Findkurser.dk

Indfarvning - Uge 26

INDFARVNING

Vi skal indfarve, og have det sjovt med farver, -på garn og, eller stof.
Det er ikke svært og der er mange måder at gøre det på, f. eks at farverne blander sig ind i hinanden, skaber små prikker og bløde eller skarpe stribeforløb. Og så selvfølgelig ensfarvet, hvor man kan lege med lyse og mørke udgaver af den samme farve.
Det præcise indhold og tempo, sætter vi i fællesskab, så vi alle kan føle os godt tilpas.

Der vil være garn og stof til afprøvning af de viste teknikker.
Men du er velkommen til at tage eget med. Hvis du er hurtig, får du brug for mere materiale.
Det skal være et naturmateriale, f.eks bomuld, hør, viscose, uld eller silke.
Du må gerne medbringe et strikke/hækletøj/ håndarbejde som du kan arbejde på hvis der er ventetid.

Du kan arbejde på egne projekter, i det tempo og niveau som du har brug for. Du kan også arbejde på små definerede projekter, som jeg har opskrifter og ideer til, af materialer som aftenskolen stiller til rådighed. Selv om projekter på holdet er individuelle er vi fælles om at skabe et dejligt og inspirerende rum med plads til os alle.

Om underviseren: 
Siden jeg var 6 år gammel har jeg brugt mine hænder og udtrykt mig i tekstil, inspireret af mine bedstemødre og tanter, der lærte mig forskellige håndarbejdes teknikker. I dag arbejder jeg med tekstil i mit værksted som kunstner og kunsthåndværker.
Det er en stor glæde for mig at dele ud af min kunnen og erfaring. Jeg bestræber mig på at hjælpe, støtte og udfordre hver kursist hvor vedkommende nu er. Det være sig teknisk, kreativt, kunstnerisk eller måske bare til at opleve glæden og roen ved hændernes langsomme gentagelser, der skaber noget smukt og synligt."

Marianne er uddannet textildesigner med speciale i strik fra danmarks designskole." Inden da arbejdede jeg med tøj, designede og syede kollektioner til mænd og kvinder, og brudekjoler på bestilling, samt arbejdede med kostumer til teater og dans.

Hvilken deltagertype skal du vælge?

 

Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: 

  • PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune.
  • Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.)
  • PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. 

Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

Luk »
Holdnummer: 21103
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Aftenskolen i Fountain House
Første mødegang: 28-06-2021 10:00
Underviser: Marianne Johnstad-Møller
Priser:
Handicap DKK kr. 575,00
PEA (Handicap) - KBH DKK kr. 450,00
PEA (Handicap) - Andre Kommuner DKK kr. 575,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
28-06-2021 10:00 28-06-2021 15:00 7,00 Krealokalet (1. sal, yderfløj) - Fountain House
29-06-2021 10:00 29-06-2021 15:00 7,00 Krealokalet (1. sal, yderfløj) - Fountain House
01-07-2021 10:00 01-07-2021 15:00 7,00 Krealokalet (1. sal, yderfløj) - Fountain House
02-07-2021 12:00 03-07-2021 00:00 2,00 Krealokalet (1. sal, yderfløj) - Fountain House
Underviser: Marianne Johnstad-Møller

Teglværksgade 22,

2100

København Ø

Krealokalet (1. sal, yderfløj) - Fountain House

Fountain House