Findkurser.dk

Baby massage - Fordøjelsen, forkølelse og tilstoppet næse

På denne workshop vil du bl.a. lærer om, hvordan du kan afhjælpe og støtte din baby i de udfordringer og de symptomer som løbende kommer i hverdagen. Du vil få redskaberne til at kunne behandle dit barn hjemmefra. Din baby kan allerede deltage fra de er ca. 1 måned gammel til ca. 12 måneder. Vores dygtig instruktør, vil guide dig igennem de dejligste og blideste massage-baby-strøg, som bl.a. stimulerer udskillelsen af oxytocin, som er vores kærlighedshormon. Når dette hormon frigives, vil din baby opleve følelsen af bl.a. lykke, ro og velvære. 

Dernæst bliver du guidet igennem punkter for zoneterapi, som kan være med til at styrke immunforsvaret, forbedre fordøjelsen og afhjælpe søvnproblemer. Vi vil på denne workshop gå i dybden med immunforsvaret, som er oplagt for denne årstid. Der vil også være fokus på fordøjelsen, som også er en del af immunforsvaret. Afslutningsvis gennemgår vi sjove gymnastik øvelser, som kan gavne din babys motoriske- og sanselige udvikling. 

Underviser: Camilla Eklund er uddannet RAB zoneterapeut i 2014 og har klinik på Frederiksberg. Oprindelig er hun uddannet Social og sundhedsassistent i 2003 med bred erfaring fra sundhedssektoren. Bl.a. fra fødegangen og barselsafsnit på Rigshospitalet. Camilla er løbende under efteruddannelse, for at blive dygtigere til at skabe bedre resultater. I sin klinik bruger hun også akupunktur, øreakupunktur, japansk ansigtslifting, bindevævsmassage, lymfedrænage og wellness massage. Når Camilla ikke er på klinikken, underviser hun i zoneterapi på skolen Atwork på Frederiksberg

 

Luk »
Holdnummer: 786
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 04-05-2021 10:00
Underviser: Camilla Eklund
Priser:
Voksne DKK kr. 295,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
04-05-2021 10:00 04-05-2021 11:30 1,51 Lille mødelokale - Espergærde Bibliotek
Underviser: Camilla Eklund

Kløvermarken 12,

3060

Espergærde

Lille mødelokale - Espergærde Bibliotek

Espergærde Bibliotek