Findkurser.dk

Velsmurt v/ Martin Kreutzer

Velsmurt – Spis dig fra inflammationspræget sygdom, overbelastningsskader og andre skavanker

Du går til lægen med en løbeskade eller ondt i ryggen – og kommer tilbage med G-ordet: G som i gigt. Og G som i gammel, tilføjer du måske for egen regning. Eller du får lavet et rutinemæssigt helbredstjek og kommer hjem med advarsel om forhøjet sukkertal, kolesterol og andre tegn på alderstrykket. Men lad nu være med at opgive dig selv, for du kan sætte tiden tilbage!

En overkommelig og målrettet indsats hver dag gør en verden til forskel for, om du kan blive ved med at leve det liv, du ønsker, i stedet for at lade dig begrænse.

Dine kostvaner har afgørende betydning for evnen til at slå inflammationen, som både koster på helbredet og hverdagens overskud, ned. Ved at spise de rigtige ting stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre symptomerne. Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

Med afsæt i min aktuelle bog ”Velsmurt” og mine tidligere bestsellere om antiinflammatorisk kost løfter jeg sløret for madens magi, og giver dig konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til et velfungerende immunforsvar. Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer, og der er garanti for, at du går hjem med et hav af letanvendelige værktøjer.

Aftenen byder på et indledende oplæg med efterfølgende debat. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og deltage aktivt i debatten.

Luk »
Holdnummer: 298005
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Gigtskolen
Første mødegang: 28-08-2019 18:00
Underviser:
Priser:
Fuld pris DKK kr. 75,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
28-08-2019 18:00 28-08-2019 20:00 2,00 Dagligstuen - Strandlund
Underviser:

Strandlund 102,

2920

Charlottenlund

Dagligstuen - Strandlund

Strandlund