: 81,00

Underviser: Helle Øster Steffensen

Tirsdag Aften 14-09-2021 18:30 ti Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Tirsdag Aften Start: 14-09-2021 18:30 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Tirsdag Aften

Du får mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker ogobjekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Der kræves ingen forudgående kendskab og kurset tilrettelægges således, at det tager individuelle hensyn til elevernes kunnen. Materialelære og værktøjslære indgår som en naturlig del af forløbet. Der er en arbejdsplads med værktøj og loddepistol til hver elev, og der stilles et veludstyret værksted til rådighed. Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige -KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner

tirsdag 14-09-2021 kl. 18:30 til
tirsdag 07-12-2021 kl. 22:00

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07986

Første mødegang: 14-09-2021 18:30

Mødegange: 12

Lektioner: 48,00

Underviser: Hans Henrik Petersen

Tilmeld nu
Tirsdag Formiddag 14-09-2021 09:45 ti Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Tirsdag Formiddag Start: 14-09-2021 09:45 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Tirsdag Formiddag

Du får mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker ogobjekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Der kræves ingen forudgående kendskab og kurset tilrettelægges således, at det tager individuelle hensyn til elevernes kunnen. Materialelære og værktøjslære indgår som en naturlig del af forløbet. Der er en arbejdsplads med værktøj og loddepistol til hver elev, og der stilles et veludstyret værksted til rådighed. Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige -KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner

tirsdag 14-09-2021 kl. 09:45 til
tirsdag 07-12-2021 kl. 13:15

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07984

Første mødegang: 14-09-2021 09:45

Mødegange: 12

Lektioner: 48,00

Underviser: Gitte Bjørn

Tilmeld nu
Tirsdag Eftermiddag 14-09-2021 14:00 ti Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Navn:Tirsdag Eftermiddag Start: 14-09-2021 14:00 Skole: Foreningen SMYK 2000 Se Mere Luk
Tirsdag Eftermiddag

Du får mulighed for at arbejde med guldsmedeteknikker og udføre dine helt personlige smykker ogobjekter i guld, sølv, kobber, messing m.m. Der kræves ingen forudgående kendskab og kurset tilrettelægges således, at det tager individuelle hensyn til elevernes kunnen. Materialelære og værktøjslære indgår som en naturlig del af forløbet. Der er en arbejdsplads med værktøj og loddepistol til hver elev, og der stilles et veludstyret værksted til rådighed. Nedsat pris: Pensionister/efterlønsmodtagere/arbejdsledige -KUN Frederiksberg og Københavns Kommuner

tirsdag 14-09-2021 kl. 14:00 til
tirsdag 07-12-2021 kl. 17:30

Lokation:

Værkstedet for smykker og objekter

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 07985

Første mødegang: 14-09-2021 14:00

Mødegange: 12

Lektioner: 48,00

Underviser: Gitte Bjørn

Tilmeld nu
Syning for både begyndere og øvede - 6 gange 05-10-2021 18:30 ti Samsø Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Syning for både begyndere og øvede - 6 gange Start: 05-10-2021 18:30 Skole: Samsø Aftenskole Se Mere Luk
Syning for både begyndere og øvede - 6 gange

Kursus i syning for både begyndere og øvede Vi arbejder med materialelære, mønsterudvikling, hvad "der klæ'r mig" og konstruktion af din egen grundform. Også for mænd medtommelfingre.Der er plads til den enkeltes behov og ønsker, fordi vores hold ikke er såstort. Undervisningen erprimærtindividuel Dumedbringer selvsymaskine, nåle, saks osv. Du må gerne medbinge eget stof, men der kan også købes stof og andre materialer hos underviseren. Underviser er Signe Vestergaard, som er uddannet skrædder og har egen systue i Nordby på Samsø. Velkommen til 6 kreative, lærerige og hyggelige mødegange. Læs evt om vores corona-regler på vores hjemmeside: https://www.samsoeaftenskole.dk/corona/

tirsdag 05-10-2021 kl. 18:30 til
tirsdag 16-11-2021 kl. 21:30

Lokation:

Samsø Skole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 2122

Første mødegang: 05-10-2021 18:30

Mødegange: 6

Lektioner: 21,00

Underviser: Signe Vestergaard

Tilmeld nu
Akvarel. Bliv inspireret af flere forskellige lærere 05-10-2021 10:00 ti DOF Birkerød Fritidsskole Se Mere Luk
Navn:Akvarel. Bliv inspireret af flere forskellige lærere Start: 05-10-2021 10:00 Skole: DOF Birkerød Fritidsskole Se Mere Luk
Akvarel. Bliv inspireret af flere forskellige lærere

I løbet af de planlagte gange vil du møde flere forskellige undervisere, der på hver sin måde vil inspirere dig til at arbejde med akvarellen som fællesnævner. Du vil få udvidet din palet eller værktøjskasse med metoder og redskaber.

