Findkurser.dk

Spirituel sundhedsintelligens

I dag er spiritualitet som begreb mere anerkendt og anvendt som en naturlig iboende intelligens, selv på direktionsgangene. Vidste du, at din spiritualitet også påvirker din sundhed?.

Spirituel sundhed er den praksis om hvordan vi i hverdagen til stadighed opøver en større bevidsthed omkring den påvirkning vores små og store valg og beslutninger har på vores helbred. Hvordan de sætter deres aftryk i vores krop og sjæls sundhed indadtil, og hvordan det påvirker vores tiltrækningsevne og gennemslagskraft udadtil. 

Vi består af et stort sammenhængende energisystem. Alle celler arbejder sammen for at opretholde sit balancepunkt for dig. Du kan selv styrke kroppens balancepunkt ved at anvende din iboende spirituelle intelligens til at arbejde dig fri af tunge tanker, stress, smerter og sorgs negative påvirkninger, og bevare et sundt balancepunktet.
At kende til forskellen på effekten af ego baseret beslutninger og beslutninger truffet ud fra vores højere bevidsthed er vigtig for at bevare vores spirituelle sundhed bedst mulig.   
Ønsker du inspiration til at opøve din praksis om bevidst spirituel sundhedsintelligens, så kom med til et inspirerende foredrag om principperne bag menneskets selvhelbredende systemer og hvordan du opnår mere sundhed og synergi i dit eget liv, og i livet imellem os.

Foredragsholder og sundhedsinnovatør Rikke Ager er stifter af Fair Health Care og datterselskabet SundhedsCoaching.
Rikke stiftede Fair Health Care fordi hun ønsker at udbrede de gode resultater, som opstår ved at anskue livet og sundheden anderledes end den traditionelle tænkning. Rikke har mere end 70 forløb og 1700 sessioner bag sig, og har undervist ca. 950 læger, speciallæger, konsultationssygeplejersker, lægesekretærer, diætister, 
fodterapeuter, sagsbehandlere fra kommuner og forsikringsselskaber, andre faggrupper og sygemeldte personer, inden for de sidste 10 år. Rikke Ager er forfatter til bogen "Den helbredende patientsamtale”.

Efter foredraget er der tid til uddybende spørgsmål, udveksling af erfaringer og kommentarer.

 

 

Luk »
Holdnummer: 115
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 28-05-2020 18:30
Underviser: Rikke Ager
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
28-05-2020 18:30 28-05-2020 20:30 2,00 Salen - Torup forsamlingshus
Underviser: Rikke Ager

Hågendrupvejen 6,

3390

Hundested

Salen - Torup forsamlingshus

Torup forsamlingshus