Findkurser.dk

Dit barns mad fra omkring 8 - 9 måneder til første fødselsdag

Dit barns mad fra omkring 8 - 9 måneder til første fødselsdag

Du og dit barn er nu kommet i gang med babymaden, og I er herefter på vej mod nye milepæle med maden og dit barns udvikling med at lære at spise. Hør om de nye milepæle og hvorfor og hvornår det er godt, at jeres barn spiser med af alle jeres måltider. Hør også hvilke fødevarer og mælkeprodukter dit barn har brug for og hvordan I kan få skabt nogle sunde gode madvaner fremover, både i indkøb og omkring bordet. Hør også om dit barns udvikling med at spise og dets mulige reaktioner på mad, samt hvordan du kan støtte og guide det til at blive en glad spiser af god mad.

For god ernæring de første 1000 dage – fra graviditetens start til dit barn fylder 2 år har stor betydning for dit barns sundhed – også fremover i livet. Få derfor også inspiration til velsmagende babymad og dejlige måltidsoplevelser. Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål om din babys mad både under og efter foredraget.  Foredraget illustreres med rigtige madvarer og tegninger – og der er plads til at både I og jeres børn kan være med på gulvet.

Om foredragsholder Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er specialist i ernæring og mad til de mindste og bl.a. medforfatter til Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens lilla bog til forældre: Mad til spædbørn & småbørn (2001-2015) nu afløst af Mad til små.Aktuelt er Kirsten medforfatter på Aarstidernes kogebog BABYMAD, samt medforfatter og aktør på www.initiumapp.dk – en gratis app til forældre om barnets udvikling de første 1000 dage. Du kan læse mere om Kirsten på www.ravnbøl.dk

Luk »
Holdnummer: 1141
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 14-05-2020 10:00
Underviser: Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
Priser:
Voksne DKK kr. 145,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
14-05-2020 10:00 14-05-2020 12:00 2,00 Cafen - Gjethuset
Underviser: Kirsten Mikkelsen Ravnbøl

Gjethusgade 5,

3300

Frederiksværk

Cafen - Gjethuset

Gjethuset