Findkurser.dk

Opera i guldalderens København

Opera i guldalderens København

I begyndelsen af 1800-tallet synger Det Kongelige Teaters skuespillere Mozart uden nogen særlig uddannelse – med kun meget få prøver og for nogles vedkommende i en evig brandert. Hvis de pjækker fra prøverne, risikerer de at ryge i fængsel. Kongen smider landets førende operasanger helt ud af landet, da han tager rollen som Don Juan lidt for bogstaveligt overfor en af prinsesserne på Amalienborg. Operaeksperten Henrik Engelbrecht fortæller levende og engageret om dengang ordensmagten også havde travlt på tilskuerpladserne og når københavnerne købte teaterbilletter; der var fysisk kamp om at få fat i de eftertragtede billetter, og der var tit slagsmål efter forestillingerne. Tag med i det iskolde og stinkende teater, hvor publikum spiser den medbragte mad undervejs i forestillingerne, og drikker rigeligt med brændevin til … når de altså ikke skal koncentrere sig om at smide rotterne ud af deres loger.

Det er muligt at købe Henrik Engelbrechts bog Opera for alle til særpris kr. 200,- (vejl. udsalgspris kr. 249,-) ved arrangementet. Betaling kan ske kontant eller via MobliePay.   

PS: hvis du har problemer med tilmeldingen, er du velkommen til at sende en mail til post@fritidsskoler.dk eller ringe på tlf. 70 20 65 74 .
Lena Becker, skoleleder.

Luk »
Holdnummer: B92117
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: DOF Birkerød Fritidsskole
Første mødegang: 29-10-2019 19:00
Underviser: Henrik Engelbrecht
Priser:
Almen DKK kr. 175,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
29-10-2019 19:00 29-10-2019 20:55 1,00 Lille mødesal v. Birkerød Bibliotek - Administrationsbygningen/Birkerød Bibliotek
Underviser: Henrik Engelbrecht

Stationsvej 38,

3460

Birkerød

Lille mødesal v. Birkerød Bibliotek - Administrationsbygningen/Birkerød Bibliotek

Administrationsbygningen/Birkerød Bibliotek