Findkurser.dk

Spisdigrask

Lever du med kroniske smerter, og har et stort indtag af smertestillende medicin? 

Hvis du ikke før har prøvet at dykke ned i naturens skatkammer af smertedæmpende midler, så giv det en chance. Da så mange mennesker verden over lider af smerter, er der forsket meget i emnet. Også mad er afprøvet i forskningen, og en gennemgang af videnskabelige artikler viser hurtigt, at der er flere måder at gribe sine smerter an på. Der findes naturlige bivirkningsfrie løsninger til længerevarende smerter.

Mange danskere lever med længerevarende smerter og dagligt indtag af smertestillende medicin. I følge Foreningen af Kroniske Smertepatienter lider 825.000 danskere af kroniske eller tilbagevendende smerter.

Flere studier har vist, at de fleste mennesker, der lever med længerevarende smerter, oplever nedsat livskvalitet.

 

Jeg holder dette foredrag om smerter, fordi det giver deltagerne en relevant viden om flere af årsagerne til kronisk inflammation, og hvordan man kan indføre en anti-inflammatorisk livsstil.

 

Vil I gerne vide mere om inflammation og få indsigt i, hvad man kan gøre i sin hverdag for at mindske inflammation og smerter, så er dette foredrag om smerter et godt sted at starte. Jeg forklarer smertemekanismerne og sammenhængen til den mad man spiser. Jeg giver inspiration til tiltag, som I kan starte op med allerede dagen efter.

Jeg fortæller også omkring tarmens betydning for kronisk inflammation, og hvor stor betydning det har at tage vare på bakterierne, der bor i tarmen.

Mit foredrag bygger på seneste forskning og viden fra klinisk praksis. Du kan læse mere om mig og min baggrund på www.spisdigrask.dk 

 

Luk »
Holdnummer: 1061
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 27-02-2020 16:00
Underviser: Carina koch
Priser:
Voksne DKK kr. 150,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
27-02-2020 16:00 27-02-2020 18:00 2,00 Cafen - Gjethuset
Underviser: Carina koch

Gjethusgade 5,

3300

Frederiksværk

Cafen - Gjethuset

Gjethuset