Findkurser.dk

Sortering
Navn: Start: Ugedag: Skole  
Motion og sundhed 04-08-2020 11:00 ti DOF Skole for Orientalsk Dans Se Mere Luk
Navn:Motion og sundhed Start: 04-08-2020 11:00 Skole: DOF Skole for Orientalsk Dans Se Mere Luk
Motion og sundhed

Undervisning i motion, bevægelse, afspænding, krop, kost, sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse og egenomsorg. Undervisningen er for kvinder, hvor forudsætninger, undervisning, de fysiske / psykiske rammer er særligt tilrettelagt i forhold til den individuelle indlæring og undervisningen i de konkrete emner. Anerkendelse, trivsel og viden er grundlaget for den pædagogiske og undervisningstekniske tilgang. IT undervisning vil indgå som et supplement i sundhedsundervisningen. Der vil være fokus på deltagernes individuelle ressourcer, og at deltagerne udvikler forståelse for den danske kultur. Der arbejdes med sprogstimulation i forbindelse med aktiviteterne. Holdundervisningen er med max. 8 deltagere. Foreningen Shahrazad samarbejder med DOF Skole for Orientalsk Dans.

tirsdag 04-08-2020 kl. 11:00 til
tirsdag 22-12-2020 kl. 12:55

Lokation:

Kulturhuset Union

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20212

Første mødegang: 04-08-2020 11:00

Mødegange: 39

Lektioner: 97,50

Underviser: Suzzane Sofia Potempa

Førstegangsfødende 04-08-2020 16:00 ti apa Se Mere Luk
Navn:Førstegangsfødende Start: 04-08-2020 16:00 Skole: apa Se Mere Luk
Førstegangsfødende

Til dig, der skal være mor for første gang OBS! Sidste undervisningsgang ligger mandag den 28.9. kl. 12.45 - 15.10 Du bliver forberedt til fødslen og den første tid som forælder. Din fødselspartner deltager 2 aftener - den08.09. + 22.09. Vælg et kursus, der slutter ca. 14 dage før din termin. 9undervisningsgange I løbet af9 undervisningsgange, heraf 2 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og den første tid med det lille barn. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Vi afprøver pressemåder og forskellige fødestillinger. Viden om fødslen Du får viden om fødslen og dens faser. Også viden, som du ikke umiddelbart kan læse dig til, baseret på tilbagemeldinger og erfaringer fra et stort antal fødende. Den første tid Den allerførste tid med det lille barn, beroligelse og amning er også emner, vi taler sammen om. Fælles te På apa har vi et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. Og ofte drikker vi rent faktisk te – og spiser lidt. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bækkenbundsøvelser bevidst arbejde med åndedrættet afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning. 2 fællesaftener med din fødselspartner 6. og 8. undervisningsgang kommer din fødselspartner med. På de 2 fællesaftener prøver I sammen, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Både i udvidelsesfasen og i pressefasen. Vi taler om, hvad der beroliger et lille barn, hud mod hud-kontakt, mælk til det spæde barn og jeres tanker om livet som familie. 1. undervisningsgang får du en lille folder med til din fødselspartner, som beskriver de 2 fællesaftener mere detaljeret. Se folderen Kurser efter fødslen Ca. 6 uger efter sidste undervisningsgang begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

tirsdag 04-08-2020 kl. 16:00 til
mandag 28-09-2020 kl. 15:10

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30450

Første mødegang: 04-08-2020 16:00

Mødegange: 9

Lektioner: 29,25

Underviser: Stine Panduro Vinding

Tilmeld nu
Yoga - for dig og barnet du venter 04-08-2020 17:45 ti apa Se Mere Luk
Navn:Yoga - for dig og barnet du venter Start: 04-08-2020 17:45 Skole: apa Se Mere Luk
Yoga - for dig og barnet du venter

Yoga for gravide er for dig, der gerne vil forberede dig på fødslen – og gerne vil en lettere graviditet. I undervisningen vil du på sikker og sund vis blive guidet i øvelser og stillinger, der styrker og smidiggøre din gravide krop oggiver dig en flot kropsholding. Åndedrætsøvelser og meditation vil indgå som vigtige dele af undervisningen. Viafslutter altid med en afspænding. Med yogaen lærer du din krop at kende. Du optræner kroppen til at bruge den helt naturligt - i graviditeten og i fødslen. Du lærer at trække vejret med bevidsthed. Du lærer at lukke dine øjne og at være med din baby allerede inden din lille er født. Alt sammen er det med til at støtte dig i graviditeten og i selve fødselen – og ikke mindst til livet som mor. Til Yoga for gravide er der plads til alle raske gravide – om du er gravid for første gang, for anden, tredje eller fjerde gang. Undervisningen - som er en sammensmeltning af Hatha yoga og Kundalini yoga - foregår i et blidt og roligt tempo. Du kan deltage fra uge 14 og frem til fødslen. Du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, eller du kan bruge en af apa's yogamåtter.

tirsdag 04-08-2020 kl. 17:45 til
tirsdag 08-09-2020 kl. 19:15

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30160

Første mødegang: 04-08-2020 17:45

Mødegange: 6

Lektioner: 12,00

Underviser: Mette Brandt

Tilmeld nu
Førstegangsfødende 05-08-2020 18:40 on apa Se Mere Luk
Navn:Førstegangsfødende Start: 05-08-2020 18:40 Skole: apa Se Mere Luk
Førstegangsfødende

Til dig, der skal være mor for første gang Du bliver forberedt til fødslen og den første tid som forælder. Din fødselspartner deltager 2 aftener - den09.09. + 23.09. Vælg et kursus, der slutter ca. 14 dage før din termin. 9undervisningsgange I løbet af9 undervisningsgange, heraf 2 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og den første tid med det lille barn. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Vi afprøver pressemåder og forskellige fødestillinger. Viden om fødslen Du får viden om fødslen og dens faser. Også viden, som du ikke umiddelbart kan læse dig til, baseret på tilbagemeldinger og erfaringer fra et stort antal fødende. Den første tid Den allerførste tid med det lille barn, beroligelse og amning er også emner, vi taler sammen om. Fælles te På apa har vi et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. Og ofte drikker vi rent faktisk te – og spiser lidt. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bækkenbundsøvelser bevidst arbejde med åndedrættet afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning. 2 fællesaftener med din fødselspartner 6. og 8. undervisningsgang kommer din fødselspartner med. På de 2 fællesaftener prøver I sammen, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Både i udvidelsesfasen og i pressefasen. Vi taler om, hvad der beroliger et lille barn, hud mod hud-kontakt, mælk til det spæde barn og jeres tanker om livet som familie. 1. undervisningsgang får du en lille folder med til din fødselspartner, som beskriver de 2 fællesaftener mere detaljeret. Se folderen Kurser efter fødslen Ca. 6 uger efter sidste undervisningsgang begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

onsdag 05-08-2020 kl. 18:40 til
onsdag 30-09-2020 kl. 21:05

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30451

Første mødegang: 05-08-2020 18:40

Mødegange: 9

Lektioner: 29,25

Underviser: Anja Gadfelt

Tilmeld nu
Efterfødsel 06-08-2020 09:30 to apa Se Mere Luk
Navn:Efterfødsel Start: 06-08-2020 09:30 Skole: apa Se Mere Luk
Efterfødsel

Efterfødselskursus for førstegangsfødende OBS! Sidste mødegang ligger tirsdag den 29. september kl. 13.15 - 16.00 Til dig, der lige er blevet mor Et kursus med tid til at komme rundt om både dine og dit barns behov Du får brugt kroppen, stimuleret dit barn og talt med andre nye mødre Vælg et kursus, der starter ca. 4-6 uger efter fødslen. 9 undervisningsgange I løbet af 9 undervisningsgange får du mulighed for at bevæge kroppen, genoptræne belastede muskelgrupper, stimulere dit barns motorik og sanser og tale med andre mødre om det nye og forandrede liv med et lille barn. Undervejs supplerer underviseren med relevant viden og oplæg. Kroppen tilbage Der er ikke garanti for, at din krop er tilbage som før din graviditet, når kurset er slut. Men vi arbejder hele kroppen igennem hver gang og tager hensyn til den belastning, kroppen har været udsat for. Især fokuserer vi på mave- og rygmuskler, hvordan du bruger kroppen i hverdagen og gode øvelser til trætte og ømme skuldre og nakke. Vi arbejder med bevidsthed og træning af bækkenbunden. Og af og til er der plads til en afspænding. Aktiviteter med dit barn Når mange børn er vågne, og vi kan se, at de har lyst, laver vi forskelligt sansemotorisk med dem. Det kan være svinge- og gyngelege, lege på store bolde eller spædbarnsmassage. Hver gang kombineret med viden om det lille barns udvikling og behov. Fælles te I slutningen af hver undervisningsgang sætter vi os sammen, drikker te, spiser lidt og taler om det, der optager jer. Det kan være fødslen, søvn – både din og barnets, din nye identitet som mor, kropslige forandringer – og hvad de betyder for dig, kærlighedslivet, amning og flaske, livet som familie, bedsteforældre. En undervisningsgang kan se sådan ud: opvarmning med blandt andet øvelser for kredsløb, bevægelse af led, løsnende og afspændende øvelser for arme, skuldre og nakke øvelser med bevidsthed om og let træning af mave-, balle- og rygmuskler øvelser, der øger bevidstheden om bækkenbunden og styrker den efter fødslen sansemotorisk stimulation og lege med børnene tilpasset deres alder samtale med te og let spisning Sammenhæng med andre kurser Hvis du har lyst til at fortsætte efterfødselstræningen, har du mulighed for at tilmelde dig kurset Tema- Kropstræning 3 - 6 mdr.

torsdag 06-08-2020 kl. 09:30 til
tirsdag 29-09-2020 kl. 16:00

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30551

Første mødegang: 06-08-2020 09:30

Mødegange: 9

Lektioner: 33,75

Underviser: Rikke Venøbo

Tilmeld nu
Parhold 06-08-2020 16:30 to apa Se Mere Luk
Navn:Parhold Start: 06-08-2020 16:30 Skole: apa Se Mere Luk
Parhold

Parhold – fødsels- og forældreforberedelse Til jer, der gerne vil forberede jer sammen I bliver forberedt til fødslen og den første tid som forældre Kurset veksler mellem øvelser, viden om fødslen og samtale På dette hold skal du tilmelde både dig selv og din partner - prisen er pr. person.Vælg et kursus, der slutter ca. 14 dage før din termin. 4 undervisningsgange I løbet af 4 undervisningsgange bliver I forberedt til fødslen og den første tid med det lille barn. Forberedelse til fødslen Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet og forskellige måder at støtte det på. I lærer, hvordan tryk, massage og berøringer kan påvirke den fødendes egne vestimulerende og smertestillende hormoner. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og så afprøver vi pressemåder og forskellige fødestillinger. Viden om fødslen Undervejs får I viden om fødslen og dens faser. Også viden, som I ikke umiddelbart kan læse jer til, baseret på tilbagemeldinger og erfaringer fra et stort antal fødende. Den første tid Den første tid med det lille barn er alt meget nyt. Hør, hvordan en nyfødt meddeler sig til omverdenen, og hvordan I som nye forældre kan berolige det lille barn. Amning eller mælk til det lille barn er også et emne, vi taler sammen om. Vi starter hver gang med et par øvelser, og der kan være en afspænding. Kurser efter fødslen Ca. 6 uger efter sidste undervisningsgang begynder et efterfødselskursus for mødre og børn. Spørg jeres underviser om kursusstart og tilmelding.

torsdag 06-08-2020 kl. 16:30 til
torsdag 27-08-2020 kl. 18:55

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30480

Første mødegang: 06-08-2020 16:30

Mødegange: 4

Lektioner: 13,00

Underviser: Anja Gadfelt

Tilmeld nu
Tema/Babymotorik 3 - 6 mdr./ ISLANDS BRYGGE 07-08-2020 09:30 fr apa Se Mere Luk
Navn:Tema/Babymotorik 3 - 6 mdr./ ISLANDS BRYGGE Start: 07-08-2020 09:30 Skole: apa Se Mere Luk
Tema/Babymotorik 3 - 6 mdr./ ISLANDS BRYGGE

Tema – kropstræning/babymotorik - 3-6 mdr. Til dig, der gerne vil have inspiration til at stimulere dit barns motoriske udvikling og samtidig fortsætte træningen efter fødslen du fortsætter træningen efter fødslen, nu med større intensitet du får viden og idéer til at understøtte dit barns motoriske udvikling og inspiration til lege med dit barn Kroppen Vi arbejder hele kroppen igennem hver gang, nu med større intensitet. Der er fokus på mave- og rygmuskler, bækkenbunden, hvordan du bruger kroppen i hverdagen og gode øvelser til trætte og ømme nakker og skuldre. Babymotorik Du får lette redskaber og vejledning i, hvordan du på en legende mådeunderstøtter dit barn i dets motoriske udvikling. Udgangspunktet er barnets medfødte sanser og reflekser.Vi leger og stimulerer børnene, men er også opmærksomme på barnets parathed, og hvordan vi skruer op og ned for barnets energiniveau. En undervisningsgang kan se sådan ud: For barn: forskellige lege der understøtter børnenes sanser og er tilpasset deres motoriske udviklingstrin pause hvor børnene spiser For mor: opvarmning med blandt andet øvelser for kredsløb, bevægelse af led, løsnende og afspændende øvelser for arme, skuldre og nakke øvelser med bevidsthed om og moderat træning af mave- , balle – og rygmuskler øvelser, der øger bevidstheden om bækkenbunden og styrker den efter fødslen HUSK TRÆNINGSTØJ!

