Findkurser.dk

Kunsten at give en gave

Hvordan har du det med gaver?
Kunsten at give en gave

Gaver findes i mange former og betydninger. Julegaver, firmagaver, nådesgaver og talegaver. Julen er en højtid hvor gaver får særlig stor betydning for vores sociale relationer. Pia Lund Poulsen fortæller om gaver, deres betydning og sociale rolle i forskellige kulturer og på tværs af historien. Selvom det, at give gaver fremstår som en frivillig social aktivitet, så findes der ofte stramme regler af formel og social art, som omgiver gaveudveksling. Såvel gavegiveren som gavens modtager er involveret i udvekslingen, uagtet om der er tale om personlige gaver eller officielle gaver mellem lande eller organisationer.
Kan man give et operahus eller et levende dyr i gave? og kan man sige nej til en gave?  Vi tager fat om gavens betydning både i gammel tid og i vores tid, ude i verden og hjemme hos os selv.
Pia Lund Poulsen er antropolog og arbejder med at bringe verdener sammen og bane vej for forståelse og nye erkendelser mellem mennesker. Kort sagt formidler Pia Lund Poulsen, hvordan andre mennesker tænker og handler, og hvorfor de gør, som de gør.

Luk »
Holdnummer: 20718
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: ROSA
Første mødegang: 25-11-2020 19:00
Underviser: Pia Lund Poulsen
Priser:
Almen DKK kr. 80,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
25-11-2020 19:00 25-11-2020 21:00 2,00 salen - Himmelev Sognegård
Underviser: Pia Lund Poulsen

Fynsvej 69,

4000

Roskilde

salen - Himmelev Sognegård

Himmelev Sognegård