tirsdag 05-10-2021 kl. 10:00 til
tirsdag 30-11-2021 kl. 12:45

Lokation:

Mantziusgården i Birkerød

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: B12301

Første mødegang: 05-10-2021 10:00

Mødegange: 8

Lektioner: 24,00

Underviser: Lena Becker, Anette Martinussen, Ane Grete Aagaard

Malekursus / begyndere og let øvede i Birkerød 01-06-2021 09:15 ti DOF Birkerød Fritidsskole Se Mere Luk
Navn:Malekursus / begyndere og let øvede i Birkerød Start: 01-06-2021 09:15 Skole: DOF Birkerød Fritidsskole Se Mere Luk
Malekursus / begyndere og let øvede i Birkerød

Her får du introduktion til de helt grundlæggende teknikker inden for maleriet. Vi maler med akryl eller olie, både efter ting og foto, og vi arbejder med udtrykket ud fra om du er til abstrakt eller figurativt. Trinvis bliver du indført i maleriets forunderlige verden. Du lærer om undermaling, farveblanding, penselstrøg og lasering. Du får al den vejledning, du har brug for, og du kan spørge og male frit fra leveren. Glæd dig til at benytte det nye billedkunstlokale i Mantziusgården i Birkerød. Lokalet er ikke så stort, så vi opretter kurset med færre deltagere. Materialer der skal medbringes: om muligt farver rå umbra, brændt sienna, ultramarin blå, gul okker og hvid acryl,pensler, palet, dåse til vand og et lille lærred. Der er staffelier til rådighed i lokalet. Forklaring på kursustiden: Peter underviser 3 x 45 minutter og slutter kl. 11.45. (dvs. er er kun ca. 15 min. til pause) I specifikt for jeres kursus tilbyder vi: deltagerne kan benytte lokalet til ca. 12.45. På hjemmesiden vedr. praktiske info skriver vi: Sådan planlægger vi vores kurser: En undervisningstime/lektion = undervisning 45 minutter og pause på 10 minutter. Pauser aftales på de enkelte hold. Vores kursusplanlægning følger skolernes ferieplan. Kursusdatoer er angivet ved de enkelte hold. Hvis der sker ændringer giver vi besked til holdet og på hjemmesiden.

tirsdag 01-06-2021 kl. 09:15 til
tirsdag 29-06-2021 kl. 11:45

Lokation:

Mantziusgården i Birkerød

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: B11305

Første mødegang: 01-06-2021 09:15

Mødegange: 5

Lektioner: 15,00

Underviser: Peter Andersen

Tilmeld nu
Tegning 31-08-2021 10:00 ti DOF Birkerød Fritidsskole Se Mere Luk
Navn:Tegning Start: 31-08-2021 10:00 Skole: DOF Birkerød Fritidsskole Se Mere Luk
Tegning

Tegning.Iagttagelse – Perception - Form. - For begyndere og letøvede. Indholdet på dette kursus er specielt tilrettelagt, så du lærer at iagttage, at opfatte og nedfælde et motiv. Vi veksler mellem Betty Edwards metoder ”At tegne er at se” med lette og sjove tegneøvelser og en klassisk tilgang, hvor det handler om at se proportioner og få dybde frem i tegningen med forskellige skraveringsmetoder. Vi vil arbejde efter opstillinger, frihåndstegninger efter fotos, portrættegning efter fotos og sidst men ikke mindst: hvis vejret tillader det vil vi gå ud og skitse efter motiver i vores omgivelser. Det er et grundlæggende kursus for alle, der tegner og maler og som gerne vil styrke evnen til at arbejde med form, komposition, og frihåndstegning. Du skal selv medbringe materialer og inden kursusstart modtager du et brev med mere information herom.

tirsdag 31-08-2021 kl. 10:00 til
tirsdag 21-09-2021 kl. 13:45

Lokation:

Mantziusgården i Birkerød

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: B12303

Første mødegang: 31-08-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 16,00

Underviser: Anette Martinussen

Tilmeld nu
Sommersyning 01-06-2021 17:00 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Sommersyning Start: 01-06-2021 17:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Sommersyning

Tirsdag 17.00-20.40 (1/6, 8/6, 15/6 og 22/6) Sy modens smarte modeller og forkæl dig selv eller familien med nyt tøj. Vi hjælper øvede og uøvede på vej i vores systue og fortæller om tricks og finesser. Kom og få en hyggelig stund med andre syinteresserede. Du kan frit benytte vore modeller fra alverdens modejournaler. Mulighed for køb af stof og strik.

tirsdag 01-06-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 22-06-2021 kl. 20:40

Lokation:

