Findkurser.dk

Rundvisning på DTU

Campusudvikling på DTU

Kom med på rundvisning og bliv klogere på DTU Lyngby Campus – fra etableringen i 1960'erne til de allernyeste bygninger. Rundvisningen varetages af en guide fra kulturskolen samt en DTU-studerende, som har sin daglige gang på campus og dermed også kender til de små anekdoter.
Igennem de sidste par år er der sat mange omfattende byggeprojekter i gang under visionen ”Transforming DTU”, som er en ambitiøs udvikling af Lyngby Campus frem til 2021 med en investering fra DTU på 5 milliarder kroner. Nogle projekter er på tegnebrættet, andre bygges der på og nogle står færdige til glæde for både medarbejdere og studerende.  

Rundvisningen starter med en kort fortælling om DTUs grundlægger H.C. Ørsted samt etableringen af Lyngby Campus i 1960'erne på Lundtoftesletten. Herefter får I et indblik i, hvordan der bygges for at sikre DTU som et internationalt eliteuniversitet med state-of-the-art laboratorier, eksperimentelle læringsfaciliteter og innovationsfremmende studiemiljøer. 

Pop-up miljøer på Lyngby Campus

For at skabe mere liv mellem bygningerne på Lyngby Campus og for at aktivere pladser og torve, etablerede DTU i 2016 en række pop-up miljøer af forskellige karakter. En hængekøjeskov i en lille lund, en "madpakkehave" på et af de store torve og en række specialbyggede siddemøbler ved de store auditoriebygninger. Sammen med de fire street food boder, er de midlertidige miljøer med til at en ide om, hvordan vi kan udvikle rammerne for et attraktivt campusmiljøet. 

Det seneste pop-up miljø blev etableret i foråret 2019 og er en "humlehave" på Produktionstorvet. 

 Varighed og længde: Cirka 90 min 

Praktisk: Rundvisningen foregår både indendørs og udendørs. Vi anbefaler derfor praktiske sko og evt. paraply afhængig af vejret

Luk »
Holdnummer: 7112
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 19-10-2020 17:00
Underviser: Christoffer Sørensen
Priser:
Voksne DKK kr. 135,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
19-10-2020 17:00 19-10-2020 19:00 2,00
Underviser: Christoffer Sørensen

,