Findkurser.dk

Når kroppen taler sit tydelige sprog– børn og sygdom

Når kroppen taler sit tydelige sprog–  børn og sygdom

Når et barn er kronisk syg, rammer det hele familien. Som familie kan I møde mange forskellige udfordringer, og det kan være svært at få en hverdag til at hænge sammen. Hverdagen bliver generelt udfordret af nye vaner og rutiner, som påvirker hele familien. Det er helt naturligt for en familie at være i sorg og krise, når ens barn får konstateret en kronisk sygdom. Indimellem kan det måske føles håbløst?

 Jeg ved at ”kronisk” ikke er lig med håbløst men lig med navigation

Måske oplever du, at du og familien er i konstant alarmberedskab, føler jer magtesløse, ikke hørt og hjulpet? Med udgangspunkt i egen personlig fortælling og en helhedsorienteret sygdomsforståelse, deler jeg min sårbarhed, viden og strategier til at navigere i familielivet med kronisk sygdom. En viden der blandt andet bygger på mere end 20 års erfarin,g som sundhedsfaglig i arbejdet med børn og familier og ikke mindst mit levede liv. Jeg ved, at symptombehandling ikke bør stå alene og at der ligger et stort potentiale i at arbejde med sygdomsforståelse på mange planer. Det har også stor betydning, hvorvidt vi lever i frygt eller tillid til kroppens reaktioner. Jeg mener at der i ethvert symptom, ligger en mulighed for nye indsigter og udviklingsmuligheder. Med oplægget ønsker jeg at dele mine mange års erfaringer, viden og redskaber som har betydet større glæde og trivsel i vores og andres familier.

Efter foredraget er der tid til uddybende spørgsmål og erfaringsudveksling.

 Foredragsholder;Camilla Vinggaard er stifter af Samtalearkitekten, en privat praksis der tilbyder sundhedsfaglig familievejledning. https://www.camillavinggaard.dk/ Camilla er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har mere end 20 års erfaring i arbejdet med børn, unge og familier. Privat er Camilla gift og har to drenge på henholdsvis 14 og 19 år.

 

Luk »
Holdnummer: 1182
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 31-03-2020 17:00
Underviser: Camilla Vinggaard
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
31-03-2020 17:00 31-03-2020 19:00 2,00 Klasselokale - Magleblik skolen
Underviser: Camilla Vinggaard

Sportsvej 15,

3300

Frederiksværk

Klasselokale - Magleblik skolen

Magleblik skolen