Bolbro Brugerhus

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-234

Første mødegang: 01-06-2021 17:00

Mødegange: 4

Lektioner: 16,00

Underviser: Pia Sørensen

Tilmeld nu
Sommersyning 01-06-2021 09:00 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Sommersyning Start: 01-06-2021 09:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Sommersyning

Tirsdag 9.00-12.40 (1/6, 15/6 og 22/6) Sy modens smarte modeller og forkæl dig selv eller familien med nyt tøj. Vi hjælper øvede og uøvede på vej i vores systue og fortæller om tricks og finesser. Kom og få en hyggelig stund med andre syinteresserede. Du kan frit benytte vore modeller fra alverdens modejournaler. Mulighed for køb af stof og strik.

tirsdag 01-06-2021 kl. 09:00 til
tirsdag 22-06-2021 kl. 12:40

Lokation:

Bolbro Brugerhus

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-238

Første mødegang: 01-06-2021 09:00

Mødegange: 3

Lektioner: 12,00

Underviser: Pia Sørensen

Tilmeld nu
Maleri - mest akryl 01-06-2021 10:00 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Maleri - mest akryl Start: 01-06-2021 10:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Maleri - mest akryl

Tirsdag 10.00-14.05 Du arbejder selvstændigt evt. med egne skitser, abstrakt eller efter fotos og bliver vejledt individuelt. -Første undervisningsgang vil der være et inspirationsoplæg, du kan vælge at starte op med. -Du er også meget velkommen til at arbejde videre med malerier og idéer du har med hjemmefra. Hver undervisningsgang indledes med et inspirationsoplæg. Det kan være et kunstnerportræt, materialelære, farvelære samt demonstration og eksperimenter med maleteknikker. Medbring egne materialer/lærreder, også første gang! Undervisningen er både tilrettelagt for begyndere og øvede. Maling m.m. kan købes via skolen. For ca. kr. 500,- kan du få både farver, pensler og lærred, hvis du starter helt på bar bund ;-)

tirsdag 01-06-2021 kl. 10:00 til
tirsdag 22-06-2021 kl. 14:05

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-684

Første mødegang: 01-06-2021 10:00

Mødegange: 4

Lektioner: 18,00

Underviser: Indigo Richards

Tilmeld nu
Maleri - mest akryl 01-06-2021 16:30 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Maleri - mest akryl Start: 01-06-2021 16:30 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Maleri - mest akryl

Tirsdag 16.30-19.15 Du arbejder selvstændigt evt. med egne skitser, abstrakt eller efter fotos og bliver vejledt individuelt. -Første undervisningsgang vil der være et inspirationsoplæg, du kan vælge at starte op med. -Du er også meget velkommen til at arbejde videre med malerier og idéer du har med hjemmefra. Hver undervisningsgang indledes med et inspirationsoplæg. Det kan være et kunstnerportræt, materialelære, farvelære samt demonstration og eksperimenter med maleteknikker. Medbring egne materialer/lærreder, også første gang! Undervisningen er både tilrettelagt for begyndere og øvede. Maling m.m. kan købes via skolen. For ca. kr. 500,- kan du få både farver, pensler og lærred, hvis du starter helt på bar bund ;-)

tirsdag 01-06-2021 kl. 16:30 til
tirsdag 22-06-2021 kl. 19:15

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-686

Første mødegang: 01-06-2021 16:30

Mødegange: 4

Lektioner: 12,00

Underviser: Indigo Richards

Tilmeld nu
Tegning på Antikmuseet 31-08-2021 10:00 ti Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Tegning på Antikmuseet Start: 31-08-2021 10:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Tegning på Antikmuseet

Kender du Antikmuseet i Aarhus - på universitetet ? Et enestående sted at gå på opdagelse og tegne. Antikmuseet er fyldt med figurer. Kroppe. Romerske portrætter. Græske atleter. Detaljer af fødder, lægge, hænder, kentaurer og andre mytiske figurer – Kopier af Antikkens fantastiske og fascinerende kunst. Ting og objekter der udfordrer, former der kan tegnes. Og der skal tegnes! Linier, skraveringer, skygger Kan du fange figurens rummeligehed, bevægelse og proportioner? Kan du udtrykke din fascination, fange figurens poetiske og dramatiske udtryk. På kurset vil vi tegne med blyant. Blyanten er vel det mest elementære tegneredskab, men med overraskende muligheder som vi vil undersøge. Vi skal også se på andres tegninger og tale om dem, lærer af dem. Hvordan gjorde renæssancens og andre store kunstnere som Rubens, Leonardo da vinci, Michelancelo, Tiepolo for at lave tegninger hvor former og bevægelse, drama og poeisi udtrykkes. Der vil være små oplæg og samtaler hvor vi gennemgår gode tegninger til inspiration og indsigt i tegningens udtryksmuligheder. Undervisningen foregår på Antikmuseet, Victor Albecks Vej 3, 8000 Aarhus

tirsdag 31-08-2021 kl. 10:00 til
tirsdag 26-10-2021 kl. 14:05

Lokation:

