Findkurser.dk

Rasmus Kragh

Ved du hvordan du når toppen af dit bjerg?
En aften med meget højt til loftet i selskab med Rasmus Kragh, den første og eneste dansker til at bestige verdens højeste bjerg, Mount Everest, uden brug af kunstig ilt.
To gange blev han stoppet af naturens luner få hundrede meter fra toppen i den såkaldte dødszone på verdens højeste bjerg, og undervejs var han lige ved at dø i jagten på sin drøm. I tredje forsøg lykkedes det, og den 23. maj 2019 nåede Rasmus det højeste punkt på jorden og skrev sig ind i historiebøgerne.
Det er en utrolig præstation på grænsen af det mulige, og Rasmus ved om nogen hvad det vil sige at præstere under pres, hvordan du flytter din komfortzone, og hvad der skal til hvis du som menneske vil gøre dine drømme til virkelighed.
Rasmus har også oplevet bagsiden af medaljen på egen krop og sind. Da han havde plantet Dannebrog på toppen af verden og efterfølgende var blevet hyldet for sin historiske præstation i Danmark, havnede han i en dyb personlig krise. De mange års ekstreme optimering imod toppen, havde sat sine spor.
Rasmus tager dig med igennem store personlige op- og nedture, og giver dig et indblik i hvilket mindset der skal til hvis du vil bibeholde motivationen når det ser allermørkest ud og oddsene er imod dig, og tips til hvordan du løfter dig selv til et niveau hvor du altid når dit mål, uanset hvor stort det er.
For vi har alle sammen et bjerg at bestige.
Rasmus Kragh er bjergbestiger, bjergløber og orienteringsløber. Rasmus er forfatter til bogen: Egotrip – min vej til toppen af Everest.


Står på en alpetop
kigger på det sner
nu er jeg endelig kommet helt herop
hva' fa'en sku' jeg egentlig her?   
Shubidua  

Luk »
Holdnummer: 21702
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: ROSA
Første mødegang: 16-02-2021 19:00
Underviser:
Priser:
Almen DKK kr. 100,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
16-02-2021 19:00 17-02-2021 00:00 2,00 Salen - Roskilde bibliotek
Underviser:

Dronning Margrethes Vej 14,

4000

Roskilde

Salen - Roskilde bibliotek

Roskilde bibliotek