Findkurser.dk

Island

Island - En ø for sig selv
Island er noget for sig selv.I de seneste år har Island opnået enorm tiltrækning som turistdestination. Vi skal tale om hvorfor øens gerorafisk, geologisk og kulturelt fascinerer os.
Vi kommer rundt om Islands natur og islændingenes forhold til alferne, der holder til i det eventyrlige landskab. Det norrøne sprog og de islandske sagaer er kilder tilbage til vikingetiden. Det gælder også de islandste heste, som kan noget helst særligt.
Men også på mange andre parametre udgør øen og dens befolkning noget unikt. Island har givet os skyr og strikkede sweatre og beriget os kulturelt med film, musik og lyrik. Island fik verdens første kvindelige præsident og er førende på landsplan i forhold til kvinders ligestilling. Vi skal også tale om den historiske relation mellem Danmark og Island.
Pia Lund Poulsen er antropolog og arbejder med at bringe verdener sammen og bane vej for forståelse og nye erkendelser mellem mennesker. Kort sagt formidler Pia Lund Poulsen, hvordan andre mennesker tænker og handler, og hvorfor de gør, som de gør.
Du kan læse mere om Pia Lund Poulsen på : www.pialundpoulsen.dk

Luk »
Holdnummer: 20713
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: ROSA
Første mødegang: 22-09-2020 19:00
Underviser: Pia Lund Poulsen
Priser:
Almen DKK kr. 85,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
22-09-2020 19:00 22-09-2020 21:00 2,00 Salen - Roskilde bibliotek
Underviser: Pia Lund Poulsen

Dronning Margrethes Vej 14,

4000

Roskilde

Salen - Roskilde bibliotek

Roskilde bibliotek