Findkurser.dk

Kunstvandring omkring Søerne i København

Kunstvandring omkring Søerne i København

Kom med på en Tour rundt om Sørene. Her kan du opleve samtidskunst til mange tider, og nedslag i Københavnernes historie. Jeg vil præsentere den opstillede kunst og krydre med beretninger om happenings, pop-kultur , arkitektur og historiske anekdoter, der beskriver livet om Københavns søer. Turen rundt fokuserer på oplevelsen af kunst i det offentlige rum, og vil undervejs diskutere dens betydning som udtryk for kulturelle strømninger.

Vi mødes på Søtorvet ved Tiberen.
Der hvor Frederiksborggade slutter og Dr.Louises bro begynder.

0m underviseren: 
Charlotte er kunstner og kunstnerisk formidler. Jeg har en diplom i Kunst- og kulturformidling.
Siden 2014 har hun arbejdet med tegning, akvarel og collage, som hun kombinerer på forskellig vis i udviklingen af eget udtryk.Charlotte udstiller og skaber udstillinger i kunstforeninger, på åbne cencurerede udstillinger og i kunstnerfællesskabet 4i.

"De erfaringer, jeg gør mig, anvender jeg i min formidlingspraksis, og mit mantra er: lad os prøve det! Jeg arbejder derfor med mange teknikker og en eksperimenterende tilgang, der ind i mellem lader mig opdage nye veje sammen med kursisterne. At gå ind i det kunstneriske rum og lade materialerne styre kan være en lise for sjælen, og jeg er en rummelig guide i det.
Det er en passion for mig at skabe plads til kunsten og dens processer i alle menneskers liv på den ene eller anden måde."

Hvilken deltagertype skal du vælge?

 

Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: 

  • PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune.
  • Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.)
  • PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. 

Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

Luk »
Holdnummer: 21117
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Aftenskolen i Fountain House
Første mødegang: 30-06-2021 10:00
Underviser: Charlotte Selvig Svensen
Priser:
Handicap DKK kr. 50,00
PEA (Handicap) - KBH DKK kr. 50,00
PEA (Handicap) - Andre Kommuner DKK kr. 50,00
Almen DKK kr. 100,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
30-06-2021 10:00 30-06-2021 13:00 3,00
Underviser: Charlotte Selvig Svensen

,