Findkurser.dk

Med H.C. Andersen i operaen

Med H.C. Andersen i operaen.

H.C. Andersen går i operaen over det meste af Europa. Han oplever 1800–tallets megastjerner som Maria Malibran, Giulia Grisi og Jenny Lind, de splinternye operaer af  Verdi og Wagner, og han skriver hjem om den vilde oplevelse af at sidde i  de enorme operahuse i Napoli, Wien og Paris. Tag med H.C. Andersen i operaen. Vær med helt fra begyndelsen, da han selv som teenager drømmer om en stor sangerkarriere og synger i koret på Det Kongelige Teater – og oplev ham få kastet mange af de operatekster, han forsøger sig med, da han bliver fyret som sanger, direkte i hovedet igen af Det Kongelige Teaters direktion. Operaeksperten Henrik Engelbrecht er guide på en levende og underholdende tur tilbage til Danmarks og Europas operaverden af i går ved hjælp af Andersens egne dagbøger, rejsebreve og operatekster.

Det er muligt at købe Henrik Engelbrechts nye bog Hjertet brast i toner – med H.C. Andersen i operaen til særpris kr. 300,- (vejl. udsalgspris kr. 399,-) ved arrangementet. Betaling kan ske kontant eller via MobliePay.

 PS: hvis du har problemer med tilmeldingen, er du velkommen til at sende en mail til post@fritidsskoler.dk eller ringe på tlf. 70 20 65 74 .
Lena Becker, skoleleder.

Luk »
Holdnummer: B92118
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: DOF Birkerød Fritidsskole
Første mødegang: 13-11-2019 19:00
Underviser: Henrik Engelbrecht
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
13-11-2019 19:00 13-11-2019 20:55 1,00 Lille mødesal v. Birkerød Bibliotek - Administrationsbygningen/Birkerød Bibliotek
Underviser: Henrik Engelbrecht

Stationsvej 38,

3460

Birkerød

Lille mødesal v. Birkerød Bibliotek - Administrationsbygningen/Birkerød Bibliotek

Administrationsbygningen/Birkerød Bibliotek