Findkurser.dk

Privatøkonomi volumen 2 v/Kim Valentin

Nye tider i verden betyder også nye tider for dig, når du planlægger din privatøkonomi. Lav rente, usikre finansmarkeder og ustabile politiske regimer har længe udfordret din formue, men der er løsninger, som sikrer dig den privatøkonomi, du ønsker, og med den risiko du ønsker. Det kræver tid og viden, så kom og hør hvordan du kan planlægge din privatøkonomi i fremtiden.

Kim Valentin er en af landets skarpeste finansielle rådgivere for private, mindre virksomheder og organisationer. Samtidig er han uafhængig af de store banker og finanskoncerner.

Som partner og adm. direktør i Finanshuset i Fredensborg er han udelukkende kundens rådgiver vedrørende planlægning, optimering og analysering af økonomiske og finansielle muligheder og problemstillinger på et uafhængigt og uvildigt grundlag.
Kim Valentin er uddannet cand. polit. og er desuden forfatter til bogen ”Giv dig selv en god økonomi – hele livet”, foredragsholder, skribent og flittigt benyttet kilde til privatøkonomiske forhold i medierne.

Blandt tillidsposterne er Kim Valentin partner og bestyrelsesmedlem i Pivot Partner ApS., medejer af Fredensborg Advisor ApS og byrådsmedlem i Gribskov kommune.

Luk »
Holdnummer: 221001
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Fredensborg Aftenskole
Første mødegang: 04-04-2022 19:00
Underviser: Kim Valentin
Priser:
Almen DKK kr. 55,00
Gratis for Fredensborg Aftenskoles holddeltagere DKK kr. 0,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
04-04-2022 19:00 04-04-2022 21:00 1,00 Fællesstue, Jernbanegade 28, Fredensborg - Lindehuset
Underviser: Kim Valentin

Jernbanegade 28 b,

3480

Fredensborg

Fællesstue, Jernbanegade 28, Fredensborg - Lindehuset

Lindehuset