fredag 07-08-2020 kl. 09:30 til
fredag 25-09-2020 kl. 11:20

Lokation:

Kulturhuset Islands Brygge

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30755

Første mødegang: 07-08-2020 09:30

Mødegange: 8

Lektioner: 20,00

Underviser: Stine Panduro Vinding

Tilmeld nu
Tema/Babymotorik 6 - 9 mdr./ISLANDS BRYGGE 07-08-2020 11:30 fr apa Se Mere Luk
Navn:Tema/Babymotorik 6 - 9 mdr./ISLANDS BRYGGE Start: 07-08-2020 11:30 Skole: apa Se Mere Luk
Tema/Babymotorik 6 - 9 mdr./ISLANDS BRYGGE

Tema – kropstræning/babymotorik -6 -9 mdr. Til dig, der gerne vil have inspiration til at stimulere dit barns motoriske udvikling og samtidig fortsætte træningen efter fødslen du fortsætter træningen efter fødslen, nu med større intensitet du får viden og idéer til at understøtte dit barns motoriske udvikling og inspiration til lege med dit barn Kroppen Vi arbejder hele kroppen igennem hver gang, nu med større intensitet. Der er fokus på mave- og rygmuskler, bækkenbunden, hvordan du bruger kroppen i hverdagen og gode øvelser til trætte og ømme nakker og skuldre. Babymotorik Du får lette redskaber og vejledning i, hvordan du på en legende mådeunderstøtter dit barn i dets motoriske udvikling. Udgangspunktet er barnets medfødte sanser og reflekser.Vi leger og stimulerer børnene, men er også opmærksomme på barnets parathed, og hvordan vi skruer op og ned for barnets energiniveau. En undervisningsgang kan se sådan ud: For barn: forskellige lege der understøtter børnenes sanser og er tilpasset deres motoriske udviklingstrin pause hvor børnene spiser For mor: opvarmning med blandt andet øvelser for kredsløb, bevægelse af led, løsnende og afspændende øvelser for arme, skuldre og nakke øvelser med bevidsthed om og moderat træning af mave- , balle – og rygmuskler øvelser, der øger bevidstheden om bækkenbunden og styrker den efter fødslen HUSK TRÆNINGSTØJ!

fredag 07-08-2020 kl. 11:30 til
fredag 25-09-2020 kl. 13:20

Lokation:

Kulturhuset Islands Brygge

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30758

Første mødegang: 07-08-2020 11:30

Mødegange: 8

Lektioner: 20,00

Underviser: Stine Panduro Vinding

Tilmeld nu
Kropstræning i højt tempo 11-08-2020 17:00 ti apa Se Mere Luk
Navn:Kropstræning i højt tempo Start: 11-08-2020 17:00 Skole: apa Se Mere Luk
Kropstræning i højt tempo

Fra 14. graviditetsuge For dig der er vant til at træne, kan lide sved på panden og ikke har de store gener. Der er fokus på, hvordan du bedst muligt kan bevæge dig mest muligt så længe som muligt. Træningsformen er enkel og med mange gentagelser. Dette sikrer, at du lærer øvelserne godt at kende og dermed minimerer risikoen for skader. Krops- og bevægelsesbevidsthed indgår som en naturlig del af undervisningen. En undervisningsgang kan se sådan ud: Opvarmning af hele kroppen med bl.a. kredsløbsøvelser Konditionsbevarende træning med hop og løb, både med og uden redskaber Boldspil Styrketræning af arme og skuldre Træningsstræk Bækkenbundstræning Styrketræning Venepumpeøvelser Evt. afspænding Træningen foregår under kyndig vejledning af erfarne undervisere. Medbring stødabsorberende sko. Skulle det vise sig, at holdet ikke passer til dine behov, er der mulighed for at skifte holdtype.

tirsdag 11-08-2020 kl. 17:00 til
tirsdag 15-09-2020 kl. 18:30

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30150

Første mødegang: 11-08-2020 17:00

Mødegange: 6

Lektioner: 12,00

Underviser: Eva Bernhardt

Tilmeld nu
Flergangsfødende 12-08-2020 12:50 on apa Se Mere Luk
Navn:Flergangsfødende Start: 12-08-2020 12:50 Skole: apa Se Mere Luk
Flergangsfødende

Til dig, der skal være mor igen OBS! To undervisningsgange i uge 39 - den 23. september og den 25. september Du bliver forberedt til den kommende fødsel og den udvidede familie Du har mulighed for at tage din fødselspartner med en undervisningsgang - den 16.09.2020 Vælg gerne et kursus, der slutter ca. 14 dage før forventet termin. Læs mere 8 undervisningsgange I løbet af 8 undervisningsgange, heraf 1 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og det at blive en mere i familien. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen – ud fra dine erfaringer Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Pressemåder og forskellige fødestillinger er vi også omkring. Alt sammen med den vinkel, at du har født før – også selvom det er med kejsersnit – og at ikke to fødsler ligner hinanden. Dine erfaringer fra tidligere fødsel bliver inddraget undervejs. Suppleret medviden om, hvad der kan være anderledes, når det ikke er første gang, du føder. Fælles te Hvis du har gået på apa før, ved du, at vi har et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. På dette kursus drejer samtalerne sig især om at blive en mere i familien. Det første møde med den lille, den første tid i familien efter fødslen. Forventede reaktioner hos store søskende, og dine følelser efter at være blevet mor igen. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bevidsthed om bækkenbunden og dens funktion bevidst arbejde med åndedræt afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning Fælles undervisningsgang med din fødselspartner På fællesgangen prøver du og din fødselspartner, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Vi taler om at få taget hånd om den/de store, når fødslen går i gang. Og om at blive en mere i familien, hvad det betyder for relationerne og dynamikken. Kursus efter fødslen Ca. 6 uger efter kurset slutter, begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

onsdag 12-08-2020 kl. 12:50 til
fredag 25-09-2020 kl. 11:55

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30950

Første mødegang: 12-08-2020 12:50

Mødegange: 8

Lektioner: 26,00

Underviser: Gitte Pedersen

Tilmeld nu
Førstegangsfødende 12-08-2020 15:45 on apa Se Mere Luk
Navn:Førstegangsfødende Start: 12-08-2020 15:45 Skole: apa Se Mere Luk
Førstegangsfødende

Til dig, der skal være mor for første gang Du bliver forberedt til fødslen og den første tid som forælder. Din fødselspartner deltager 2 aftener - den16.09. + 30.09. Vælg et kursus, der slutter ca. 14 dage før din termin. 9undervisningsgange I løbet af9 undervisningsgange, heraf 2 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og den første tid med det lille barn. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Vi afprøver pressemåder og forskellige fødestillinger. Viden om fødslen Du får viden om fødslen og dens faser. Også viden, som du ikke umiddelbart kan læse dig til, baseret på tilbagemeldinger og erfaringer fra et stort antal fødende. Den første tid Den allerførste tid med det lille barn, beroligelse og amning er også emner, vi taler sammen om. Fælles te På apa har vi et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. Og ofte drikker vi rent faktisk te – og spiser lidt. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bækkenbundsøvelser bevidst arbejde med åndedrættet afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning. 2 fællesaftener med din fødselspartner 6. og 8. undervisningsgang kommer din fødselspartner med. På de 2 fællesaftener prøver I sammen, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Både i udvidelsesfasen og i pressefasen. Vi taler om, hvad der beroliger et lille barn, hud mod hud-kontakt, mælk til det spæde barn og jeres tanker om livet som familie. 1. undervisningsgang får du en lille folder med til din fødselspartner, som beskriver de 2 fællesaftener mere detaljeret. Se folderen Kurser efter fødslen Ca. 6 uger efter sidste undervisningsgang begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

onsdag 12-08-2020 kl. 15:45 til
onsdag 07-10-2020 kl. 18:10

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30452

Første mødegang: 12-08-2020 15:45

Mødegange: 9

Lektioner: 29,25

Underviser: Rikke Venøbo

Tilmeld nu
Kropstræning i moderat tempo 12-08-2020 18:40 on apa Se Mere Luk
Navn:Kropstræning i moderat tempo Start: 12-08-2020 18:40 Skole: apa Se Mere Luk
Kropstræning i moderat tempo

Fra 14. graviditetsuge For dig der ønsker lidt fart på, men gerne vil undgå hop og løb. Der er plads til dig med lettere graviditetsgener. Træningen sigter mod større velvære og mere energi i hverdagen. Vi vil beskæftige os med mavemusklernes opbygning og funktion (herunder den gravide mave), bækkenbunden, venepumpefunktion, kropsholdning og arbejdsstillinger. Der trænes under vejledning af erfarne undervisere – stemningen er uhøjtidelig, og der er altid plads til spørgsmål. En undervisningsgang kan se sådan ud: Opvarmning af hele kroppen uden hop eller løb Kredsløbsøvelser for at forebygge eller afhjælpe ødemer Smidighedstræning (da hormonet relaxin gør leddene løsere i graviditeten, vil visse muskler spænde ekstra op, hvilket vi forsøger at imødegå gennem smidighedstræning) Afspænding HUSK indendørs træningssko. Skulle det vise sig, at holdet ikke passer til dine behov, er der mulighed for at skifte holdtype.

onsdag 12-08-2020 kl. 18:40 til
onsdag 16-09-2020 kl. 20:10

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30155

Første mødegang: 12-08-2020 18:40

Mødegange: 6

Lektioner: 12,00

Underviser: Jannie Schlaikjær Simonsen

Tilmeld nu
Familiegymnastik 2 & 3 år med sansemotorik & leg 13-08-2020 15:10 to apa Se Mere Luk
Navn:Familiegymnastik 2 & 3 år med sansemotorik & leg Start: 13-08-2020 15:10 Skole: apa Se Mere Luk
Familiegymnastik 2 & 3 år med sansemotorik & leg

Til dig, der gerne vil have det sjovt med dit barn, mens du understøtter og stimulerer dit barns motorik og sanser Tilmeld først dig selv og dernæst dit barn. For fuld kraft hopper, drejer, danser og synger vi med nærvær mellem forældre og barn. Fokus i undervisningen er at understøtte dit barns jeg-kompetencer og kropsfornemmelser gennem styrkekrævende leg. Som forældreinspireres du til leg og stimulation af sansemotorikken, og du får en større bevidsthed om, hvordan du skruer op og ned for dit barns energiniveau. Vi slutter med stille afspændingsøvelser. Rammerne for undervisningen er enkle og klare og hjælper dit barn med at deltage og engagere sig på den måde, der passer bedst til dets personlighed. En undervisningsgang kan se sådan ud: navnesang med fagter og bevægelser løbelege rim og remselege der udfordrer balancen dyresanglege til musik boldlege fri leg med redskaber afspænding og ned i tempo farvelsang OBS! For at børnenefår det bedst mulige udbytte af undervisningen, er holdetbaseret på ét barn pr. voksen deltager. Max 12 voksne og 12 børn pr. hold. Både børn og voksne deltager aktivt i undervisningen.

torsdag 13-08-2020 kl. 15:10 til
torsdag 17-09-2020 kl. 16:05

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30060

Første mødegang: 13-08-2020 15:10

Mødegange: 6

Lektioner: 7,50

Underviser: Sandra Poulsen

Tilmeld nu
Flergangsfødende 17-08-2020 18:25 ma apa Se Mere Luk
Navn:Flergangsfødende Start: 17-08-2020 18:25 Skole: apa Se Mere Luk
Flergangsfødende

Til dig, der skal være mor igen OBS! Ingen undervisning den 7. september. Du bliver forberedt til den kommende fødsel og den udvidede familie Du har mulighed for at tage din fødselspartner med en undervisningsgang - den 28.09.2020 Vælg gerne et kursus, der slutter ca. 14 dage før forventet termin. Læs mere 8 undervisningsgange I løbet af 8 undervisningsgange, heraf 1 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og det at blive en mere i familien. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen – ud fra dine erfaringer Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Pressemåder og forskellige fødestillinger er vi også omkring. Alt sammen med den vinkel, at du har født før – også selvom det er med kejsersnit – og at ikke to fødsler ligner hinanden. Dine erfaringer fra tidligere fødsel bliver inddraget undervejs. Suppleret medviden om, hvad der kan være anderledes, når det ikke er første gang, du føder. Fælles te Hvis du har gået på apa før, ved du, at vi har et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. På dette kursus drejer samtalerne sig især om at blive en mere i familien. Det første møde med den lille, den første tid i familien efter fødslen. Forventede reaktioner hos store søskende, og dine følelser efter at være blevet mor igen. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bevidsthed om bækkenbunden og dens funktion bevidst arbejde med åndedræt afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning Fælles undervisningsgang med din fødselspartner På fællesgangen prøver du og din fødselspartner, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Vi taler om at få taget hånd om den/de store, når fødslen går i gang. Og om at blive en mere i familien, hvad det betyder for relationerne og dynamikken. Kursus efter fødslen Ca. 6 uger efter kurset slutter, begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

mandag 17-08-2020 kl. 18:25 til
mandag 19-10-2020 kl. 20:50

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30951

Første mødegang: 17-08-2020 18:25

Mødegange: 8

Lektioner: 26,00

Underviser: Rikke Venøbo

Tilmeld nu
Babymotorik - 2-5 mdr. 18-08-2020 10:00 ti DOF Assens Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Babymotorik - 2-5 mdr. Start: 18-08-2020 10:00 Skole: DOF Assens Aftenskole Se Mere Luk
Babymotorik - 2-5 mdr.

