Findkurser.dk

Foredrag med den rebelske kirug

Rebelkirurgen er formentlig en af de sidste af den slags læger, som tænker kreativt, handler og gør sit yderste for patienten, uanset hvor han eller hun kommer, dette var anmeldelsen i bladet sygeplejesken da bogen Rebelkirugen udkom. 

Rebelkirugen har arbejdet i mange år som kirurg i tredje verden. I 2017 blev den svenske dokumentarfilmen Rebellkirurgen vist på dansk tv og den lå en kort tid ude på Politikens hjemmeside. Der findes link til dokumentaren på hjemmesiden www.rebelkirurgen.dk.

 Filmen vakte meget stort interesse i Sverige, hvilket inspirerede kirugen til at skrive bogen med samme titel og den findes nu også på dansk som Rebelkirurgen. Han er meget efterspurgt som foredragsholder i Sverige, der er han bosat, men er ikke så kendt i Danmark, hans fædreland.

 Grundpillen i foredraget - som ledsages af en PowerPoint præsentation med en overflod af billeder og video - er hans erfaringerne som kirurg i tredje verden, fremfor alt i Etiopien, hvor manglen på resurser tvang kirugen til at anvende utraditionelle løsninger, som cykeleger til frakturbehandling, fiskeline til at sy med og cykelpumpe som sugeapparat med mere. Blandet med aktuelle hændelser alt efter hvilke spørgsmål, der kommer undervejs.

 

 

Luk »
Holdnummer: 1072
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 27-05-2020 17:00
Underviser:
Priser:
Voksne DKK kr. 75,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
27-05-2020 17:00 27-05-2020 19:00 2,00 Klasselokale - Grydemoseskolen
Underviser:

Rugmarken 1 a,

3060

Espergærde

Klasselokale - Grydemoseskolen

Grydemoseskolen