Findkurser.dk

Skriv selvbiografisk

At skrive sin selvbiografi er populært som aldrig før. Fra at være et tilbageblik på livet er der i dag langt højere grad tale om, at tilbageblikket åbner for et fornyet kig fremad.

Drømmer du om at skrive om dit eget liv? Så er dette kursus måske noget for dig. Kurset henvender sig til både dig, der aldrig har skrevet før og dig, der har skrevet længe. Kurset består af en blanding af teori og praksis, oplæg, skriveøvelser og diskussion. Du får hjælp til at strukturere din skriveproces og til at vurdere, hvad du skal tage med, og hvad, du med fordel kan udelade. Emner vi vil komme ind på i løbet af dagen vil blandt andet være: Skal det man skriver nødvendigvis være sandt? Hvad risikerer man ved at skrive og måske udgive en bog om sit eget liv? Hvad gør man med de mere traumatiske erindringer?

Om Helle Merete Brix: Freelancejournalist, forfatter og tidligere litteraturanmelder ved Weekendavisen. Har undervist på skrivekurser igennem 15 år og udgivet en lang række bøger, faglitteratur, skønlitteratur, essays og
selvbiografi
.https://www.hellemeretebrix.com/

Luk »
Holdnummer: 98561
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 16-01-2021 10:00
Underviser: Helle Merete Brix
Priser:
Voksne DKK kr. 225,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
16-01-2021 10:00 16-01-2021 14:00 4,00 1. sal - Sparekassen Sjælland Fyn
Underviser: Helle Merete Brix

Stengade 62,

3000

Helsingør

1. sal - Sparekassen Sjælland Fyn

Sparekassen Sjælland Fyn