Tirsdag kl. 10.00-10.45 Babymotorik - 2-5 mdr. Giv dit barn en god start ved at styrke og stimulere barnets nervesystem gennem bevægelse, berøring og sang. Kom og få en masse inspiration til træning og sjov med din baby – tilmeld dig og din baby eller hele mødregruppen. Indhold: Sanseintegration - Motoriske øvelser – Babymassage - Info omkring barnets udvikling Der er max. 8 babyer pr. hold, så alle deltagere får maksimalt udbytte af undervisningen. Medbring et lille tæppe eller en dyne, da meget af tiden foregår på gulvet.

tirsdag 18-08-2020 kl. 10:00 til
tirsdag 06-10-2020 kl. 10:45

Lokation:

Tommerup Fysioterapi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: A20-50

Første mødegang: 18-08-2020 10:00

Mødegange: 8

Lektioner: 8,00

Underviser: Kathrine Nadolny Madsen

Tilmeld nu
Førstegangsfødende 18-08-2020 18:40 ti apa Se Mere Luk
Navn:Førstegangsfødende Start: 18-08-2020 18:40 Skole: apa Se Mere Luk
Førstegangsfødende

Til dig, der skal være mor for første gang OBS! Ingen undervisning den 29.09. Sidste undervisningsgang ligger mandag den 26.10. kl. 12.45 - 15.10 Du bliver forberedt til fødslen og den første tid som forælder. Din fødselspartner deltager 2 aftener - den22.09. + 20.10. Vælg et kursus, der slutter ca. 14 dage før din termin. 9undervisningsgange I løbet af9 undervisningsgange, heraf 2 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og den første tid med det lille barn. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Vi afprøver pressemåder og forskellige fødestillinger. Viden om fødslen Du får viden om fødslen og dens faser. Også viden, som du ikke umiddelbart kan læse dig til, baseret på tilbagemeldinger og erfaringer fra et stort antal fødende. Den første tid Den allerførste tid med det lille barn, beroligelse og amning er også emner, vi taler sammen om. Fælles te På apa har vi et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. Og ofte drikker vi rent faktisk te – og spiser lidt. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bækkenbundsøvelser bevidst arbejde med åndedrættet afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning. 2 fællesaftener med din fødselspartner 6. og 8. undervisningsgang kommer din fødselspartner med. På de 2 fællesaftener prøver I sammen, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Både i udvidelsesfasen og i pressefasen. Vi taler om, hvad der beroliger et lille barn, hud mod hud-kontakt, mælk til det spæde barn og jeres tanker om livet som familie. 1. undervisningsgang får du en lille folder med til din fødselspartner, som beskriver de 2 fællesaftener mere detaljeret. Se folderen Kurser efter fødslen Ca. 6 uger efter sidste undervisningsgang begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

tirsdag 18-08-2020 kl. 18:40 til
mandag 26-10-2020 kl. 15:10

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30454

Første mødegang: 18-08-2020 18:40

Mødegange: 9

Lektioner: 29,25

Underviser: Stine Panduro Vinding

Tilmeld nu
Babymotorik - 5-10 mdr. 19-08-2020 10:00 on DOF Assens Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Babymotorik - 5-10 mdr. Start: 19-08-2020 10:00 Skole: DOF Assens Aftenskole Se Mere Luk
Babymotorik - 5-10 mdr.

Onsdag kl. 10.00-10.45 Babymotorik - 5-10 mdr. Giv dit barn en god start ved at styrke og stimulere barnets nervesystem gennem bevægelse, berøring og sang. Kom og få en masse inspiration til træning og sjov med din baby – tilmeld dig og din baby eller hele mødregruppen. Indhold: Sanseintegration - Motoriske øvelser – Babymassage - Info omkring barnets udvikling Der er max. 8 babyer pr. hold, så alle deltagere får maksimalt udbytte af undervisningen. Medbring et lille tæppe eller en dyne, da meget af tiden foregår på gulvet.

onsdag 19-08-2020 kl. 10:00 til
onsdag 07-10-2020 kl. 10:45

Lokation:

Tommerup Fysioterapi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: A20-54

Første mødegang: 19-08-2020 10:00

Mødegange: 8

Lektioner: 8,00

Underviser: Kathrine Nadolny Madsen

Tilmeld nu
Førstegangsfødende 19-08-2020 16:00 on apa Se Mere Luk
Navn:Førstegangsfødende Start: 19-08-2020 16:00 Skole: apa Se Mere Luk
Førstegangsfødende

Til dig, der skal være mor for første gang Du bliver forberedt til fødslen og den første tid som forælder. Din fødselspartner deltager 2 aftener - den23.09. + 07.10. Vælg et kursus, der slutter ca. 14 dage før din termin. 9undervisningsgange I løbet af9 undervisningsgange, heraf 2 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og den første tid med det lille barn. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Vi afprøver pressemåder og forskellige fødestillinger. Viden om fødslen Du får viden om fødslen og dens faser. Også viden, som du ikke umiddelbart kan læse dig til, baseret på tilbagemeldinger og erfaringer fra et stort antal fødende. Den første tid Den allerførste tid med det lille barn, beroligelse og amning er også emner, vi taler sammen om. Fælles te På apa har vi et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. Og ofte drikker vi rent faktisk te – og spiser lidt. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bækkenbundsøvelser bevidst arbejde med åndedrættet afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning. 2 fællesaftener med din fødselspartner 6. og 8. undervisningsgang kommer din fødselspartner med. På de 2 fællesaftener prøver I sammen, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Både i udvidelsesfasen og i pressefasen. Vi taler om, hvad der beroliger et lille barn, hud mod hud-kontakt, mælk til det spæde barn og jeres tanker om livet som familie. 1. undervisningsgang får du en lille folder med til din fødselspartner, som beskriver de 2 fællesaftener mere detaljeret. Se folderen Kurser efter fødslen Ca. 6 uger efter sidste undervisningsgang begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

onsdag 19-08-2020 kl. 16:00 til
onsdag 21-10-2020 kl. 18:25

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30453

Første mødegang: 19-08-2020 16:00

Mødegange: 9

Lektioner: 29,25

Underviser: Anja Gadfelt

Tilmeld nu
Parhold 19-08-2020 16:30 on apa Se Mere Luk
Navn:Parhold Start: 19-08-2020 16:30 Skole: apa Se Mere Luk
Parhold

Parhold – fødsels- og forældreforberedelse OBS! De to første mødegange er onsdage - de to sidste mødegange er tirsdage. Til jer, der gerne vil forberede jer sammen I bliver forberedt til fødslen og den første tid som forældre Kurset veksler mellem øvelser, viden om fødslen og samtale På dette hold skal du tilmelde både dig selv og din partner - prisen er pr. person.Vælg et kursus, der slutter ca. 14 dage før din termin. 4 undervisningsgange I løbet af 4 undervisningsgange bliver I forberedt til fødslen og den første tid med det lille barn. Forberedelse til fødslen Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet og forskellige måder at støtte det på. I lærer, hvordan tryk, massage og berøringer kan påvirke den fødendes egne vestimulerende og smertestillende hormoner. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og så afprøver vi pressemåder og forskellige fødestillinger. Viden om fødslen Undervejs får I viden om fødslen og dens faser. Også viden, som I ikke umiddelbart kan læse jer til, baseret på tilbagemeldinger og erfaringer fra et stort antal fødende. Den første tid Den første tid med det lille barn er alt meget nyt. Hør, hvordan en nyfødt meddeler sig til omverdenen, og hvordan I som nye forældre kan berolige det lille barn. Amning eller mælk til det lille barn er også et emne, vi taler sammen om. Vi starter hver gang med et par øvelser, og der kan være en afspænding. Kurser efter fødslen Ca. 6 uger efter sidste undervisningsgang begynder et efterfødselskursus for mødre og børn. Spørg jeres underviser om kursusstart og tilmelding.

onsdag 19-08-2020 kl. 16:30 til
tirsdag 08-09-2020 kl. 18:55

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30481

Første mødegang: 19-08-2020 16:30

Mødegange: 4

Lektioner: 13,00

Underviser: Gitte Pedersen

Tilmeld nu
Efterfødselstræning 21-08-2020 10:00 fr DOF Assens Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Efterfødselstræning Start: 21-08-2020 10:00 Skole: DOF Assens Aftenskole Se Mere Luk
Efterfødselstræning

Fredag kl. 10-11 Efterfødselstræning - En graviditet er en stor belastning for kvindens krop, og de fleste kvinder har derfor behov for efterfølgende genoptræning. Som fysioterapeut med speciale inden for gynækologien, ligger det mig meget på sinde, at vi træner specielt med fokus på bækkenbunden. Men der vil også være kredsløbstræning, såvel som styrke og stabilitetstræning af hele kroppen! Træningen foregår på hold, men da der ikke er to kvinder, der er ens, og heller ikke to fødsler som forløber ens, vil der i undervisningen blive taget individuelle hensyn. Der er maks. 8 deltagere pr. hold. Du må selvfølgelig gerne have din baby med.

fredag 21-08-2020 kl. 10:00 til
fredag 09-10-2020 kl. 11:00

Lokation:

Tommerup Fysioterapi

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: A20-42

Første mødegang: 21-08-2020 10:00

Mødegange: 8

Lektioner: 10,64

Underviser: Kathrine Nadolny Madsen

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 24-08-2020 10:00 ma DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 24-08-2020 10:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Mandag kl. 10.00-10.45 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

mandag 24-08-2020 kl. 10:00 til
mandag 09-11-2020 kl. 10:45

Lokation:

Bolbro Svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-561

Første mødegang: 24-08-2020 10:00

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Katrine Hoffmann

Tilmeld nu
Babyrytmik 3 - 5 mdr./ISLANDS BRYGGE 24-08-2020 10:00 ma apa Se Mere Luk
Navn:Babyrytmik 3 - 5 mdr./ISLANDS BRYGGE Start: 24-08-2020 10:00 Skole: apa Se Mere Luk
Babyrytmik 3 - 5 mdr./ISLANDS BRYGGE

Til dig, der vil have inspiration til at stimulere dit barns motoriske udvikling gennem musik, bevægelse og leg Vi stimulerer børnenes sanser og motorik og styrker nærværet og kommunikationen gennem musik og sang. Sanglege er en simpel form for regellege, som danner forudsigelige mønstre og styrker genkendeligheden hos det lille barn. Musikken og legene er enkle og overskuelige og stimulerer barnets medfødte, naturlige lyst til musik og til at bevæge sig. Vi tager afsæt i de tre primære sanser: vestibulær-, muskel/led- og følesansen, som er grundlaget for barnets motoriske udvikling. En undervisningsgang kan se sådan ud: Vi starter med at få hilst på alle børn, lande i rummet og få skabt en god stemning De næste par sanglege har fokus på nærvær ogberøring mellem dig og dit barn Så er det tid til vilde pardanse med fokus på vestibulærsansen Kolbøtter bliver introduceret løbende gennem forløbet med fokus på alle tre primære sanser En rolig sanselig øvelse med fokus på nærvær og dæmpet stimulation Kort pause med lidt at drikke og et kort oplæg om sanser, motorik og udvikling Endnu en sanselig leg med fokus på stimulation af følesansen Så er det tid til tempo igen med en leg, hvor gruppedynamikken er i fokus Vi slutter af med, at børnene bliver trukket roligt rundt på tæpper i lokalet ledsaget af stille musik, som understreger roen Til sidst synger vi en sang, og vifår sagt farvel til hinanden og tak for i dag I vil lære mange nye lege og sange, men med gentagelser, da tryghed og genkendelighed er grundlaget for udvikling hos det lille barn. I får sved på panden og viden om, hvordan og hvorfor det er vigtigt at stimulere barnets sanser og motorik. Børnene har kun ble på i undervisningen. Skriv venligst, hvis du har tvillinger med på dette hold.

mandag 24-08-2020 kl. 10:00 til
mandag 19-10-2020 kl. 10:55

Lokation:

Kulturhuset Islands Brygge

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30375

Første mødegang: 24-08-2020 10:00

Mødegange: 8

Lektioner: 10,00

Underviser: Sandra Poulsen

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 24-08-2020 10:45 ma DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 24-08-2020 10:45 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Mandag kl. 10.45-11.30 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

mandag 24-08-2020 kl. 10:45 til
mandag 09-11-2020 kl. 11:30

Lokation:

