Findkurser.dk

Babys start - og første måneder - på rigtig mad

Babys start - og første måneder - på rigtig mad  

Rigtig ernæring, velsmagende babymad og dejlige måltidsoplevelser er med til at give din baby en sund start på livet. For god ernæring de første 1000 dage – fra graviditetens start til dit barn fylder 2 år har stor betydning for dit barns sundhed – også langt ud i livet.

I foredraget vil Kirsten blandet andet fortælle, hvornår det er godt at starte på mad, hvad de mindste må spise hvornår, samt hvad målet er med din babys mad i første leveår. Få også nem inspiration til sammensætning af dagens måltider og i hvilke mængder du bør tilbyde hvad, så din baby får den rigtige ernæring fra mad og mælk. Hør også om babys udvikling med at lære at spise og hvordan modet til at smage nyt kan styrkes, så din baby bliver glad for god mad. Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål om din babys mad både under og efter foredraget. Foredraget illustreres med rigtige madvarer og tegninger – og der er plads til at både I og jeres børn kan være med på gulvet.

Om foredragsholder Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er specialist i ernæring og mad til de mindste og bl.a. medforfatter til Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens lilla bog til forældre: Mad til spædbørn & småbørn (2001-2015) nu afløst af Mad til små. Aktuelt er Kirsten medforfatter på Aarstidernes kogebog BABYMAD, samt medforfatter og aktør på www.initiumapp.dk – en gratis app til forældre om barnets udvikling de første 1000 dage. Du kan læse mere om Kirsten på www.ravnbøl.dk

Luk »
Holdnummer: 1131
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 23-04-2020 10:00
Underviser: Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
Priser:
Voksne DKK kr. 145,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
23-04-2020 10:00 23-04-2020 12:00 2,00 Cafen - Gjethuset
Underviser: Kirsten Mikkelsen Ravnbøl

Gjethusgade 5,

3300

Frederiksværk

Cafen - Gjethuset

Gjethuset