Findkurser.dk

Dit barns mad fra det er ca. 9 måneder til det fylder år

Du og dit barn er nu kommet i gang med babymaden, og I er på vej mod nye milepæle med maden og dit barns udvikling med at lære at spise. Hør hvornår og hvorfor at det er godt, at jeres barn spiser med af alle jeres måltider. Hør hvilke madvarer og mælkeprodukter dit barn nu har brug for og i hvilke mængder, og hvordan I kan få skabt nogle sunde gode vaner fremover, både i indkøb og omkring bordet. Hør også om dit barns udvikling med at spise og dets mulige reaktioner på mad, samt hvordan du kan støtte og guide det til at blive en glad spiser af sund mad.

For god ernæring de første 1000 dage – fra graviditetens start til dit barn fylder 2 år har stor betydning for dit barns sundhed – også langt ud i livet. Og en sund start på livet kan rigtig ernæring, velsmagende babymad og dejlige måltidsoplevelser hjælpe med at give. Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål om din babys mad både under og efter foredraget.

I foredraget bruges rigtige madvarer, tegninger og dialog – og jeres børn og I kan også være på gulvet. 

Om foredragsholder Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er specialist i ernæring og mad til de mindste og bl.a. medforfatter til Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens lilla bog til forældre: Mad til spædbørn & småbørn (2001-2015) nu afløst af Mad til små.Aktuelt er Kirsten medforfatter på Aarstidernes kogebog BABYMAD, samt medforfatter og aktør på www.initiumapp.dk – en gratis app til forældre om barnets udvikling de første 1000 dage.

Du kan læse mere om Kirsten på www.ravnbøl.dk

Luk »
Holdnummer: 114
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 13-05-2020 17:00
Underviser: Kirsten Mikkelsen
Priser:
Voksne DKK kr. 145,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
13-05-2020 17:00 13-05-2020 19:00 2,00 Sal 1 - Kulturværftet
Underviser: Kirsten Mikkelsen

Allegade 2,

3000

Helsingør

Sal 1 - Kulturværftet

Kulturværftet