Findkurser.dk

Jesper Koerstz Jensen

Hvorfor er børn så barnlige?
Går du også og tumler med pædagogiske eller opdragelsesmæssige problemstillinger i forhold til dit barn eller barnebarn:
Henter jeg mit barn for sent?
Er mit barnebarn afhængig af sin I-pad?
Kan en bedstemor være for selvrealiserende?
Hvordan sætter jeg grænser for min datter?

På denne anderledes debataften har du mulighed for at dele dine erfaringer med andre. Aftenens formål er at tale om pædagogik og børneopdragelse med afsæt i konkrete erfaringer suppleret af den nyeste viden og forskning på området. Jesper Koerstz Jensen byder ind med faglige oplæg om de temaer, som fylder noget hos deltagerne.
Så tag mødregruppen, bedstemoren, kæresten eller veninderne under armen og mød op til en aften, hvor du har mulighed for at dele dine erfaringer og blive klogere i behageligt samvær med andre.
Jesper Koerstz Jensen er uddannet folkeskolelærer og cand. Pæd. Til daglig arbejder Jesper som lektor på læreruddannelsen, hvor han forsker i pædagogiske temaer og underviser fremtidens lærere. Derudover er Jesper far til to små drenge, der har lært ham, at god pædagogik er væsentligt nemmere at tale om, end at udføre i praksis. Du kan se mere om Jesper på :  www.dengodeopdragelse.com

 

Luk »
Holdnummer: 19702
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: ROSA
Første mødegang: 25-04-2019 19:00
Underviser: Jesper Koertz Jensen
Priser:
Almen DKK kr. 75,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
25-04-2019 19:00 25-04-2019 21:00 2,00 Den Gamle Byrådssalen - Byens Hus
Underviser: Jesper Koertz Jensen

Stændertorvet 1 D,

4000

Roskilde

Den Gamle Byrådssalen - Byens Hus

Byens Hus