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214130

Første mødegang: 31-08-2021 10:00

Mødegange: 8

Lektioner: 36,00

Underviser: Max Parylewicz

Tilmeld nu
Arkitektur og design I 21-09-2021 18:00 ti Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Arkitektur og design I Start: 21-09-2021 18:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Arkitektur og design I

Overvejer du at søge ind på en af arkitekt- eller designuddannelserne til foråret, eller er du blot nysgerrig på, hvordan man gennemfører processen fra ide til en konkret model. Kurset kan også ses som inspiration, hvis man ønsker at prøve kræfter med grundlæggende discipliner inden for tegning og modelbygning. På kurset vil vi arbejde på at opøve grundlæggende formgivningsmæssige færdigheder; rumlig, skitsering, komposition, proportionering samt perspektivtegning og udformning af rumlige modeller. Undervejs vil vi diskutere og perspektivere arkitekt-, design- og kunstfaglige problemstillinger aktuelle såvel som retrospektivt. Du kan læse mere om kurset her: http://peterlunding.dunked.com/undervisning Kurset fortsætter i trin II efter nytår.Materialeudgifter er inkluderet i prisen.

tirsdag 21-09-2021 kl. 18:00 til
onsdag 17-11-2021 kl. 21:40

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214124

Første mødegang: 21-09-2021 18:00

Mødegange: 16

Lektioner: 64,00

Underviser: Peter Lunding

Tilmeld nu
Akrylmaleri - Komposition og Muligheder II 24-08-2021 16:45 ti Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Akrylmaleri - Komposition og Muligheder II Start: 24-08-2021 16:45 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Akrylmaleri - Komposition og Muligheder II

Dette kursus har to hovedtemaer: det giver en grundig indføring i akrylmaleriets muligheder, og det fokuserer på kompositionen som et af billedets vigtigste virkemidler. Gennem øvelser arbejder vi med farvefladens opbygning i lag, det dækkende og det transparente og penselarbejdets muligheder. Underpunkterne for kompositionen er: farven og dens kontraster, mørk-lys forhold, retninger, form, rytme, repetition, proportion og størrelsesforhold i billedet. Et underliggende sigte er at styrke dit personlige billedudtryk. 2 tirsdage vil vi male portræt/halvfigur efter levende modeller. Modelpris er inkluderet. Niveau 2-3

tirsdag 24-08-2021 kl. 16:45 til
tirsdag 16-11-2021 kl. 20:25

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214142

Første mødegang: 24-08-2021 16:45

Mødegange: 12

Lektioner: 48,00

Underviser: Külli Suitso

Tilmeld nu
Mal oliemaleri - og akryl 24-08-2021 10:00 ti Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Mal oliemaleri - og akryl Start: 24-08-2021 10:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Mal oliemaleri - og akryl

Dette kursus giver en indføring i oliemaleriets muligheder. Vi arbejder med de maleriske og billedmæssige virkemidler: farvens liv, maleriets stoflighed, billedkomposition og formverden. Oliefarvens forskellige muligheder gennemgås i øvelser: f.eks. farvefladens opbygning i lag, det pastose og det transparente, måden man bruger penslen osv. Der arbejdes med komposition og med de 7 kontraster: varm-kold, lys-mørk, stor-lille, meget-lidt, farve-neutral tone, kontrastfarver, pastose-transparente. Jeg har ofte sagt til mine elever: "Sommetider er billedet klogere end maleren. Kunst skabes i dialogen mellem dig og dit værk. Man skal ikke være bange, når den første idé begynder at ændre sig gennem den kunstneriske proces."

tirsdag 24-08-2021 kl. 10:00 til
tirsdag 16-11-2021 kl. 14:35

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214143

Første mødegang: 24-08-2021 10:00

Mødegange: 12

Lektioner: 60,00

Underviser: Külli Suitso

Tilmeld nu
Keramik Tirsdag 17-08-2021 17:00 ti Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Keramik Tirsdag Start: 17-08-2021 17:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Keramik Tirsdag

