Findkurser.dk

Weekend skrivekursus

Weeken skrivekursus: Skriv løs på en lørdag

10.30-15.00. Frokostpause og andre pauser undervejs.

En dag med skriveøvelser, gode råd om skriveproces og skriveteknikker og samvær med andre skrivende. Kurset er for alle, både de helt uøvede og de erfarne. Det hele foregår i en rolig og venlig atmosfære, hvor du selv styrer, om du vil læse op og løse opgaver, eller du blot er med for at lytte og suge til dig.

Om underviseren:

Helle Merete Brix er freelancejournalist, bla. på Weekendavisen. Hun er mangeårig underviser på skrivekurser i Fountain House og på AOF og FOF.

 

 

Hvilken deltagertype skal du vælge?

 

Vores hold tilrettelægges altid som 'handicap'-hold, hvilket betyder, at du skal have en psykisk sårbarhed, der gør, at du har brug for hensyntagende undervisning. Der er tre valgmuligheder:  

 

  • PEA (Handicap) KBH er for dig, der modtager folkepension, førtidspension, modtagere af arbejdsløshedsunderstøttelse, kontanthjælpsmodtagere, efterlønsmodtagere, lærlinge, der kan fremvise underskrevet uddannelsesaftale, studerende der kan dokumentere, at de modtager SU - og bor i Københavns Kommune.
  • Handicap (KBH) er for dig, der har anden indtægt end ovennævnte (heriblandt sygedagpenge og barselsdagpenge, uddannelseshjælp, ressourceforløb eller er i arbejde.)
  • PEA (Handicap) Andre kommuner er for dig, der bor i en anden kommune end København uanset indtægt. 

 

Det er vigtigt at du vælger den korrekte deltagertype når du tilmelder dig. Og at du oplyser samme deltagertype når du udfylder Tro & loveblanketten på første mødegang. Det er nemlig afgørende for, at vi kan få tilskud fra Københavns Kommune og blive ved med at tilbyde kurser til en lav pris.

 

Luk »
Holdnummer: 1120
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Aftenskolen i Fountain House
Første mødegang: 11-12-2021 10:30
Underviser: Helle Merete Brix
Priser:
Handicap DKK kr. 175,00
PEA (Handicap) - KBH DKK kr. 125,00
PEA (Handicap) - Andre Kommuner DKK kr. 175,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
11-12-2021 10:30 11-12-2021 15:00 7,00 1. sal - Fountain House
Underviser: Helle Merete Brix

Teglværksgade 22,

2100

København Ø

1. sal - Fountain House

Fountain House