Bolbro Svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-563

Første mødegang: 24-08-2020 10:45

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Katrine Hoffmann

Tilmeld nu
Babyrytmik 6-9 mdr./ISLANDS BRYGGE 24-08-2020 11:10 ma apa Se Mere Luk
Navn:Babyrytmik 6-9 mdr./ISLANDS BRYGGE Start: 24-08-2020 11:10 Skole: apa Se Mere Luk
Babyrytmik 6-9 mdr./ISLANDS BRYGGE

Til dig, der vil have inspiration til at stimulere dit barns motoriske udvikling gennem musik, bevægelse og leg Vi stimulerer børnenes sanser og motorik og styrker nærværet og kommunikationen gennem musik og sang. Sanglege er en simpel form for regellege, som danner forudsigelige mønstre og styrker genkendeligheden hos det lille barn. Musikken og legene er enkle og overskuelige og stimulerer barnets medfødte, naturlige lyst til musik og til at bevæge sig. Vi tager afsæt i de tre primære sanser: vestibulær-, muskel/led- og følesansen, som er grundlaget for barnets motoriske udvikling. En undervisningsgang kan se sådan ud: Vi starter med at få hilst på alle børn, lande i rummet og få skabt en god stemning De næste par sanglege har fokus på nærvær ogberøring mellem dig og dit barn Så er det tid til vilde pardanse med fokus på vestibulærsansen Kolbøtter bliver introduceret løbende gennem forløbet med fokus på alle tre primære sanser En rolig sanselig øvelse med fokus på nærvær og dæmpet stimulation Kort pause med lidt at drikke og et kort oplæg om sanser, motorik og udvikling Endnu en sanselig leg med fokus på stimulation af følesansen Så er det tid til tempo igen med en leg, hvor gruppedynamikken er i fokus Vi slutter af med, at børnene bliver trukket roligt rundt på tæpper i lokalet ledsaget af stille musik, som understreger roen Til sidst synger vi en sang, og vifår sagt farvel til hinanden og tak for i dag I vil lære mange nye lege og sange, men med gentagelser, da tryghed og genkendelighed er grundlaget for udvikling hos det lille barn. I får sved på panden og viden om, hvordan og hvorfor det er vigtigt at stimulere barnets sanser og motorik. Børnene har kun ble på i undervisningen. Skriv venligst, hvis du har tvillinger med på dette hold.

mandag 24-08-2020 kl. 11:10 til
mandag 19-10-2020 kl. 12:05

Lokation:

Kulturhuset Islands Brygge

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30377

Første mødegang: 24-08-2020 11:10

Mødegange: 8

Lektioner: 10,00

Underviser: Sandra Poulsen

Tilmeld nu
Babyrytmik 9-12 mdr./ISLANDS BRYGGE 24-08-2020 12:20 ma apa Se Mere Luk
Navn:Babyrytmik 9-12 mdr./ISLANDS BRYGGE Start: 24-08-2020 12:20 Skole: apa Se Mere Luk
Babyrytmik 9-12 mdr./ISLANDS BRYGGE

Til dig, der vil have inspiration til at stimulere dit barns motoriske udvikling gennem musik, bevægelse og leg Vi stimulerer børnenes sanser og motorik og styrker nærværet og kommunikationen gennem musik og sang. Sanglege er en simpel form for regellege, som danner forudsigelige mønstre og styrker genkendeligheden hos det lille barn. Musikken og legene er enkle og overskuelige og stimulerer barnets medfødte, naturlige lyst til musik og til at bevæge sig. Vi tager afsæt i de tre primære sanser: vestibulær-, muskel/led- og følesansen, som er grundlaget for barnets motoriske udvikling. En undervisningsgang kan se sådan ud: Vi starter med en glad sang, som fanger børnenes nysgerrighed og synger derefter en navnesang De næste par sanglege har fokus på nærvær ogberøring mellem dig og dit barn Så er det tid til mere fysisk leg i rundkredsen En rolig sanselig øvelse med fokus på nærvær og dæmpet stimulation Kort pause med lidt at drikke Vi leger med bolde, faldskærm og tørklæde på nye måder, spiler med rasleæg og slår på trommer Vi slutter af med, at børnene bliver trukket roligt rundt på tæpper i lokalet ledsaget af stille musik, som understreger roen Til sidst får vi sagt farvel til hinanden og tak for i dag I vil lære mange nye lege og sange, men med gentagelser, da tryghed og genkendelighed er grundlaget for udvikling hos det lille barn. I får sved på panden og viden om, hvordan og hvorfor det er vigtigt at stimulere barnets sanser og motorik. Børnene har kun ble på i undervisningen. Skriv venligst, hvis du har tvillinger med på dette hold.

mandag 24-08-2020 kl. 12:20 til
mandag 28-09-2020 kl. 13:15

Lokation:

Kulturhuset Islands Brygge

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30379

Første mødegang: 24-08-2020 12:20

Mødegange: 6

Lektioner: 7,50

Underviser: Sandra Poulsen

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 25-08-2020 14:00 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 25-08-2020 14:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Tirsdag kl. 14.00-14.45 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

tirsdag 25-08-2020 kl. 14:00 til
tirsdag 10-11-2020 kl. 14:45

Lokation:

Højme svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-531

Første mødegang: 25-08-2020 14:00

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Jakob Wetke

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 25-08-2020 14:45 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 25-08-2020 14:45 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Tirsdag kl 14.45-15.30 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

tirsdag 25-08-2020 kl. 14:45 til
tirsdag 10-11-2020 kl. 15:30

Lokation:

Højme svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-533

Første mødegang: 25-08-2020 14:45

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Jakob Wetke

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 25-08-2020 15:30 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 25-08-2020 15:30 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Tirsdag kl. 15.30-16.15 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

tirsdag 25-08-2020 kl. 15:30 til
tirsdag 10-11-2020 kl. 16:15

Lokation:

Højme svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-535

Første mødegang: 25-08-2020 15:30

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Jakob Wetke

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 25-08-2020 16:15 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 25-08-2020 16:15 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Tirsdag kl. 16.15-17.00 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

tirsdag 25-08-2020 kl. 16:15 til
tirsdag 10-11-2020 kl. 17:00

Lokation:

Højme svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-537

Første mødegang: 25-08-2020 16:15

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Jakob Wetke

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 25-08-2020 17:00 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 25-08-2020 17:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Tirsdag kl. 17.00-17.45 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

tirsdag 25-08-2020 kl. 17:00 til
tirsdag 10-11-2020 kl. 17:45

Lokation:

Højme svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-539

Første mødegang: 25-08-2020 17:00

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Lisa Brøgger Nørregaard

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 25-08-2020 17:45 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 25-08-2020 17:45 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Tirsdag kl. 17.45-18.30 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

tirsdag 25-08-2020 kl. 17:45 til
tirsdag 10-11-2020 kl. 18:30

Lokation:

Højme svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-541

Første mødegang: 25-08-2020 17:45

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Lisa Brøgger Nørregaard

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 25-08-2020 18:30 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 25-08-2020 18:30 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Tirsdag kl. 18.30-19.15 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

tirsdag 25-08-2020 kl. 18:30 til
tirsdag 10-11-2020 kl. 19:15

Lokation:

Højme svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-543

Første mødegang: 25-08-2020 18:30

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Lisa Brøgger Nørregaard

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 25-08-2020 19:15 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 25-08-2020 19:15 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Tirsdag kl. 19.15-20.00 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

tirsdag 25-08-2020 kl. 19:15 til
tirsdag 10-11-2020 kl. 20:00

Lokation:

Højme svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-545

Første mødegang: 25-08-2020 19:15

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Lisa Brøgger Nørregaard

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 27-08-2020 11:00 to DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 27-08-2020 11:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Torsdag kl. 11.00-11.45 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

torsdag 27-08-2020 kl. 11:00 til
torsdag 12-11-2020 kl. 11:45

Lokation:

Bolbro Svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-565

Første mødegang: 27-08-2020 11:00

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Jakob Wetke

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 27-08-2020 11:45 to DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 27-08-2020 11:45 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Torsdag kl. 11.45-12.30 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

torsdag 27-08-2020 kl. 11:45 til
torsdag 12-11-2020 kl. 12:30

Lokation:

Bolbro Svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-567

Første mødegang: 27-08-2020 11:45

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Jakob Wetke

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 27-08-2020 12:30 to DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 27-08-2020 12:30 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Torsdag kl. 12.30-13.15 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

torsdag 27-08-2020 kl. 12:30 til
torsdag 12-11-2020 kl. 13:15

Lokation:

Bolbro Svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-569

Første mødegang: 27-08-2020 12:30

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Jakob Wetke

Tilmeld nu
Bevægelse i varmtvandsbassin 27-08-2020 13:15 to DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse i varmtvandsbassin Start: 27-08-2020 13:15 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse i varmtvandsbassin

Torsdag kl. 13.15-14.00 Bevægelse i varmtvandsbassin styrker knogler, led og muskler samt hjerte og kredsløb. Varmen virker smertedæmpende og gør musklerne mere smidige, så uanset hvor gigtramt man er, kan man få glæde af undervisningen. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

torsdag 27-08-2020 kl. 13:15 til
torsdag 12-11-2020 kl. 14:00

Lokation:

Bolbro Svømmehal

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-571

Første mødegang: 27-08-2020 13:15

Mødegange: 11

Lektioner: 11,00

Underviser: Jakob Wetke

Tilmeld nu
Balance og bevægelse 31-08-2020 11:00 ma DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Balance og bevægelse Start: 31-08-2020 11:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Balance og bevægelse

Mandag kl. 11.00 - 12.00 Holdet er for dig, der gerne vil holde dig i gang og bedre din fysik og balance. Vi laver øvelser for hele kroppen og har både fokus på styrke, bevægelighed og balance. En del af træningen består af øvelser på gulv og du skal derfor kunne komme op og ned fra gulvet, evt. med hjælp. Der er en afslappet stemning på holdet og plads til grin og hyggeligt samvær. Holdet er for deltagere med gigt eller andre bevægelsesvanskeligheder. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

mandag 31-08-2020 kl. 11:00 til
mandag 14-12-2020 kl. 12:00

Lokation:

Sundhedshuset Paarup

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-435

Første mødegang: 31-08-2020 11:00

Mødegange: 15

Lektioner: 19,95

Underviser: Charlotte Ebsen

Tilmeld nu
Bevægelse og afspænding for brystopererede - handicap 01-09-2020 14:35 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse og afspænding for brystopererede - handicap Start: 01-09-2020 14:35 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse og afspænding for brystopererede - handicap

Tirsdag kl. 14.35 - 15.45 På dette hold får vi både pulsen op, styrker musklerne og laver udspænding for arme, skuldre, bryst og nakke. Holdet er for kvinder opereret for brystkræft, og målene er at mindske spændinger og lymfødem efter operation, samt øge muskelstyrke og ledbevægelighed. Derudover er målet, at få et større overskud i hverdagen og mulighed for at møde andre med samme oplevelser. Undervisningen foregår på gulv. En undervisningsgang kan se sådan ud: •Vi varmer kroppen op. •Vi får pulsen op med konditionstræning og træner musklerne ved styrketræning. •Vi træner balancen. •Vi udspænder musklerne især omkring arme, skuldre, bryst og nakke. •Vi slutter af med afspænding fx i form af afslappende musik og vejrtrækningsøvelser. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

tirsdag 01-09-2020 kl. 14:35 til
tirsdag 23-03-2021 kl. 15:45

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-415

Første mødegang: 01-09-2020 14:35

Mødegange: 25

Lektioner: 37,50

Underviser: Erna Halldorsdottir Østerhaab

Tilmeld nu
Balance og bevægelse 03-09-2020 13:15 to DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Balance og bevægelse Start: 03-09-2020 13:15 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Balance og bevægelse

Torsdag kl. 13.15-14.15 Holdet er for dig, der gerne vil holde dig i gang og bedre din fysik og balance. Vi laver øvelser for hele kroppen og har både fokus på styrke, bevægelighed og balance. En del af træningen består af øvelser på gulv og du skal derfor kunne komme op og ned fra gulvet, evt. med hjælp. Der er en afslappet stemning på holdet og plads til grin og hyggeligt samvær. Holdet er for deltagere med gigt eller andre bevægelsesvanskeligheder. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

torsdag 03-09-2020 kl. 13:15 til
torsdag 17-12-2020 kl. 14:15

Lokation:

Sundhedshuset Paarup

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-433

Første mødegang: 03-09-2020 13:15

Mødegange: 15

Lektioner: 19,95

Underviser: Charlotte Ebsen

Tilmeld nu
Parhold 03-09-2020 16:30 to apa Se Mere Luk
Navn:Parhold Start: 03-09-2020 16:30 Skole: apa Se Mere Luk
Parhold

Parhold – fødsels- og forældreforberedelse Til jer, der gerne vil forberede jer sammen I bliver forberedt til fødslen og den første tid som forældre Kurset veksler mellem øvelser, viden om fødslen og samtale På dette hold skal du tilmelde både dig selv og din partner - prisen er pr. person.Vælg et kursus, der slutter ca. 14 dage før din termin. 4 undervisningsgange I løbet af 4 undervisningsgange bliver I forberedt til fødslen og den første tid med det lille barn. Forberedelse til fødslen Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet og forskellige måder at støtte det på. I lærer, hvordan tryk, massage og berøringer kan påvirke den fødendes egne vestimulerende og smertestillende hormoner. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og så afprøver vi pressemåder og forskellige fødestillinger. Viden om fødslen Undervejs får I viden om fødslen og dens faser. Også viden, som I ikke umiddelbart kan læse jer til, baseret på tilbagemeldinger og erfaringer fra et stort antal fødende. Den første tid Den første tid med det lille barn er alt meget nyt. Hør, hvordan en nyfødt meddeler sig til omverdenen, og hvordan I som nye forældre kan berolige det lille barn. Amning eller mælk til det lille barn er også et emne, vi taler sammen om. Vi starter hver gang med et par øvelser, og der kan være en afspænding. Kurser efter fødslen Ca. 6 uger efter sidste undervisningsgang begynder et efterfødselskursus for mødre og børn. Spørg jeres underviser om kursusstart og tilmelding.

torsdag 03-09-2020 kl. 16:30 til
torsdag 24-09-2020 kl. 18:55

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30482

Første mødegang: 03-09-2020 16:30

Mødegange: 4

Lektioner: 13,00

Underviser: Anja Gadfelt

Tilmeld nu
Efterfødsel fl.g. 07-09-2020 09:30 ma apa Se Mere Luk
Navn:Efterfødsel fl.g. Start: 07-09-2020 09:30 Skole: apa Se Mere Luk
Efterfødsel fl.g.