På dette keramikhold vil du få mulighed for at dyrke din passion for ler, uanset om du er nybegynder eller øvet. Du vil blive introduceret for forskellige keramiske teknikker b.la. drejning, plade- og pølseteknik, kvætsning, ekstrudering, modellering og evt. fremstilling af egne gipsforme samt støbning i gipsforme. Du vil også få mulighed for at arbejde med forskellige typer ler, glasurer og dekorationsmetoder. Vi brænder primært i el-ovn, men afslutter ofte kursusforløbet med en gang raku-brænding. Hver undervisningsgang vil indeholde et lille oplæg, hvor du bliver introduceret for eller får genopfrisket keramiske teknikker. I alt hvad der foregår, vil jeg stille spørgsmål til forståelsen af vellykket keramik og fokusere på sjælen i hvert værk. Du vil modtage individuel vejledning, og der lægges op til gensidig inspiration kursisterne imellem. Der vil være rig mulighed for at fordybe og dygtiggøre sig. Det primære formål med vores ler-sammenkomster er, at vi, i en tryg og inspirerende atmosfære, mødes om at skabe små og store underværker, udvikle, fejle, fejre og blive klogere på lerets forunderlige væsen. Der er absolut fokus på unikaværker frem for masseproduktion. Vi skal måske lave en lille madordning? Så I skiftes til at have mad med, som vi nyder fælles i pausen, mens vi taler om ting, vi har lavet, keramiske processer vi er optaget af eller mesterværker, der har inspireret os.

tirsdag 17-08-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 23-11-2021 kl. 21:20

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214114

Første mødegang: 17-08-2021 17:00

Mødegange: 14

Lektioner: 66,50

Underviser: Christine Urfe Bendt

Tilmeld nu
Klassisk & eksperimenterende tegning - Aften i lige uger 07-09-2021 17:00 ti Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Klassisk & eksperimenterende tegning - Aften i lige uger Start: 07-09-2021 17:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Klassisk & eksperimenterende tegning - Aften i lige uger

På dette kursus arbejder vi med forskellige tegnematerialer og -teknikker, hvor både grundlæggende og mere eksperimenterende tegnemetoder afprøves. Det er en fordel at have tegnet før. Der tages udgangspunkt i både hurtige skitser og længerevarende iagttagelsesstudier ud fra modelstudier, indendørs- og udendørs rum. Vi vil blande det med abstrakte og eksperimentelle øvelser. Konturstregen/stregvariation, tone- og skraveringsteknikker, lys og skygge, stoflighed og grundlæggende anatomikendskab er begreber, vi kommer omkring. Hovedformålet er at nærme sig tegning via en undersøgende tilgang. Gennem dette vil vi udvide og berige vores opfattelse af den virkelighed/realitet, der omgiver os. Hensigten er også at kende og forstå materialer, værktøj og vores muligheder bedre. Materialerne er blyant, kul, sortkridt, farver og tusch. Materialegebyr er ikke indregnet i prisen og aftales første gang. Modelgebyr er indregnet i prisen. Niveau 2-3 Bemærk at dette hold kun er i lige uger!

tirsdag 07-09-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 30-11-2021 kl. 20:40

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214132

Første mødegang: 07-09-2021 17:00

Mødegange: 6

Lektioner: 24,00

Underviser: Diego Roig

Tilmeld nu
Tegnehold - Portræt I 31-08-2021 10:00 ti Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Navn:Tegnehold - Portræt I Start: 31-08-2021 10:00 Skole: Århus Kunstakademi Se Mere Luk
Tegnehold - Portræt I

På dette kursus vil vi arbejde medudgangspunkt i portrættet. Vi vil arbejde med de grundlæggende materialer: papir, blyant og viskelæder og udgangspunktet bliver den minimalistiske tilgang “less is more”. Med færre elementer er det nemmere at fokusere oggå idybden medmål og materiale. Du vil lære at læse situationen og omskrive dettil papir med en personligtilgang ogdin egen subjektive fortolkning. Vi vil styrke de tekniske færdigheder til defaglige elementer som proportioner, anatomi, volumen og linje. Og stadig med en særlig vægt på den personlige og individuelle karakter. Det vigtigste mål på dette kursus er, at udvikle forståelsen og færdighedernei at kunne tegne lige det, som interesserer dig. Modeludgifter er inkluderet i prisen. Niveau 1-2

tirsdag 31-08-2021 kl. 10:00 til
tirsdag 09-11-2021 kl. 13:40

Lokation:

Århus Kunstakademi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 214138

Første mødegang: 31-08-2021 10:00

Mødegange: 10

Lektioner: 40,00

Underviser: Diego Roig

Tilmeld nu
Serigrafi kursus (17. august - 14. september 2021) 17-08-2021 17:00 ti Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Serigrafi kursus (17. august - 14. september 2021) Start: 17-08-2021 17:00 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Serigrafi kursus (17. august - 14. september 2021)

tirsdag 17-08-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 14-09-2021 kl. 21:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21180

Første mødegang: 17-08-2021 17:00

Mødegange: 5

Lektioner: 25,00

Underviser: Kasper Lynge Jensen

Tilmeld nu
Serigrafi kursus (5. oktober - 9. november 2021) 05-10-2021 17:00 ti Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Serigrafi kursus (5. oktober - 9. november 2021) Start: 05-10-2021 17:00 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Serigrafi kursus (5. oktober - 9. november 2021)

tirsdag 05-10-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 09-11-2021 kl. 21:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21181

