Findkurser.dk

Bag kulisserne på det Kgl. Teater Gammel Scene

Der er meget, som skal klappe både før, under og efter tæppefald, og det er en stor oplevelse at se, hvordan det hele går op i en højere enhed. Kom på rundvisning, og se hvordan der arbejdes med at sætte kunst på scenen på en ikke helt almindelig arbejdsplads, hvor mange mennesker i mange forskellige funktioner er beskæftiget.

Kom med på opdagelse på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Oplev den helt særlige stemning, de historiske loftsmalerier, svunge engle og den traditionelle store prismelysekrone i teatersalen. Kom med bag scenen hvor sceneteknikken arbejder og besøg den store skræddersal, hvor eventyrlige kostumer til alle teaterets forestillinger bliver til og hvor kun fantasien sætter grænser. På Gamle scene er får I også et kig ind i H.M. Dronning Margrethe 2.'s private salon og loge.

 

Rundvisningen tager 90 minutter og gennemføres på kunstens præmisser. Prøver der trækker ud eller sceneteknik, der kræver akut justering, kan bevirke at vi ikke kan gå den vante rute.

 

Rundvisningen foregår på dansk.

 

I vil blive modtaget ude foran hovedindgangen af en guide fra Kulturskolen. Indenfor vil vi blive beriget med en ansat ved Det Kongelige Teater.

 

Luk »
Holdnummer: 712
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 21-04-2020 12:00
Underviser:
Priser:
Voksne DKK kr. 110,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
21-04-2020 12:00 21-04-2020 13:30 2,00
Underviser:

,