Efterfødselskursus for flergangsfødende Til dig, der er blevet mor igen Et kursus med tid og plads til både dine og dit barns behov Du får brugt kroppen, stimuleret dit barn og talt med andre flerbørnsmødre Vælg et kursus, der starter ca. 3-6 uger efter fødslen. 9 undervisningsgange I løbet af 9 undervisningsgange får du mulighed for at bevæge kroppen, genoptræne belastede muskelgrupper, stimulere dit barns motorik og sanser og tale med andre mødre om det ændrede liv med endnu et barn i familien. Undervejs supplerer underviseren med relevant viden og oplæg. Kroppen tilbage Der er ikke garanti for, at din krop er tilbage som før din graviditet, når kurset er slut. Men vi arbejder hele kroppen igennem hver gang og tager hensyn til den belastning, kroppen har været udsat for. Især fokuserer vi på mave- og rygmuskler, hvordan du bruger kroppen i hverdagen og gode øvelser til trætte og ømme skuldre og nakke. Vi arbejder med bevidsthed og træning af bækkenbunden. Og af og til er der plads til en afspænding. Aktiviteter med dit barn Når mange børn er vågne, og vi kan se, at de har lyst, laver vi forskelligt sansemotorisk med dem. Det kan være svinge- og gyngelege, lege på store bolde eller spædbarnsmassage. Hver gang kombineret med viden om det lille barns udvikling og behov. Fælles te I slutningen af hver undervisningsgang sætter vi os sammen, drikker te, spiser lidt og taler om det, der optager jer. Det kan være fødslen, at blive mor til et barn mere, samspillet i familien, hverdagen, amning og flaske, søvn – både din og barnets, kropslige forandringer – og hvad de betyder for dig, kærlighedslivet, bedsteforældre. En undervisningsgang kan se sådan ud: opvarmning med blandt andet øvelser for kredsløb, bevægelse af led, løsnende og afspændende øvelser for arme, skuldre og nakke øvelser med bevidsthed om og let træning af mave-, balle- og rygmuskler øvelser, der øger bevidstheden om bækkenbunden og styrker den efter fødslen sansemotorisk stimulation og lege med børnene tilpasset deres alder samtale med te og let spisning Sammenhæng med andre kurser Hvis du har lyst til at fortsætte efterfødselstræningen, har du mulighed for at tilmelde dig kurset Tema - Kropstræning 3 - 6 mdr.

mandag 07-09-2020 kl. 09:30 til
mandag 09-11-2020 kl. 12:15

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30653

Første mødegang: 07-09-2020 09:30

Mødegange: 9

Lektioner: 33,75

Underviser: Gitte Pedersen

Tilmeld nu
Flergangsfødende 08-09-2020 16:15 ti apa Se Mere Luk
Navn:Flergangsfødende Start: 08-09-2020 16:15 Skole: apa Se Mere Luk
Flergangsfødende

Til dig, der skal være mor igen Du bliver forberedt til den kommende fødsel og den udvidede familie Du har mulighed for at tage din fødselspartner med en undervisningsgang - den 20.10.2020 Vælg gerne et kursus, der slutter ca. 14 dage før forventet termin. Læs mere 8 undervisningsgange I løbet af 8 undervisningsgange, heraf 1 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og det at blive en mere i familien. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen – ud fra dine erfaringer Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Pressemåder og forskellige fødestillinger er vi også omkring. Alt sammen med den vinkel, at du har født før – også selvom det er med kejsersnit – og at ikke to fødsler ligner hinanden. Dine erfaringer fra tidligere fødsel bliver inddraget undervejs. Suppleret medviden om, hvad der kan være anderledes, når det ikke er første gang, du føder. Fælles te Hvis du har gået på apa før, ved du, at vi har et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. På dette kursus drejer samtalerne sig især om at blive en mere i familien. Det første møde med den lille, den første tid i familien efter fødslen. Forventede reaktioner hos store søskende, og dine følelser efter at være blevet mor igen. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bevidsthed om bækkenbunden og dens funktion bevidst arbejde med åndedræt afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning Fælles undervisningsgang med din fødselspartner På fællesgangen prøver du og din fødselspartner, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Vi taler om at få taget hånd om den/de store, når fødslen går i gang. Og om at blive en mere i familien, hvad det betyder for relationerne og dynamikken. Kursus efter fødslen Ca. 6 uger efter kurset slutter, begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

tirsdag 08-09-2020 kl. 16:15 til
tirsdag 03-11-2020 kl. 18:40

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30952

Første mødegang: 08-09-2020 16:15

Mødegange: 8

Lektioner: 26,00

Underviser: Rikke-Lise Andersson

Tilmeld nu
Få strammnet muskelkorsettet op 08-09-2020 17:00 ti Aftenskolen LEA Se Mere Luk
Navn:Få strammnet muskelkorsettet op Start: 08-09-2020 17:00 Skole: Aftenskolen LEA Se Mere Luk
Få strammnet muskelkorsettet op

Få strammet muskelkorsettet op Holdet er for dig, der ønsker at blive strammet op og få styrket din muskulatur, så du får en god kropsholdning. Øvelserne fokuserer på stabilitet, styrke, udholdenhed og smidighed. Der vil altid sluttes af med afspændingsøvelser. Underviser: Dorthe Poulsen - Tlf. 4233 9755. Krav til deltager: Du skal kunne komme op/ ned fra gulv

tirsdag 08-09-2020 kl. 17:00 til
tirsdag 01-12-2020 kl. 18:30

Lokation:

DGI HUSET

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 22202020_2

Første mødegang: 08-09-2020 17:00

Mødegange: 13

Lektioner: 26,00

Underviser: Dorthe Poulsen

Tilmeld nu
Yoga for gravide 08-09-2020 17:00 ti Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Se Mere Luk
Navn:Yoga for gravide Start: 08-09-2020 17:00 Skole: Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Se Mere Luk
Yoga for gravide

Yoga for gravide. Med yoga i graviditeten udvikler du kontakten til din krop og forbygger fysiske gener. Din evne til at opleve hvad der foregår i og omkring dig styrkes. Du får konkrete redskaber, som du kan bruge før, under og efter fødslen. Der vil være en mødegang hvor fødslens forskellige stadier gennemgås. Du er velkommen til at tage din partner med denne dag. Læs mere om regler for Rabat og Nedsat betaling her.

tirsdag 08-09-2020 kl. 17:00 til
tirsdag 06-10-2020 kl. 19:15

Lokation:

Skandinavisk Yoga og Meditationsskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20371

Første mødegang: 08-09-2020 17:00

Mødegange: 5

Lektioner: 15,00

Underviser: Gyanashakti ., Mette Kierkgaard

Tilmeld nu
Yoga for gravide 09-09-2020 10:00 on Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Se Mere Luk
Navn:Yoga for gravide Start: 09-09-2020 10:00 Skole: Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Se Mere Luk
Yoga for gravide

Yoga for gravide. Med yoga i graviditeten udvikler du kontakten til din krop og forbygger fysiske gener. Din evne til at opleve hvad der foregår i og omkring dig styrkes. Du får konkrete redskaber, som du kan bruge før, under og efter fødslen. Der vil være en mødegang hvor fødslens forskellige stadier gennemgås. Du er velkommen til at tage din partner med denne dag. Læs mere om regler for Rabat og Nedsat betaling her.

onsdag 09-09-2020 kl. 10:00 til
onsdag 07-10-2020 kl. 12:15

Lokation:

Skandinavisk Yoga og Meditationsskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20374

Første mødegang: 09-09-2020 10:00

Mødegange: 5

Lektioner: 15,00

Underviser: Gyanashakti ., Mette Kierkgaard

Tilmeld nu
Syning - HANDICAPUNDERVISNING 15-09-2020 09:00 ti DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Syning - HANDICAPUNDERVISNING Start: 15-09-2020 09:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Syning - HANDICAPUNDERVISNING

Tirsdag kl. 9.00-12.40 Sy til dig selv og din familie. Med hensyntagen til deltagernes motoriske formåen indlæres forskellige syteknikker, der sikrer det perfekte resultat. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

tirsdag 15-09-2020 kl. 09:00 til
tirsdag 17-11-2020 kl. 12:40

Lokation:

Bolbro Brugerhus

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-401

Første mødegang: 15-09-2020 09:00

Mødegange: 8

Lektioner: 32,00

Underviser: Pia Sørensen

Tilmeld nu
Yoga - for dig og barnet du venter 15-09-2020 17:45 ti apa Se Mere Luk
Navn:Yoga - for dig og barnet du venter Start: 15-09-2020 17:45 Skole: apa Se Mere Luk
Yoga - for dig og barnet du venter

Yoga for gravide er for dig, der gerne vil forberede dig på fødslen – og gerne vil en lettere graviditet. I undervisningen vil du på sikker og sund vis blive guidet i øvelser og stillinger, der styrker og smidiggøre din gravide krop oggiver dig en flot kropsholding. Åndedrætsøvelser og meditation vil indgå som vigtige dele af undervisningen. Viafslutter altid med en afspænding. Med yogaen lærer du din krop at kende. Du optræner kroppen til at bruge den helt naturligt - i graviditeten og i fødslen. Du lærer at trække vejret med bevidsthed. Du lærer at lukke dine øjne og at være med din baby allerede inden din lille er født. Alt sammen er det med til at støtte dig i graviditeten og i selve fødselen – og ikke mindst til livet som mor. Til Yoga for gravide er der plads til alle raske gravide – om du er gravid for første gang, for anden, tredje eller fjerde gang. Undervisningen - som er en sammensmeltning af Hatha yoga og Kundalini yoga - foregår i et blidt og roligt tempo. Du kan deltage fra uge 14 og frem til fødslen. Du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, eller du kan bruge en af apa's yogamåtter.

tirsdag 15-09-2020 kl. 17:45 til
tirsdag 27-10-2020 kl. 19:15

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30161

Første mødegang: 15-09-2020 17:45

Mødegange: 6

Lektioner: 12,00

Underviser: Mette Brandt

Tilmeld nu
Syning - HANDICAPUNDERVISNING 16-09-2020 09:00 on DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Syning - HANDICAPUNDERVISNING Start: 16-09-2020 09:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Syning - HANDICAPUNDERVISNING

Onsdag kl. 9.00-12.40 Sy til dig selv og din familie. Med hensyntagen til deltagernes motoriske formåen indlæres forskellige syteknikker, der sikrer det perfekte resultat. Deltagerne skriver i en erklæring under på, at de er handicappede i relation til emnet.

onsdag 16-09-2020 kl. 09:00 til
onsdag 18-11-2020 kl. 12:40

Lokation:

Bolbro Brugerhus

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-403

Første mødegang: 16-09-2020 09:00

Mødegange: 8

Lektioner: 32,00

Underviser: Pia Sørensen

Tilmeld nu
Fysio Pilates for bevægelseshæmmede 17-09-2020 14:00 to DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Fysio Pilates for bevægelseshæmmede Start: 17-09-2020 14:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Fysio Pilates for bevægelseshæmmede

Torsdag kl. 14.00-15.00 Kurset er velegnet for dig med gigt eller andre bevægelsesvanskeligheder. Fysio-pilates er en skånsom og effektiv træningsmetode. Formålet er at skabe balance mellem kroppens stabiliserende og mobiliserende muskler, så spændte muskler udspændes og svage muskler styrkes. Målet med fysio-pilates er at forbedre kropsholdningen og øge kontrollen af kroppens bevægelser, så du undgår smerter, nedslidning og overbelastning.