Første mødegang: 05-10-2021 17:00

Mødegange: 5

Lektioner: 25,00

Underviser: Kasper Lynge Jensen

Tilmeld nu
Mentorforløb 2021 04-05-2021 17:00 ti Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Mentorforløb 2021 Start: 04-05-2021 17:00 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Mentorforløb 2021

tirsdag 04-05-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 30-11-2021 kl. 18:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21002

Første mødegang: 04-05-2021 17:00

Mødegange: 7

Lektioner: 7,00

Underviser: Elsebeth Jørgensen, Marie Limkilde, Anne Werner Theisen, Glenn Christian Ravn

Tilmeld nu
Online skrivekursus 5. oktober - 23. november 2021 05-10-2021 17:00 ti Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Navn:Online skrivekursus 5. oktober - 23. november 2021 Start: 05-10-2021 17:00 Skole: Københavns Kunstskole Se Mere Luk
Online skrivekursus 5. oktober - 23. november 2021

tirsdag 05-10-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 23-11-2021 kl. 20:00

Lokation:

Københavns Kunstskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21315

Første mødegang: 05-10-2021 17:00

Mødegange: 8

Lektioner: 24,00

Underviser: Janus Kodal

Tilmeld nu
Kreativt værksted/syning 25-05-2021 10:00 ti Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Navn:Kreativt værksted/syning Start: 25-05-2021 10:00 Skole: Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Kreativt værksted/syning

Til dig, der har lyst til at skabe og forme med nål og tråd, så er muligheden her. I det kreative værksted kan jeg hjælpe dig med: at sy nyt til din garderobe eller din bolig, lave pynt til det tøj, du allerede har samt vise dig basisteknikkerne indenfor strik og hækling. Det er en betingelse for at deltage i undervisningen, at du har et gyldigt Corona-pas. Kontakt kontoret, hvis du har spørgsmål i den forbindelse. Lille Skole for Voksne tilbyder undervisning og samvær for mennesker med psykiske, sociale og eksistentielle problemer, der har brug for at gå på små hold og være i trygge rammer.

tirsdag 25-05-2021 kl. 10:00 til
tirsdag 22-06-2021 kl. 12:00

Lokation:

Lille Skole for Voksne

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 216201

Første mødegang: 25-05-2021 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 12,50

Underviser: Ann-Louise Uhlmann

Kreativt værksted/syning 25-05-2021 12:45 ti Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Navn:Kreativt værksted/syning Start: 25-05-2021 12:45 Skole: Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Kreativt værksted/syning

Til dig, der har lyst til at skabe og forme med nål og tråd, så er muligheden her. I det kreative værksted kan jeg hjælpe dig med: at sy nyt til din garderobe eller din bolig, lave pynt til det tøj, du allerede har samt vise dig basisteknikkerne indenfor strik og hækling. Lille Skole for Voksne tilbyder undervisning og samvær for mennesker med psykiske, sociale og eksistentielle problemer, der har brug for at gå på små hold og være i trygge rammer.

tirsdag 25-05-2021 kl. 12:45 til
tirsdag 22-06-2021 kl. 14:45

Lokation:

Lille Skole for Voksne

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 216212

Første mødegang: 25-05-2021 12:45

Mødegange: 5

Lektioner: 12,50

Underviser: Ann-Louise Uhlmann

Kreativt værksted/syning 25-05-2021 15:00 ti Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Navn:Kreativt værksted/syning Start: 25-05-2021 15:00 Skole: Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Kreativt værksted/syning

Til dig, der har lyst til at skabe og forme med nål og tråd, så er muligheden her. I det kreative værksted kan jeg hjælpe dig med: at sy nyt til din garderobe eller din bolig, lave pynt til det tøj, du allerede har samt vise dig basisteknikkerne indenfor strik og hækling. Det er en betingelse for at deltage i undervisningen, at du har et gyldigt Corona-pas. Kontakt kontoret, hvis du har spørgsmål i den forbindelse. Lille Skole for Voksne tilbyder undervisning og samvær for mennesker med psykiske, sociale og eksistentielle problemer, der har brug for at gå på små hold og være i trygge rammer.

tirsdag 25-05-2021 kl. 15:00 til
tirsdag 22-06-2021 kl. 17:00

Lokation:

Lille Skole for Voksne

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 216221

Første mødegang: 25-05-2021 15:00

Mødegange: 5

Lektioner: 12,50

Underviser: Ann-Louise Uhlmann

Gør det Selv! Handyman 25-05-2021 15:00 ti Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Navn:Gør det Selv! Handyman Start: 25-05-2021 15:00 Skole: Lille Skole for Voksne - København Se Mere Luk
Gør det Selv! Handyman

