Findkurser.dk

Sundhedsmyter v/ Bente Klarlund

Vi dyrker vores krop og sundhed, som om det er en ny religion. Men det kan være svært at navigere rundt i sundhedsjunglen. Hvad der er sandt og falsk, når det gælder sundhed og motion?

Sundhed, vægtfokusering og motion definerer tidsånden. Mange kvinder og mænd drømmer om den superslanke eller muskuløse krop. Det er svært at forstå, at man ikke bare kan spise noget mindre og motionere noget mere. Vores ønsketænkning går i retning af, at vi nemt kan få det, vi drømmer om. Sådanne drømme næres af en industri og skaber myter, der lover overvældende træningsresultater, uden at vi anstrenger os, og vægttab uden at vi spiser mindre. Oplev et aften, hvor Bente fortæller sandheden bag de mange myter.

Oplægget inddrager deltagerne, der hver får et rødt og et blåt kort. Overlæge og professor Bente Klarlund fremsætter udsagn og deltagerne viser med rødt kort, om de mener, det er forkert – eller med blåt kort, om det er rigtigt. Derefter uddyber Bente og fortæller om forskningen bag svaret.

Aftenen byder på et indledende oplæg med efterfølgende debat. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og deltage aktivt i debatten.

Luk »
Holdnummer: 208002
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Gigtskolen
Første mødegang: 24-03-2020 18:00
Underviser:
Priser:
Fuld pris DKK kr. 50,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
24-03-2020 18:00 24-03-2020 19:30 2,00 Performance Salen - KU.BE Frederiksberg
Underviser:

Dirch Passers Allé 4,

2000

Frederiksberg

Performance Salen - KU.BE Frederiksberg

KU.BE Frederiksberg