torsdag 17-09-2020 kl. 14:00 til
torsdag 26-11-2020 kl. 15:00

Lokation:

Bryggergården

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-589

Første mødegang: 17-09-2020 14:00

Mødegange: 10

Lektioner: 13,30

Underviser: Pia Garbers

Tilmeld nu
Se mulighederne i landsbyen 19-09-2020 10:00 GOK Thisted Se Mere Luk
Navn:Se mulighederne i landsbyen Start: 19-09-2020 10:00 Skole: GOK Thisted Se Mere Luk
Se mulighederne i landsbyen

Ny dato 19. september 2020. Til dig, der allerede er tilmeldt: Efter den nye dato er fundet, har vi skrevet til alle tilmeldte, som vi har mailadresse eller telefonnummer på. Hvis du havdeså ikke kan deltage på den nye dato,er duvelkommen til atvideregive din plads. Du kan ogsåafmeldes igen og få eventuelbetaling retur - dette gælder dog kun til og med 15/4.Kontakt daglig leder her Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, lægger op til debat med sin fortælling om det gode landsbyliv og om at være kreativ og se mulighederne, der hvor man bor. Her kan du høre, hvor han får ideerne fra og hvorfor forenings-Danmark er vigtig for sammenhængskraften i lokalsamfundet. Hør om, hvem Søren er, og hvad man egentlig laversom kreativ bonderøv med et sprog der er alt andet end rigsdansk og et humør der får selv en grædekone til at smile. Hvem tør lige flytte ud i sidste revle og så leve af noget så højrøvet som design. Vester har medvirket i flere programmer på TV og i 2015 fik Søren Vester sin egen programserie, Vesters Verden, på TV2 FRI. Serien fulgte Søren og hans familie, der udlever drømmen om det gode liv på landet. Hjemme på Salling leder han et gymnastikhold for mænd -Brokholdet- som man har fulgt på TVMidtvest. De fleste kender ham fra DRs I hus til halsen, hvor han sammen med Line Franck kommer trængte boligejere til undsætning. Søren Vester kan med sin fortælleglæde og entusiasme inspirereos til at førevores egne drømme og ideer ud i livet og blive aktive deltagere ivore egne lokalsamfund. Efter Søren har fortalt, lægger han op til, at vi debatterer, hvordan vi kan fortsætte den gode udvikling i vores landsbysamfund. Debatten arrangeres i samarbejde medStøtteforeningen Hannæs Østerildog områdets 8 borgerforeninger, denindleder Forenings- & Erhvervsmesse 2020. Prisen er. incl. kaffe/te med brød og adgang til messen. Din pladsreservation gælder først, når du har betalt. På dagensidder vi og "krydser af" ved indgangen, du skal blot sige dit navn. Husk at medbringe kvittering, hvis du betaler i sidste øjeblik. Skulle du blive forhindret i at deltageefter tilmeldingen, kan du frit overgive pladsen til en anden. Dersælges kun billetterved indgangen, hvis der er ledige pladser.

lørdag 19-09-2020 kl. 10:00 til
lørdag 19-09-2020 kl. 13:00

Lokation:

Multicentret Østerild

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20196

Første mødegang: 19-09-2020 10:00

Mødegange: 1

Lektioner: 4,00

Underviser: Søren Vester

Tilmeld nu
Bevægelse og afspænding 21-09-2020 10:00 ma DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Bevægelse og afspænding Start: 21-09-2020 10:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Bevægelse og afspænding

Mandag kl. 10.00-11.25 Undervisningen omfatter opvarmning, efterfulgt af holdningskorrigerende og styrketrænende øvelser samt udspænding og afspænding. Vejrtrækningsteknik indgår som en vigtig del af øvelserne. Desuden undervises der i akupressur, venepumpeteknik og energiøvelser. Hver undervisningsgang afsluttes med totalafspænding.

mandag 21-09-2020 kl. 10:00 til
mandag 15-03-2021 kl. 11:25

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-315

Første mødegang: 21-09-2020 10:00

Mødegange: 20

Lektioner: 30,00

Underviser: Kirsten Skovbølling Hansen

Tilmeld nu
Kropstræning i højt tempo 22-09-2020 17:00 ti apa Se Mere Luk
Navn:Kropstræning i højt tempo Start: 22-09-2020 17:00 Skole: apa Se Mere Luk
Kropstræning i højt tempo

Fra 14. graviditetsuge For dig der er vant til at træne, kan lide sved på panden og ikke har de store gener. Der er fokus på, hvordan du bedst muligt kan bevæge dig mest muligt så længe som muligt. Træningsformen er enkel og med mange gentagelser. Dette sikrer, at du lærer øvelserne godt at kende og dermed minimerer risikoen for skader. Krops- og bevægelsesbevidsthed indgår som en naturlig del af undervisningen. En undervisningsgang kan se sådan ud: Opvarmning af hele kroppen med bl.a. kredsløbsøvelser Konditionsbevarende træning med hop og løb, både med og uden redskaber Boldspil Styrketræning af arme og skuldre Træningsstræk Bækkenbundstræning Styrketræning Venepumpeøvelser Evt. afspænding Træningen foregår under kyndig vejledning af erfarne undervisere. Medbring stødabsorberende sko. Skulle det vise sig, at holdet ikke passer til dine behov, er der mulighed for at skifte holdtype.

tirsdag 22-09-2020 kl. 17:00 til
tirsdag 03-11-2020 kl. 18:30

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30151

Første mødegang: 22-09-2020 17:00

Mødegange: 6

Lektioner: 12,00

Underviser: Eva Bernhardt

Tilmeld nu
Kropstræning i moderat tempo 23-09-2020 18:40 on apa Se Mere Luk
Navn:Kropstræning i moderat tempo Start: 23-09-2020 18:40 Skole: apa Se Mere Luk
Kropstræning i moderat tempo

Fra 14. graviditetsuge For dig der ønsker lidt fart på, men gerne vil undgå hop og løb. Der er plads til dig med lettere graviditetsgener. Træningen sigter mod større velvære og mere energi i hverdagen. Vi vil beskæftige os med mavemusklernes opbygning og funktion (herunder den gravide mave), bækkenbunden, venepumpefunktion, kropsholdning og arbejdsstillinger. Der trænes under vejledning af erfarne undervisere – stemningen er uhøjtidelig, og der er altid plads til spørgsmål. En undervisningsgang kan se sådan ud: Opvarmning af hele kroppen uden hop eller løb Kredsløbsøvelser for at forebygge eller afhjælpe ødemer Smidighedstræning (da hormonet relaxin gør leddene løsere i graviditeten, vil visse muskler spænde ekstra op, hvilket vi forsøger at imødegå gennem smidighedstræning) Afspænding HUSK indendørs træningssko. Skulle det vise sig, at holdet ikke passer til dine behov, er der mulighed for at skifte holdtype.

onsdag 23-09-2020 kl. 18:40 til
onsdag 04-11-2020 kl. 20:10

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30156

Første mødegang: 23-09-2020 18:40

Mødegange: 6

Lektioner: 12,00

Underviser: Jannie Schlaikjær Simonsen

Tilmeld nu
Træn synet - styrk koncentrationen 25-09-2020 17:30 fr Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Se Mere Luk
Navn:Træn synet - styrk koncentrationen Start: 25-09-2020 17:30 Skole: Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Se Mere Luk
Træn synet - styrk koncentrationen

Weekendkursus 13.-15. marts fredag kl.17.30-20.30 lørdag kl.9.30-12.30 søndag kl.9.30-12.30 Ved træning af øjnenes bevægelser, med koncentrations-øvelser og forskellige former for afspænding og massage af øjnene kan vi selv bidrage til at forebygge eller forbedre et dårligt syn. Alle har glæde af at løsne spændinger ved øjnene. Yogaens øjenøvelser udnytter kroppens evne til at helbrede sig selv og påvirker derved hele kroppens balance. I undervisningen indgår foruden yogaens øjenøvelser også koncentrationsteknikken tratak, almindelige yoga- og åndedrætsøvelser samtafspænding og meditation.

fredag 25-09-2020 kl. 17:30 til
søndag 27-09-2020 kl. 12:30

Lokation:

Skandinavisk Yoga og Meditationsskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20388

Første mødegang: 25-09-2020 17:30

Mødegange: 3

Lektioner: 12,00

Underviser: Franz Jervidalo

Tilmeld nu
Flergangsfødende 30-09-2020 12:50 on apa Se Mere Luk
Navn:Flergangsfødende Start: 30-09-2020 12:50 Skole: apa Se Mere Luk
Flergangsfødende

Til dig, der skal være mor igen Du bliver forberedt til den kommende fødsel og den udvidede familie Du har mulighed for at tage din fødselspartner med en undervisningsgang - den 11.11.2020 Vælg gerne et kursus, der slutter ca. 14 dage før forventet termin. Læs mere 8 undervisningsgange I løbet af 8 undervisningsgange, heraf 1 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og det at blive en mere i familien. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen – ud fra dine erfaringer Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Pressemåder og forskellige fødestillinger er vi også omkring. Alt sammen med den vinkel, at du har født før – også selvom det er med kejsersnit – og at ikke to fødsler ligner hinanden. Dine erfaringer fra tidligere fødsel bliver inddraget undervejs. Suppleret medviden om, hvad der kan være anderledes, når det ikke er første gang, du føder. Fælles te Hvis du har gået på apa før, ved du, at vi har et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. På dette kursus drejer samtalerne sig især om at blive en mere i familien. Det første møde med den lille, den første tid i familien efter fødslen. Forventede reaktioner hos store søskende, og dine følelser efter at være blevet mor igen. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bevidsthed om bækkenbunden og dens funktion bevidst arbejde med åndedræt afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning Fælles undervisningsgang med din fødselspartner På fællesgangen prøver du og din fødselspartner, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Vi taler om at få taget hånd om den/de store, når fødslen går i gang. Og om at blive en mere i familien, hvad det betyder for relationerne og dynamikken. Kursus efter fødslen Ca. 6 uger efter kurset slutter, begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

onsdag 30-09-2020 kl. 12:50 til
onsdag 25-11-2020 kl. 15:15

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30953

Første mødegang: 30-09-2020 12:50

Mødegange: 8

Lektioner: 26,00

Underviser: Gitte Pedersen

Tilmeld nu
Cirkeldans 01-10-2020 10:00 to DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Cirkeldans Start: 01-10-2020 10:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Cirkeldans

Torsdag kl. 10.00-11.25 Dansen er i en cirkel eller kæde, som man har danset gennem tiderne. Dansen følger årets gang.. Dansen har glade danse, stille danse og meditative danse.. Dertil meget forskellig musik. Kom og vær med i dansen.

torsdag 01-10-2020 kl. 10:00 til
torsdag 10-12-2020 kl. 11:25

Lokation:

Bolbro Brugerhus

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-349

Første mødegang: 01-10-2020 10:00

Mødegange: 10

Lektioner: 15,00

Underviser: Hanne Rørth

Tilmeld nu
Tema/Babymotorik 3 - 6 mdr./ ISLANDS BRYGGE 09-10-2020 09:30 fr apa Se Mere Luk
Navn:Tema/Babymotorik 3 - 6 mdr./ ISLANDS BRYGGE Start: 09-10-2020 09:30 Skole: apa Se Mere Luk
Tema/Babymotorik 3 - 6 mdr./ ISLANDS BRYGGE

Tema – kropstræning/babymotorik - 3-6 mdr. Til dig, der gerne vil have inspiration til at stimulere dit barns motoriske udvikling og samtidig fortsætte træningen efter fødslen du fortsætter træningen efter fødslen, nu med større intensitet du får viden og idéer til at understøtte dit barns motoriske udvikling og inspiration til lege med dit barn Kroppen Vi arbejder hele kroppen igennem hver gang, nu med større intensitet. Der er fokus på mave- og rygmuskler, bækkenbunden, hvordan du bruger kroppen i hverdagen og gode øvelser til trætte og ømme nakker og skuldre. Babymotorik Du får lette redskaber og vejledning i, hvordan du på en legende mådeunderstøtter dit barn i dets motoriske udvikling. Udgangspunktet er barnets medfødte sanser og reflekser.Vi leger og stimulerer børnene, men er også opmærksomme på barnets parathed, og hvordan vi skruer op og ned for barnets energiniveau. En undervisningsgang kan se sådan ud: For barn: forskellige lege der understøtter børnenes sanser og er tilpasset deres motoriske udviklingstrin pause hvor børnene spiser For mor: opvarmning med blandt andet øvelser for kredsløb, bevægelse af led, løsnende og afspændende øvelser for arme, skuldre og nakke øvelser med bevidsthed om og moderat træning af mave- , balle – og rygmuskler øvelser, der øger bevidstheden om bækkenbunden og styrker den efter fødslen HUSK TRÆNINGSTØJ!

fredag 09-10-2020 kl. 09:30 til
fredag 04-12-2020 kl. 11:20

Lokation:

