Findkurser.dk

Spirituel sundhedsintelligens

Spirituel sundhed
kom til et inspirerende foredrag om begrebet spirituel sundhed, og hvorfor det er vigtigere end nogensinde. Den spirituelle intelligens er muligvis helt overset, fordi vores vilje og vaner ofte overstyrer.
Du får viden og inspiration til hvordan du ad den vej opnår klarhed og energi, der øger din sundhed og skaber synergi i dit liv, og i livet imellem os.Spirituel sundhed er den praksis om hvordan vi i hverdagen til stadighed opøver en større bevidsthed omkring den påvirkning vores små og store valg og beslutninger har på vores helbred. Hvordan de sætter deres aftryk i vores krop og sjæls sundhed indadtil, og hvordan det påvirker vores tiltrækningsevne og gennemslagskraft udadtil. 

Vi består af et stort sammenhængende energisystem. Alle celler arbejder sammen for at opretholde sit balancepunkt for dig. Du kan selv styrke kroppens balancepunkt ved at anvende din iboende spirituelle intelligens til at arbejde dig fri af tunge tanker, stress, smerter og sorgs negative påvirkninger, og bevare et sundt balancepunktet.
At kende til forskellen på effekten af ego baseret beslutninger og beslutninger truffet ud fra vores højere bevidsthed er vigtig for at bevare vores spirituelle sundhed bedst mulig.  
Foredraget afholdes af Rikke Ager, underviser, foredragsholder, forfatter, sygeplejerske og sundhedscoach, og spirituel rådgiver. http://www.sundhedscoaching.com/om-sundhedscoaching/om-rikke-ager/

Efter foredraget er der tid til uddybende spørgsmål, udveksling af erfaringer og kommentarer.

 

 

Luk »
Holdnummer: 115
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 28-05-2020 18:30
Underviser: Rikke Ager
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
28-05-2020 18:30 28-05-2020 20:30 2,00 Salen - Torup forsamlingshus
Underviser: Rikke Ager

Hågendrupvejen 6,

3390

Hundested

Salen - Torup forsamlingshus

Torup forsamlingshus