Både for kvinder og mænd. Småreparationer og vedligeholdelse. Om forbedringer i hjemmet. Om værktøj og vvs. Praktiske øvelser og anvisninger til perfektion. Vi skal bore, skrue og save. Lave simpelt EL-arbejde: Kontakter, stik og propper. Sikkert og simpelt håndværk for alle. Det er en betingelse for at deltage i undervisningen, at du har et gyldigt Corona-pas. Kontakt kontoret, hvis du har spørgsmål i den forbindelse. Lille Skole for Voksne tilbyder undervisning og samvær for mennesker med psykiske, sociale og eksistentielle problemer, der har brug for at gå på små hold og være i trygge rammer.

tirsdag 25-05-2021 kl. 15:00 til
tirsdag 22-06-2021 kl. 17:00

Lokation:

Lille Skole for Voksne

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 216222

Første mødegang: 25-05-2021 15:00

Mødegange: 5

Lektioner: 12,50

Underviser: Martin Ladegaard-Mortensen

Sjov med ler 31-08-2021 17:00 ti DOF Viborg Se Mere Luk
Navn:Sjov med ler Start: 31-08-2021 17:00 Skole: DOF Viborg Se Mere Luk
Sjov med ler

Vi har et rigtig godt tilbud til dig, som gerne vil lære at dreje i ler, men ikke endnu er klar til at lægge den tid eller de penge, det kræver at deltage i et længerevarende kursus. Meld dig til en aften, hvor du under hyggelige og legende former lærer nogle af de grundlæggende greb og teknikker i drejning. Vi arbejder med de basale færdigheder igen og igen, men du bliver naturligvis ikke verdensmester på en enkelt aften. Drejning er et håndværk, der kræver masser af øvelse for at lære det ordentligt. Som en gammel lærer engang udtrykte det: ”Når du har drejet hver dag i fem år, har du så nogenlunde styr på det”. Alligevel kan sådan enaften give dig meget. Ikke blot i form af nogle håndværksmæssige færdigheder, men også som terapi, mindfulness, afslapning … Prøv det, og opdag hvad drejning i ler kan for dig. Vi arbejder på elektriske drejeskiver, så alle fra 12 år og op kan være med. Alt er inkl i prisen.

tirsdag 31-08-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 31-08-2021 kl. 20:00

Lokation:

Keramik Viborg

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: c21684f

Første mødegang: 31-08-2021 17:00

Mødegange: 1

Lektioner: 4,00

Underviser: Kathrine "Mulle" Henriksen

Tilmeld nu
Sjov med ler 07-09-2021 17:00 ti DOF Viborg Se Mere Luk
Navn:Sjov med ler Start: 07-09-2021 17:00 Skole: DOF Viborg Se Mere Luk
Sjov med ler

Vi har et rigtig godt tilbud til dig, som gerne vil lære at dreje i ler, men ikke endnu er klar til at lægge den tid eller de penge, det kræver at deltage i et længerevarende kursus. Meld dig til en aften, hvor du under hyggelige og legende former lærer nogle af de grundlæggende greb og teknikker i drejning. Vi arbejder med de basale færdigheder igen og igen, men du bliver naturligvis ikke verdensmester på en enkelt aften. Drejning er et håndværk, der kræver masser af øvelse for at lære det ordentligt. Som en gammel lærer engang udtrykte det: ”Når du har drejet hver dag i fem år, har du så nogenlunde styr på det”. Alligevel kan sådan enaften give dig meget. Ikke blot i form af nogle håndværksmæssige færdigheder, men også som terapi, mindfulness, afslapning … Prøv det, og opdag hvad drejning i ler kan for dig. Vi arbejder på elektriske drejeskiver, så alle fra 12 år og op kan være med. Alt er inkl i prisen.

tirsdag 07-09-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 07-09-2021 kl. 20:00

Lokation:

Keramik Viborg

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: c21684h

Første mødegang: 07-09-2021 17:00

Mødegange: 1

Lektioner: 4,00

Underviser: Kathrine "Mulle" Henriksen

Tilmeld nu
Sjov med ler 14-09-2021 17:00 ti DOF Viborg Se Mere Luk
Navn:Sjov med ler Start: 14-09-2021 17:00 Skole: DOF Viborg Se Mere Luk
Sjov med ler