Kulturhuset Islands Brygge

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30756

Første mødegang: 09-10-2020 09:30

Mødegange: 8

Lektioner: 20,00

Underviser: Stine Panduro Vinding

Tilmeld nu
Tema/Babymotorik 6 - 9 mdr./ISLANDS BRYGGE 09-10-2020 11:30 fr apa Se Mere Luk
Navn:Tema/Babymotorik 6 - 9 mdr./ISLANDS BRYGGE Start: 09-10-2020 11:30 Skole: apa Se Mere Luk
Tema/Babymotorik 6 - 9 mdr./ISLANDS BRYGGE

Tema – kropstræning/babymotorik -6 -9 mdr. Til dig, der gerne vil have inspiration til at stimulere dit barns motoriske udvikling og samtidig fortsætte træningen efter fødslen du fortsætter træningen efter fødslen, nu med større intensitet du får viden og idéer til at understøtte dit barns motoriske udvikling og inspiration til lege med dit barn Kroppen Vi arbejder hele kroppen igennem hver gang, nu med større intensitet. Der er fokus på mave- og rygmuskler, bækkenbunden, hvordan du bruger kroppen i hverdagen og gode øvelser til trætte og ømme nakker og skuldre. Babymotorik Du får lette redskaber og vejledning i, hvordan du på en legende mådeunderstøtter dit barn i dets motoriske udvikling. Udgangspunktet er barnets medfødte sanser og reflekser.Vi leger og stimulerer børnene, men er også opmærksomme på barnets parathed, og hvordan vi skruer op og ned for barnets energiniveau. En undervisningsgang kan se sådan ud: For barn: forskellige lege der understøtter børnenes sanser og er tilpasset deres motoriske udviklingstrin pause hvor børnene spiser For mor: opvarmning med blandt andet øvelser for kredsløb, bevægelse af led, løsnende og afspændende øvelser for arme, skuldre og nakke øvelser med bevidsthed om og moderat træning af mave- , balle – og rygmuskler øvelser, der øger bevidstheden om bækkenbunden og styrker den efter fødslen HUSK TRÆNINGSTØJ!

fredag 09-10-2020 kl. 11:30 til
fredag 04-12-2020 kl. 13:20

Lokation:

Kulturhuset Islands Brygge

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30759

Første mødegang: 09-10-2020 11:30

Mødegange: 8

Lektioner: 20,00

Underviser: Stine Panduro Vinding

Tilmeld nu
Yoga for gravide 20-10-2020 17:00 ti Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Se Mere Luk
Navn:Yoga for gravide Start: 20-10-2020 17:00 Skole: Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Se Mere Luk
Yoga for gravide

Yoga for gravide. Med yoga i graviditeten udvikler du kontakten til din krop og forbygger fysiske gener. Din evne til at opleve hvad der foregår i og omkring dig styrkes. Du får konkrete redskaber, som du kan bruge før, under og efter fødslen. Der vil være en mødegang hvor fødslens forskellige stadier gennemgås. Du er velkommen til at tage din partner med denne dag. Læs mere om regler for Rabat og Nedsat betaling her.

tirsdag 20-10-2020 kl. 17:00 til
tirsdag 24-11-2020 kl. 19:15

Lokation:

Skandinavisk Yoga og Meditationsskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20471

Første mødegang: 20-10-2020 17:00

Mødegange: 6

Lektioner: 18,00

Underviser: Gyanashakti ., Mette Kierkgaard

Tilmeld nu
Yoga for gravide 21-10-2020 10:00 on Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Se Mere Luk
Navn:Yoga for gravide Start: 21-10-2020 10:00 Skole: Skandinavisk Yoga og Meditationsskole Se Mere Luk
Yoga for gravide

Yoga for gravide. Med yoga i graviditeten udvikler du kontakten til din krop og forbygger fysiske gener. Din evne til at opleve hvad der foregår i og omkring dig styrkes. Du får konkrete redskaber, som du kan bruge før, under og efter fødslen. Der vil være en mødegang hvor fødslens forskellige stadier gennemgås. Du er velkommen til at tage din partner med denne dag. Læs mere om regler for Rabat og Nedsat betaling her.

onsdag 21-10-2020 kl. 10:00 til
onsdag 25-11-2020 kl. 12:15

Lokation:

Skandinavisk Yoga og Meditationsskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20474

Første mødegang: 21-10-2020 10:00

Mødegange: 6

Lektioner: 18,00

Underviser: Gyanashakti ., Mette Kierkgaard

Tilmeld nu
Førstehjælp - for dig der har ansvar for børn 31-10-2020 09:30 DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Førstehjælp - for dig der har ansvar for børn Start: 31-10-2020 09:30 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Førstehjælp - for dig der har ansvar for børn

Kurset er målrettet voksne, der har ansvar for børn – fx forældre, bedsteforældre og pædagoger. Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer. Børn prøver hele tiden grænser af og er derfor hyppigt udsat for ulykker. På kurset lærer du både livreddende førstehjælp og at hjælpe ved hverdagens mindre uheld. Materialeudgift 100 kr. betales til instruktøren. Der er ikke kantine på stedet, kun mulighed for køb af varme drikke.

lørdag 31-10-2020 kl. 09:30 til
lørdag 31-10-2020 kl. 13:35

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-375

Første mødegang: 31-10-2020 09:30

Mødegange: 1

Lektioner: 4,50

Underviser: Ingrid Simonsen

Tilmeld nu
Yoga - for dig og barnet du venter 03-11-2020 17:45 ti apa Se Mere Luk
Navn:Yoga - for dig og barnet du venter Start: 03-11-2020 17:45 Skole: apa Se Mere Luk
Yoga - for dig og barnet du venter

Yoga for gravide er for dig, der gerne vil forberede dig på fødslen – og gerne vil en lettere graviditet. I undervisningen vil du på sikker og sund vis blive guidet i øvelser og stillinger, der styrker og smidiggøre din gravide krop oggiver dig en flot kropsholding. Åndedrætsøvelser og meditation vil indgå som vigtige dele af undervisningen. Viafslutter altid med en afspænding. Med yogaen lærer du din krop at kende. Du optræner kroppen til at bruge den helt naturligt - i graviditeten og i fødslen. Du lærer at trække vejret med bevidsthed. Du lærer at lukke dine øjne og at være med din baby allerede inden din lille er født. Alt sammen er det med til at støtte dig i graviditeten og i selve fødselen – og ikke mindst til livet som mor. Til Yoga for gravide er der plads til alle raske gravide – om du er gravid for første gang, for anden, tredje eller fjerde gang. Undervisningen - som er en sammensmeltning af Hatha yoga og Kundalini yoga - foregår i et blidt og roligt tempo. Du kan deltage fra uge 14 og frem til fødslen. Du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, eller du kan bruge en af apa's yogamåtter.

tirsdag 03-11-2020 kl. 17:45 til
tirsdag 08-12-2020 kl. 19:15

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30162

Første mødegang: 03-11-2020 17:45

Mødegange: 6

Lektioner: 12,00

Underviser: Mette Brandt

Tilmeld nu
Hjerte-Lunge-Redning og brug af hjertestarter 07-11-2020 09:00 DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Hjerte-Lunge-Redning og brug af hjertestarter Start: 07-11-2020 09:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Hjerte-Lunge-Redning og brug af hjertestarter

Førstehjælp kan gøre en afgørende forskel i de vigtige minutter, før ambulancen når frem. På dette førstehjælpskursus lærer du genoplivning trin for trin og at bruge en hjertestarter. Hurtig genoplivning med hjerte-lunge-redning er sammen med stød fra en hjertestarter (AED) de behandlingsformer, der har størst betydning for, at en person overlever et hjertestop. Der udstedes bevis som er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Prisen for bevis og de materialer der bliver brugt på kurset er 50 kr., beløbet betales til underviseren. Førstehjælpsbogen kan tilkøbes for 100 kr.

lørdag 07-11-2020 kl. 09:00 til
lørdag 07-11-2020 kl. 13:05

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-373

Første mødegang: 07-11-2020 09:00

Mødegange: 1

Lektioner: 4,50

Underviser: Ingrid Simonsen

Tilmeld nu
Livreddende førstehjælp 08-11-2020 09:00 DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Livreddende førstehjælp Start: 08-11-2020 09:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Livreddende førstehjælp

På kurset lærer du de helt grundlæggende principper, så du kan reagere, når en alvorlig ulykke opstår. Du lærer hvordan du med kun en lille indsats, kan redde et andet menneskes liv. På kurset lærer du også genoplivning trin for trin ved hjertestop og at bruge en hjertestarter. Der udstedes bevis som er godkendt at Dansk Førstehjælpsråd. Prisen for bevis og de materialer der bliver brugt på kurset er 50 kr., beløbet betales til underviseren. Førstehjælpsbogen kan tilkøbes for 100 kr. Der er ikke kantine på stedet,men mulighed for at købe varme drikke. Du er velkommen til at medbringe mad, frugt og kolde drikke.

søndag 08-11-2020 kl. 09:00 til
søndag 08-11-2020 kl. 15:50

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 20-371

Første mødegang: 08-11-2020 09:00

Mødegange: 1

Lektioner: 7,50

Underviser: Ingrid Simonsen

Tilmeld nu
Flergangsfødende 10-11-2020 16:15 ti apa Se Mere Luk
Navn:Flergangsfødende Start: 10-11-2020 16:15 Skole: apa Se Mere Luk
Flergangsfødende

Til dig, der skal være mor igen Du bliver forberedt til den kommende fødsel og den udvidede familie Du har mulighed for at tage din fødselspartner med en undervisningsgang - den 15.12.2020 Vælg gerne et kursus, der slutter ca. 14 dage før forventet termin. Læs mere 8 undervisningsgange I løbet af 8 undervisningsgange, heraf 1 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og det at blive en mere i familien. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen – ud fra dine erfaringer Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Pressemåder og forskellige fødestillinger er vi også omkring. Alt sammen med den vinkel, at du har født før – også selvom det er med kejsersnit – og at ikke to fødsler ligner hinanden. Dine erfaringer fra tidligere fødsel bliver inddraget undervejs. Suppleret medviden om, hvad der kan være anderledes, når det ikke er første gang, du føder. Fælles te Hvis du har gået på apa før, ved du, at vi har et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. På dette kursus drejer samtalerne sig især om at blive en mere i familien. Det første møde med den lille, den første tid i familien efter fødslen. Forventede reaktioner hos store søskende, og dine følelser efter at være blevet mor igen. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bevidsthed om bækkenbunden og dens funktion bevidst arbejde med åndedræt afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning Fælles undervisningsgang med din fødselspartner På fællesgangen prøver du og din fødselspartner, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Vi taler om at få taget hånd om den/de store, når fødslen går i gang. Og om at blive en mere i familien, hvad det betyder for relationerne og dynamikken. Kursus efter fødslen Ca. 6 uger efter kurset slutter, begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

tirsdag 10-11-2020 kl. 16:15 til
tirsdag 12-01-2021 kl. 18:40

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30955

Første mødegang: 10-11-2020 16:15

Mødegange: 8

Lektioner: 26,00

Underviser: Rikke-Lise Andersson

Tilmeld nu
Kropstræning i højt tempo 10-11-2020 17:00 ti apa Se Mere Luk
Navn:Kropstræning i højt tempo Start: 10-11-2020 17:00 Skole: apa Se Mere Luk
Kropstræning i højt tempo

Fra 14. graviditetsuge For dig der er vant til at træne, kan lide sved på panden og ikke har de store gener. Der er fokus på, hvordan du bedst muligt kan bevæge dig mest muligt så længe som muligt. Træningsformen er enkel og med mange gentagelser. Dette sikrer, at du lærer øvelserne godt at kende og dermed minimerer risikoen for skader. Krops- og bevægelsesbevidsthed indgår som en naturlig del af undervisningen. En undervisningsgang kan se sådan ud: Opvarmning af hele kroppen med bl.a. kredsløbsøvelser Konditionsbevarende træning med hop og løb, både med og uden redskaber Boldspil Styrketræning af arme og skuldre Træningsstræk Bækkenbundstræning Styrketræning Venepumpeøvelser Evt. afspænding Træningen foregår under kyndig vejledning af erfarne undervisere. Medbring stødabsorberende sko. Skulle det vise sig, at holdet ikke passer til dine behov, er der mulighed for at skifte holdtype.

tirsdag 10-11-2020 kl. 17:00 til
tirsdag 15-12-2020 kl. 18:30

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30152

Første mødegang: 10-11-2020 17:00

Mødegange: 6

Lektioner: 12,00

Underviser: Eva Bernhardt

Tilmeld nu
Kropstræning i moderat tempo 11-11-2020 18:40 on apa Se Mere Luk
Navn:Kropstræning i moderat tempo Start: 11-11-2020 18:40 Skole: apa Se Mere Luk
Kropstræning i moderat tempo

Fra 14. graviditetsuge For dig der ønsker lidt fart på, men gerne vil undgå hop og løb. Der er plads til dig med lettere graviditetsgener. Træningen sigter mod større velvære og mere energi i hverdagen. Vi vil beskæftige os med mavemusklernes opbygning og funktion (herunder den gravide mave), bækkenbunden, venepumpefunktion, kropsholdning og arbejdsstillinger. Der trænes under vejledning af erfarne undervisere – stemningen er uhøjtidelig, og der er altid plads til spørgsmål. En undervisningsgang kan se sådan ud: Opvarmning af hele kroppen uden hop eller løb Kredsløbsøvelser for at forebygge eller afhjælpe ødemer Smidighedstræning (da hormonet relaxin gør leddene løsere i graviditeten, vil visse muskler spænde ekstra op, hvilket vi forsøger at imødegå gennem smidighedstræning) Afspænding HUSK indendørs træningssko. Skulle det vise sig, at holdet ikke passer til dine behov, er der mulighed for at skifte holdtype.

