Findkurser.dk

Turen går til Haveselskabets Have med Bente Mortensen

Haveselskabets Have
Med sine snirklede stisystemer, spejlbassin, vandhave og smukke staudebede er Haveselskabets have en rigtig perle.  Hækkene, der omkranser bedene i rosenhaven og mange af de eksotiske træer stammer fra havens anlæggelse i 1882 dengang området var køkkenhave til Frederiksberg Slot.

Mødested: Frederiksberg Runddel, ved indgangen til Frederiksberg Have

Beklædning: Sko, der er gode at gå i og en regnfrakke eller paraply i tilfælde af regn.

Om Bente Mortensen:
Alle haver har en historie. Nogle handler om krig og fred, andre om havekunst og hvordan man levede før og nu. Fortællingerne og viden om planterne er grundlaget for oplevelserne på haveturene.
Jeg er uddannet hortonom på Landbohøjskolen. Til dagligt underviser jeg, laver foredrag, workshops og haveture og er tilknyttet haveselskabet som 'ekspert'. Læs mere på greenproject.dk

Hvilken deltagertype skal du vælge?

 

Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder: 

  • PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune.
  • Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.)
  • PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. 

Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

Luk »
Holdnummer: 21118
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Aftenskolen i Fountain House
Første mødegang: 07-07-2021 10:00
Underviser: Bente Mortensen
Priser:
Handicap DKK kr. 50,00
PEA (Handicap) - KBH DKK kr. 50,00
PEA (Handicap) - Andre Kommuner DKK kr. 50,00
Almen DKK kr. 100,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
07-07-2021 10:00 07-07-2021 13:00 3,00
Underviser: Bente Mortensen

,