Findkurser.dk

Boost din skønhed - bliv klogere på de forskellige cremer og behandlinger der findes i 2020

 

 

Nu har du mulighed for at blive opdateret med de sidste nye tendenser og nyheder indenfor skønhedspleje og behandling af de fine rynker under øjnene, på hænderne og rundt om munden.

Få indblik i forskellen på forskellige anti-age behandlinger. Vistabel (Botox) og semi-permanent filler fra Juvederm og mesoterapi fra Mesoestetic. Mesoterapi er en yderst effektiv anti age-behandling til dem, som ønsker at bekæmpe og forebygge alderstegn, men som ikke er klar til eller ikke ønsker Botox, laser eller kirurgi,” fortæller Jeanette Jøhnk Nielsen.  

 Jeanette Jøhnk Nielsen der driver klinkken W-P Cosmetic,har altid arbejdet med skønhed og har 25 års erfaring i branchen, hvilket giver hende en unik viden om ansigtets former og helhed. Derudover kommer Mie Groth fra Beauté Pacifique, hun laver en individuel hudanalyse. Eventet bliver afholdt i WP Cosmetics smukke rammer.. Udover spændende oplæg og indivduel rådgivning, vil du også modtage en lækker goodiebag. Der vil blive serveret vin og snacks.

”Vores fornemmeste opgave er at skabe naturlige resultater, som ikke ændrer dit udseende, men som fremhæver dine smukkeste træk.”

Alt dette får du for kun 185 kr.:
Goodiebag værdi
Attraktive rabatter på produkter
Inspirerende oplæg
Mulighed for at få din hud scannet
Vin og snacks
Hyggeligt selskab

Luk »
Holdnummer: 120
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 21-02-2020 17:00
Underviser: Jeanette Jønck
Priser:
Voksne DKK kr. 185,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
21-02-2020 17:00 21-02-2020 20:00 3,00 Kursuslokale - WP Cosmetic
Underviser: Jeanette Jønck

Møllestræde 9, 1.th,,

3400

Hillerød

Kursuslokale - WP Cosmetic

WP Cosmetic