Findkurser.dk

Når kroppen taler sit tydelige sprog– børn og sygdom

Når kroppen taler sit tydelige sprog–  børn og sygdom

Når et barn er kronisk syg, rammer det hele familien. Som familie kan I møde mange forskellige udfordringer og det kan være svært at få en hverdag til at hænge sammen. Hverdagen bliver generelt udfordret af nye vaner og rutiner, som påvirker hele familien. Det er helt naturligt for en familie at være i sorg og krise, når ens barn får konstateret en kronisk sygdom. Indimellem kan det måske føles håbløst?

 Jeg ved at ”kronisk” ikke er lig med håbløst men lig med navigation

Måske oplever du, at du og familien er i konstant alarmberedskab, føler jer magtesløse, ikke hørt og hjulpet? 

Med udgangspunkt i egen personlige fortælling og en helhedsorienteret sygdomsforståelse, deler jeg min sårbarhed, viden og strategier til at navigere i familielivet med kronisk sygdom. En viden der bland andet bygger på mere en 20 års erfaring som sundhedsfaglig i arbejdet med børn og familier og ikke mindst mit levede liv. Jeg ved at symptombehandling ikke bør stå alene og at der ligger et stort potentiale i at arbejde med sygdomsforståelse på mange planer. Det har også stor betydning, hvorvidt vi lever i frygt eller tillid til kroppens reaktioner. Jeg mener at der i ethvert symptom, ligger en mulighed for nye indsigter og udviklingsmuligheder. Med oplægget ønsker jeg at dele mine mange års erfaringer, viden og redskaber som har betydet større glæde og trivsel i vores familie.

Efter foredraget er der tid til uddybende spørgsmål og erfaringsudveksling.

 Foredragsholder;Camilla Vinggaard er stifter af Samtalearkitekten, en privat praksis der tilbyder sundhedsfaglig familievejledning.Camilla er af uddannelsesbaggrund sygeplejerske og sundhedsplejerske og har mere end 20 års erfaring i arbejdet med børn, unge og familier. Privat er Camilla gift og har to drenge på henholdsvis 14 og 19 år.

Luk »
Holdnummer: 10015
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 04-11-2019 19:00
Underviser:
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
04-11-2019 19:00 04-11-2019 21:00 2,00 Sal 1 - Kulturværftet
Underviser:

Allegade 2,

3000

Helsingør

Sal 1 - Kulturværftet

Kulturværftet