Vi har et rigtig godt tilbud til dig, som gerne vil lære at dreje i ler, men ikke endnu er klar til at lægge den tid eller de penge, det kræver at deltage i et længerevarende kursus. Meld dig til en aften, hvor du under hyggelige og legende former lærer nogle af de grundlæggende greb og teknikker i drejning. Vi arbejder med de basale færdigheder igen og igen, men du bliver naturligvis ikke verdensmester på en enkelt aften. Drejning er et håndværk, der kræver masser af øvelse for at lære det ordentligt. Som en gammel lærer engang udtrykte det: ”Når du har drejet hver dag i fem år, har du så nogenlunde styr på det”. Alligevel kan sådan enaften give dig meget. Ikke blot i form af nogle håndværksmæssige færdigheder, men også som terapi, mindfulness, afslapning … Prøv det, og opdag hvad drejning i ler kan for dig. Vi arbejder på elektriske drejeskiver, så alle fra 12 år og op kan være med. Alt er inkl i prisen.

tirsdag 14-09-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 14-09-2021 kl. 20:00

Lokation:

Keramik Viborg

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: c21684i

Første mødegang: 14-09-2021 17:00

Mødegange: 1

Lektioner: 4,00

Underviser: Kathrine "Mulle" Henriksen

Tilmeld nu
Sjov med ler 28-09-2021 17:00 ti DOF Viborg Se Mere Luk
Navn:Sjov med ler Start: 28-09-2021 17:00 Skole: DOF Viborg Se Mere Luk
Sjov med ler

Vi har et rigtig godt tilbud til dig, som gerne vil lære at dreje i ler, men ikke endnu er klar til at lægge den tid eller de penge, det kræver at deltage i et længerevarende kursus. Meld dig til en aften, hvor du under hyggelige og legende former lærer nogle af de grundlæggende greb og teknikker i drejning. Vi arbejder med de basale færdigheder igen og igen, men du bliver naturligvis ikke verdensmester på en enkelt aften. Drejning er et håndværk, der kræver masser af øvelse for at lære det ordentligt. Som en gammel lærer engang udtrykte det: ”Når du har drejet hver dag i fem år, har du så nogenlunde styr på det”. Alligevel kan sådan enaften give dig meget. Ikke blot i form af nogle håndværksmæssige færdigheder, men også som terapi, mindfulness, afslapning … Prøv det, og opdag hvad drejning i ler kan for dig. Vi arbejder på elektriske drejeskiver, så alle fra 12 år og op kan være med. Alt er inkl i prisen.

tirsdag 28-09-2021 kl. 17:00 til
tirsdag 28-09-2021 kl. 20:00

Lokation:

Keramik Viborg

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: c21684l

Første mødegang: 28-09-2021 17:00

Mødegange: 1

Lektioner: 4,00

Underviser: Kathrine "Mulle" Henriksen

Tilmeld nu
Maleri 07-09-2021 17:50 ti SUKA Se Mere Luk
Navn:Maleri Start: 07-09-2021 17:50 Skole: SUKA Se Mere Luk
Maleri

Vi maler hovedsageligt med pensel på lærred med akrylfarver, og dekorerer med forskellige effekter. Der er også mulighed for at tegne og male med vandfarve. Materialepris pr. gang er ca. 40 kr.

tirsdag 07-09-2021 kl. 17:50 til
tirsdag 19-04-2022 kl. 20:20

Lokation:

Sundby Væksthus, Løvstikken

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 213018

Første mødegang: 07-09-2021 17:50

Mødegange: 27

Lektioner: 81,00

Underviser: Gitte Bender, Jennie Rathmann Hee

Håndarbejdsværksted 1 07-09-2021 16:30 ti SUKA Se Mere Luk
Navn:Håndarbejdsværksted 1 Start: 07-09-2021 16:30 Skole: SUKA Se Mere Luk
Håndarbejdsværksted 1

For dig der har hovedet fyldt med ønsker og kreative ideer og har brug for hjælp og vejledning til at få dem ført ud i livet. På dette hold arbejder vi med stort set alt inden for håndarbejde, og der vil være mulighed for at vælge imellem og eventuelt kombinere syning, strik, hækling, broderi, patchwork osv. og skabe dine egne helt unikke ting, hvad enten du har lyst til at kreere tøj, ting eller tilbehør til dig selv eller andre. Har du brug for en ny kjole eller et par skønne hyggebukser, vil du sy babytøj, taske eller fastelavnskostume eller gemmer du måske på et stykke yndlingstøj, der kan fornyes med perler, bånd, broderi eller strikkede kanter og krave, så hjælper vi med ideer, modeller og forslag til materialer og indkøb. Du skal kunne arbejde selvstændigt med hjælp, støtte og vejledning. Gennemgående 1 til 1-hjælp er ikke mulig. Du skal have lyst til at være sammen med de øvrige deltagere. Materialeudgift må påregnes og afhænger af, hvad du vælger at arbejde med.

tirsdag 07-09-2021 kl. 16:30 til
tirsdag 26-04-2022 kl. 18:35

Lokation:

Skolen på La Cours vej

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 213006

Første mødegang: 07-09-2021 16:30

Mødegange: 27

Lektioner: 67,50

Underviser: Sofie Olesen Løkken