Findkurser.dk

Når livet slår kolbøtter, - at gennemleve livskriser i børnefamilien

Når livet slår kolbøtter, - at gennemleve livskriser i børnefamilien

Vi har indrettet os med en kultur, hvor der ikke levnes meget plads til livet. For livet kan være fantastisk, men er også nærværende med udfordringer og mulighed for læring til hver enkelt af os. Alligevel lader vi os begrænse af illusioner omkring, hvad der er muligt, eller snarere hvad der ikke er muligt.

I stedet for at symptombehandle med rådgivning til, hvordan vi skal få det bedre som mennesker, og håndtere de udfordringer, der opstår i livet, ligger der et meget større udviklingspotentiale i at vende blikket mod årsager til, at nogle kriser opstår og hvordan vi oplever og tackler modstand i livet.

Livet kan gørenas, også på vores børn. Hvilket er noget af det mest smertelige. Kom og hør en personlig beretning, fra en mor, der også med en solid sundhedsfaglig ballast, deler sin viden, erfaring og startegier for at gennemleve svære livskriser, der muliggør at leve et familieliv i dets fulde potentiale. Hvorfor skulle det ikke også være jeres familie forundt?

Oplægget ligger op til videre diskussion og erfaringsudveksling.

Oplægsholder; Camilla Vinggaard har med sin naturvidenskabelige baggrund og mange års erfaring i sygepleje- og sundhedsfaget stor viden indenfor fysiologiske og psykologiske processer i mennesket. Camilla er stifter af Samtalearkitekten, en privat praksis der tilbyder sundfaglig familievejledning.

 

Luk »
Holdnummer: 1031
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 10-03-2020 17:00
Underviser: Camilla Vinggaard
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
10-03-2020 17:00 10-03-2020 19:00 2,00 Klasselokale - Magleblik skolen
Underviser: Camilla Vinggaard

Sportsvej 15,

3300

Frederiksværk

Klasselokale - Magleblik skolen

Magleblik skolen