onsdag 11-11-2020 kl. 18:40 til
onsdag 16-12-2020 kl. 20:10

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30157

Første mødegang: 11-11-2020 18:40

Mødegange: 6

Lektioner: 12,00

Underviser: Jannie Schlaikjær Simonsen

Tilmeld nu
Flergangsfødende 02-12-2020 12:50 on apa Se Mere Luk
Navn:Flergangsfødende Start: 02-12-2020 12:50 Skole: apa Se Mere Luk
Flergangsfødende

Til dig, der skal være mor igen Du bliver forberedt til den kommende fødsel og den udvidede familie Du har mulighed for at tage din fødselspartner med en undervisningsgang - den 20.01.2021 Vælg gerne et kursus, der slutter ca. 14 dage før forventet termin. Læs mere 8 undervisningsgange I løbet af 8 undervisningsgange, heraf 1 med din fødselspartner, bliver du forberedt til den kommende fødsel og det at blive en mere i familien. Bevidsthed og styrke Den gravide krop er udgangspunkt, når vi hver gang laver øvelser, der styrker, bevidstgør, fremmer kredsløbet og aflaster. Forberedelse til fødslen – ud fra dine erfaringer Vi arbejder med bevidsthed omkring åndedrættet. Hvordan du med kroppen kan understøtte veerne. Hvad der kan lindre undervejs i fødslen, både mens veerne er der og i pauserne mellem. Og hvordan du bedst muligt holder gang i de gode fødselshormoner. Pressemåder og forskellige fødestillinger er vi også omkring. Alt sammen med den vinkel, at du har født før – også selvom det er med kejsersnit – og at ikke to fødsler ligner hinanden. Dine erfaringer fra tidligere fødsel bliver inddraget undervejs. Suppleret medviden om, hvad der kan være anderledes, når det ikke er første gang, du føder. Fælles te Hvis du har gået på apa før, ved du, at vi har et begreb, vi kalder ”teen”. Det dækker over, at vi i slutningen af hver undervisningsgang sætter os sammen og taler om forskelligt i relation til graviditeten, den kommende fødsel og tiden efter. På dette kursus drejer samtalerne sig især om at blive en mere i familien. Det første møde med den lille, den første tid i familien efter fødslen. Forventede reaktioner hos store søskende, og dine følelser efter at være blevet mor igen. En undervisningsgang kan se sådan ud: let opvarmning bevægelse og stræk af muskler og led kredsløbsøvelser bevidsthed om bækkenbunden og dens funktion bevidst arbejde med åndedræt afprøvning af ve- og hvilestillinger afspænding samtale med te og let spisning Fælles undervisningsgang med din fødselspartner På fællesgangen prøver du og din fødselspartner, hvad der kan støtte, lindre, berolige og stimulere undervejs i fødslen. Vi taler om at få taget hånd om den/de store, når fødslen går i gang. Og om at blive en mere i familien, hvad det betyder for relationerne og dynamikken. Kursus efter fødslen Ca. 6 uger efter kurset slutter, begynder et efterfødselskursus for jer, der ønsker at fortsætte. Spørg din underviser om kursusstart og tilmelding.

onsdag 02-12-2020 kl. 12:50 til
onsdag 03-02-2021 kl. 15:15

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30956

Første mødegang: 02-12-2020 12:50

Mødegange: 8

Lektioner: 26,00

Underviser: Gitte Pedersen

Tilmeld nu
Tema/Babymotorik 3 - 6 mdr./ ISLANDS BRYGGE 11-12-2020 09:30 fr apa Se Mere Luk
Navn:Tema/Babymotorik 3 - 6 mdr./ ISLANDS BRYGGE Start: 11-12-2020 09:30 Skole: apa Se Mere Luk
Tema/Babymotorik 3 - 6 mdr./ ISLANDS BRYGGE

Tema – kropstræning/babymotorik - 3-6 mdr. Til dig, der gerne vil have inspiration til at stimulere dit barns motoriske udvikling og samtidig fortsætte træningen efter fødslen du fortsætter træningen efter fødslen, nu med større intensitet du får viden og idéer til at understøtte dit barns motoriske udvikling og inspiration til lege med dit barn Kroppen Vi arbejder hele kroppen igennem hver gang, nu med større intensitet. Der er fokus på mave- og rygmuskler, bækkenbunden, hvordan du bruger kroppen i hverdagen og gode øvelser til trætte og ømme nakker og skuldre. Babymotorik Du får lette redskaber og vejledning i, hvordan du på en legende mådeunderstøtter dit barn i dets motoriske udvikling. Udgangspunktet er barnets medfødte sanser og reflekser.Vi leger og stimulerer børnene, men er også opmærksomme på barnets parathed, og hvordan vi skruer op og ned for barnets energiniveau. En undervisningsgang kan se sådan ud: For barn: forskellige lege der understøtter børnenes sanser og er tilpasset deres motoriske udviklingstrin pause hvor børnene spiser For mor: opvarmning med blandt andet øvelser for kredsløb, bevægelse af led, løsnende og afspændende øvelser for arme, skuldre og nakke øvelser med bevidsthed om og moderat træning af mave- , balle – og rygmuskler øvelser, der øger bevidstheden om bækkenbunden og styrker den efter fødslen HUSK TRÆNINGSTØJ!

fredag 11-12-2020 kl. 09:30 til
fredag 12-02-2021 kl. 11:20

Lokation:

Kulturhuset Islands Brygge

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30757

Første mødegang: 11-12-2020 09:30

Mødegange: 8

Lektioner: 20,00

Underviser: Stine Panduro Vinding

Tilmeld nu
Tema/Babymotorik 6 - 9 mdr./ISLANDS BRYGGE 11-12-2020 11:30 fr apa Se Mere Luk
Navn:Tema/Babymotorik 6 - 9 mdr./ISLANDS BRYGGE Start: 11-12-2020 11:30 Skole: apa Se Mere Luk
Tema/Babymotorik 6 - 9 mdr./ISLANDS BRYGGE

Tema – kropstræning/babymotorik -6 -9 mdr. Til dig, der gerne vil have inspiration til at stimulere dit barns motoriske udvikling og samtidig fortsætte træningen efter fødslen du fortsætter træningen efter fødslen, nu med større intensitet du får viden og idéer til at understøtte dit barns motoriske udvikling og inspiration til lege med dit barn Kroppen Vi arbejder hele kroppen igennem hver gang, nu med større intensitet. Der er fokus på mave- og rygmuskler, bækkenbunden, hvordan du bruger kroppen i hverdagen og gode øvelser til trætte og ømme nakker og skuldre. Babymotorik Du får lette redskaber og vejledning i, hvordan du på en legende mådeunderstøtter dit barn i dets motoriske udvikling. Udgangspunktet er barnets medfødte sanser og reflekser.Vi leger og stimulerer børnene, men er også opmærksomme på barnets parathed, og hvordan vi skruer op og ned for barnets energiniveau. En undervisningsgang kan se sådan ud: For barn: forskellige lege der understøtter børnenes sanser og er tilpasset deres motoriske udviklingstrin pause hvor børnene spiser For mor: opvarmning med blandt andet øvelser for kredsløb, bevægelse af led, løsnende og afspændende øvelser for arme, skuldre og nakke øvelser med bevidsthed om og moderat træning af mave- , balle – og rygmuskler øvelser, der øger bevidstheden om bækkenbunden og styrker den efter fødslen HUSK TRÆNINGSTØJ!

fredag 11-12-2020 kl. 11:30 til
fredag 12-02-2021 kl. 13:20

Lokation:

Kulturhuset Islands Brygge

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30760

Første mødegang: 11-12-2020 11:30

Mødegange: 8

Lektioner: 20,00

Underviser: Stine Panduro Vinding

Tilmeld nu
Yoga - for dig og barnet du venter 15-12-2020 17:45 ti apa Se Mere Luk
Navn:Yoga - for dig og barnet du venter Start: 15-12-2020 17:45 Skole: apa Se Mere Luk
Yoga - for dig og barnet du venter

Yoga for gravide er for dig, der gerne vil forberede dig på fødslen – og gerne vil en lettere graviditet. I undervisningen vil du på sikker og sund vis blive guidet i øvelser og stillinger, der styrker og smidiggøre din gravide krop oggiver dig en flot kropsholding. Åndedrætsøvelser og meditation vil indgå som vigtige dele af undervisningen. Viafslutter altid med en afspænding. Med yogaen lærer du din krop at kende. Du optræner kroppen til at bruge den helt naturligt - i graviditeten og i fødslen. Du lærer at trække vejret med bevidsthed. Du lærer at lukke dine øjne og at være med din baby allerede inden din lille er født. Alt sammen er det med til at støtte dig i graviditeten og i selve fødselen – og ikke mindst til livet som mor. Til Yoga for gravide er der plads til alle raske gravide – om du er gravid for første gang, for anden, tredje eller fjerde gang. Undervisningen - som er en sammensmeltning af Hatha yoga og Kundalini yoga - foregår i et blidt og roligt tempo. Du kan deltage fra uge 14 og frem til fødslen. Du er velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, eller du kan bruge en af apa's yogamåtter.

tirsdag 15-12-2020 kl. 17:45 til
tirsdag 02-02-2021 kl. 19:15

Lokation:

apa

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 30163

Første mødegang: 15-12-2020 17:45

Mødegange: 6

Lektioner: 12,00

Underviser: Mette Brandt

Tilmeld nu
Førstehjælp - for dig der har ansvar for børn 27-02-2021 09:30 DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Førstehjælp - for dig der har ansvar for børn Start: 27-02-2021 09:30 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Førstehjælp - for dig der har ansvar for børn

Kurset er målrettet voksne, der har ansvar for børn – fx forældre, bedsteforældre og pædagoger. Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer. Børn prøver hele tiden grænser af og er derfor hyppigt udsat for ulykker. På kurset lærer du både livreddende førstehjælp og at hjælpe ved hverdagens mindre uheld. Materialeudgift 100 kr. betales til instruktøren. Der er ikke kantine på stedet, kun mulighed for køb af varme drikke.

lørdag 27-02-2021 kl. 09:30 til
lørdag 27-02-2021 kl. 13:35

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-376

Første mødegang: 27-02-2021 09:30

Mødegange: 1

Lektioner: 4,50

Underviser: Ingrid Simonsen

Tilmeld nu
Hjerte-Lunge-Redning og brug af hjertestarter 06-03-2021 09:00 DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Hjerte-Lunge-Redning og brug af hjertestarter Start: 06-03-2021 09:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Hjerte-Lunge-Redning og brug af hjertestarter

Førstehjælp kan gøre en afgørende forskel i de vigtige minutter, før ambulancen når frem. På dette førstehjælpskursus lærer du genoplivning trin for trin og at bruge en hjertestarter. Hurtig genoplivning med hjerte-lunge-redning er sammen med stød fra en hjertestarter (AED) de behandlingsformer, der har størst betydning for, at en person overlever et hjertestop. Der udstedes bevis som er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd. Prisen for bevis og de materialer der bliver brugt på kurset er 50 kr., beløbet betales til underviseren. Førstehjælpsbogen kan tilkøbes for 100 kr.

lørdag 06-03-2021 kl. 09:00 til
lørdag 06-03-2021 kl. 13:05

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-374

Første mødegang: 06-03-2021 09:00

Mødegange: 1

Lektioner: 4,50

Underviser: Ingrid Simonsen

Tilmeld nu
Livreddende førstehjælp 07-03-2021 09:00 DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Navn:Livreddende førstehjælp Start: 07-03-2021 09:00 Skole: DOF Paarup Aftenskole Se Mere Luk
Livreddende førstehjælp

På kurset lærer du de helt grundlæggende principper, så du kan reagere, når en alvorlig ulykke opstår. Du lærer hvordan du med kun en lille indsats, kan redde et andet menneskes liv. På kurset lærer du også genoplivning trin for trin ved hjertestop og at bruge en hjertestarter. Der udstedes bevis som er godkendt at Dansk Førstehjælpsråd. Prisen for bevis og de materialer der bliver brugt på kurset er 50 kr., beløbet betales til underviseren. Førstehjælpsbogen kan tilkøbes for 100 kr. Der er ikke kantine på stedet,men mulighed for at købe varme drikke. Du er velkommen til at medbringe mad, frugt og kolde drikke.

søndag 07-03-2021 kl. 09:00 til
søndag 07-03-2021 kl. 15:50

Lokation:

Paarup Aftenskole

Gå til holdsiden for mere info

Holdnummer: 21-372

Første mødegang: 07-03-2021 09:00

Mødegange: 1

Lektioner: 7,50

Underviser: Ingrid Simonsen

Tilmeld nu