Findkurser.dk

Fødselsworkshop for par

Brug en lørdag formiddag sammen på bedste vis :) Denne bootcamp er til jer som par, der ønsker redskaberne til en god fødsel. Istedet for angst, panik og smerte er det jeres samarbejde som er i fokus. I lærer simple teknikker og tilegner jer unik viden som man ikke bare kan læse sig til i bøgerne. Målet er, at opnå en fødsel, hvor det er den fødende som styre krop og sind, istedetfor omvendt — og at du som partner ved præcis, hvordan du kan være den nødvendige støtte hele vejen igennem.

Det er en intensiv, men sjov og lærerig dag hvor i sammen forbereder jer på at gå fødslen i møde som et team. Fokus er på jer!
Opdag som partner hvordan enkelte teknikker gør, at den fødende kan styrer smerten, mens du støtter hende og bliver en aktiv medspiller i stedet for at være en flue på væggen, som i afmagt stå ved siden af én, der føder i forpinthed. Jeg nævner også jeres rettigheder som i har op til og under fødslen. I bliver introduceret til udarbejdelse af jeres ønske- samarbejdsliste.
En dag med humor, no-shit Sherlock stemning og simpel tilgang til den kommende fødsel, der lægger vægten på, hvordan I styrer fødslen som den skrider frem. I vil gå herfra forberedte, oplyste og klar til fødslen. I vil stå på et stærkt fundament af viden om påvirkning af krop, hjerne og nervesystem, som I selv kan styre. Sammen! Med min. 3 uger til termin. Medbring som par en trænings/yoga måtte og et lang sjal eller lagen. Frokost bliver serveret kl. 12:30 og er leveret fra den lokale Bistro13. Prisen for dette kursus er kr. 550,- per person.

Vi er max 4 par og der er god plads. Mundbind skal bæres på biblioteket indtil i kommer ind i lokalet. Angiv ved tilmelding om der er vegetar eller andet, så prøver vi at imødekomme det. Angiv også gerne hvis du/I ikke ønsker frokost. Angiv også hvor langt henne du er og om der er nogle ting vedr. dig historik/tidl. fødsel jeg skal være bekendt med inden. Vi ses. Bootcampen er udarbejdet i samarbejde med Eva, ejer af Mintryggfødsel.dk. Eva er uddannet fødselsforbereder hos Smertefrifødsel men har med flere års erfaring støbt et fantastisk forløb sammen med egen viden og erfaringer fra hende selv og tidligere kursister.

Luk »
Holdnummer: 4551
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 20-02-2021 10:00
Underviser: Eva Kovacevic
Priser:
Voksne DKK kr. 550,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
20-02-2021 10:00 20-02-2021 14:00 4,00 Lille mødelokale - Espergærde Bibliotek
Underviser: Eva Kovacevic

Kløvermarken 12,

3060

Espergærde

Lille mødelokale - Espergærde Bibliotek

Espergærde Bibliotek