Findkurser.dk

Dig og din sag

Jura er temmeligt kedeligt ikk? Nej, det er det overhovedet ikke! Tak fordi du spørger. Jura er sjovt og spændende, konfliktløsende og til tider konfliktskabende. Jura er stort og uoverskueligt, men kun indtil du finder den rette opskrift. Og den opskrift vil jeg gerne dele med dig.Viden om jura er ikke kun akademiske intellektualiseringer på universiteter, men en levende del af de samfund, vi lever i. Jura er med andre ord ikke kun for jurister, men for os alle.

Dig og din sag ved en offentlig myndighed

 

Foredraget giver en indflyvning i forvaltningsret og offentlig ret eller de regler, en offentlig myndighed skal overholde, når den behandler din sag. Det er stort set de samme regler, der gælder for din byggeansøgning ved kommunen, ansøgning om en ydelse ved Udbetaling Danmark eller en ansøgning om opholdstilladelse. Foredraget giver dig et overblik over dine rettigheder og muligheder i forbindelse med en offentlig myndigheds sagsbehandling. Med foredraget får du kendskab til dine rettigheder efter forvaltningsloven og de regler, som offentlige myndigheder spiller efter, når de skal træffe en afgørelse.

Louise Amkær er forvaltningsjurist med 15 års erfaring fra en række offentlige myndigheder. Hun er ekspert i offentlig ret eller den del af juraen, som vedrører offentlige myndigheder og samspillet med borgere. Det kan umiddelbart lyde tørt, men det er det ikke, for vi færdes alle med love og regler omkring os. "Undervisning i jura og formidling ligger mig meget på sinde. Jeg har undervist på universitet, på handelsskoler og lavet intern undervisningsforløb på mine arbejdspladser. Emneområdet har varieret fra retskildelære, juridisk metode, presseret, presseetik, forvaltningsret, offentlighedsloven m.m."

 

Luk »
Holdnummer: 1322
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 30-09-2020 17:00
Underviser: Louise Amkær
Priser:
Voksne DKK kr. 145,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
30-09-2020 17:00 30-09-2020 19:00 2,00 Annekset - Fyrgården
Underviser: Louise Amkær

Fyrstien 1,

3390

Hundested

Annekset - Fyrgården

Fyrgården