Findkurser.dk

Klima, fødevarer og forbrugsvaner.

Kan vi spise os til et bedre klima og få et sundere liv i bonus?

 

En stor del af vores klimapåvirkning som forbrugere kommer fra vores forbrug af fødevarer.

Men sammenhængen mellem vores fødevarevalg og klima- og miljøpåvirkning er tit overraskende.

Er økologi bedre end konventionelle produkter?

Hvor meget betyder afstanden mellem produktion og forbrug?

Hvilke ændringer i forbrugsmønstrene er på vej hos yngre generationer?

Kommer vores fødevarer til at se fundamentalt anderledes ud i fremtiden, eller vil vi mon vende tilbage til fortidens lokale og sæsonprægede køkken? Mit oplæg vil basere sig på ny viden om sammenhæng mellem bæredygtighed og fødevareproduktion samt indsigt i udvikling af danskernes forbrugsvaner set ud fra Coops salgstal.

 

Ved CRS-Chef i COOP

Thomas Roland

Luk »
Holdnummer: 1927022
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: DOF Helsingør Aftenskole/Nordsjællands Aftenskole
Første mødegang: 03-12-2019 19:00
Underviser:
Priser:
Kursuspris DKK kr. 50,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
03-12-2019 19:00 03-12-2019 21:00 1,00 Salen - Kongensgade 24
Underviser:

Kongensgade 24,

3000

Helsingør

Salen - Kongensgade 24

Kongensgade 24