Findkurser.dk

Bliv effektiv med Outlook

Målgruppe
Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og administrative medarbejdere tilknyttet DOF medlemsskoler, der benytter sig af Outlook, og som har et behov og ønske om at blive bedre til at strukturere og prioritere, og derigennem blive mere effektive i deres daglige arbejde.

Mål og indhold
Det er ikke tilfældigt, at nogle når mere end andre. Det er heller ikke tilfældigt, at nogle har en højere kvalitet i arbejdet end andre. Og det er ingen tilfældighed, at nogle altid overskrider deres deadlines.
Dette kursus i personlig planlægning og effektivitet hjælper dig til at blive bedre til at planlægge og prioritere dit arbejde, så du går gladere og mere tilfreds hjem fra arbejde.

På denne dag får du indblik i værktøjer til at få et bedre overblik over dine arbejdsopgaver, så du kan foretage en god og realistisk prioritering. Du får herved frigjort op til 30 minutter mere om dagen.

Du bliver introduceret til fundamentet for at kunne prioritere og løse dine opgaver bedre. Outlook rummer en lang række værktøjer og metoder, der hjælper dig med at få styr på og overblik over tingene, så du kan fokusere på de rigtige opgaver.
Du lærer hvordan forstyrrelser kan være medvirkende til at skabe en dårlig arbejdsrytme, at risiko for fejl opstår - og hvordan det reducerer din effektivitet.
 
Du får en introduktion til:
- at behandle væsentlig flere mails på kortere tid
- at arbejde struktureret med en opgaveliste
- at få mere fra hånden
- at sætte alt det, du har uddelegeret og venter på fra andre i system, så du kan foretage en systematisk og professionel opfølgning
- at få bund i indbakken

Praktiske informationer
Du skal medbringe din egen pc og strømforsyning, da vi implementerer værktøjerne og systemet på selve kursusdagen. Mac-brugere skal have installeret Microsoft Outlook-klienten inden kurset.

Underviser
David Munk Møller, Nye Visioner.
Nye Visioner har igennem de sidste 20+ år arbejdet med personlig planlægning og effektivitet for nogle af Danmarks største virksomheder.

Tid
Fredag den 10. maj 2019, kl. 10.00-15.30

Sted
DOF, Ny Østergade 7, 1. sal, 4000 Roskilde

Pris
600 kr for deltagere tilknyttet DOF

Tilmeldingsfrist
Fredag den 26. april 2019

Tilmelding og betaling
Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20.
Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 3574 kontonr.: 0004267842
Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start.
Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr. udover kursusprisen.

Se kursusopslag i pdf hér

Luk »
Holdnummer: 19214
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Dansk Oplysnings Forbund
Første mødegang: 10-05-2019 10:00
Underviser: David Munk Møller / Nye Visioner
Priser:
Medlem af DOF DKK kr. 600,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
10-05-2019 10:00 10-05-2019 15:30 5,50 Mødelokale - DOF, Roskilde
Underviser: David Munk Møller / Nye Visioner

Ny Østergade 7, 1.sal,

4000

Roskilde

Mødelokale - DOF, Roskilde

DOF, Roskilde