Findkurser.dk

Mentalt helbred v/ Thea Braüner-Møller og Jacob Michaelsen

Med erfaringer fra 4 missioner i Afghanistan og Irak, fortæller tidligere soldaterhjemsleder Thea Bräuner-Møller om livet som udsendt i det danske Forsvar. Som bare 25-årig drog hun til Afghanistan i 2011, for sammen med en kollega at drive KFUMs Soldaterhjem i Camp Bastion. Her blev livet som civil ansat i Forsvaret udfoldet blandt ørkensand, filmaftner, kaffe og kage, og en forståelse af hvad det betyder at være udsendt dansk soldat.

Denne aften sætter fokus på hvad det betyder at være udsendt blandt Forsvarets personel, med et særligt mandat til at facilitere gode rammer for nærvær og fællesskab, også når krigen kommer tæt på. Sammen med Kaptajn Jacob Michaelsen, åbnes der op for en aften i dialog om hvad krigen gør ved et menneske, samt hvordan man kommer helskinnet hjem igen. Jacob er tidligere Kaptajn ved Den Kongelige Livgarde, og har et hav af missioner med sig i bagagen. I dag arbejder Jacob civilt.

Aftenen byder på et indledende oplæg med efterfølgende debat. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål og deltage aktivt i debatten.

Arrangementet er gratis, men da der er begrænset antal pladser er tilmelding til arrangementet nødvendigt.

Luk »
Holdnummer: 198008
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: GigtSkolen
Første mødegang: 11-04-2019 18:00
Underviser:
Priser:
Fuld pris DKK kr. 0,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
11-04-2019 18:00 11-04-2019 19:30 2,00 Café Globen - Café Globen
Underviser:

Turesensgade 2B,

1368

København K

Café Globen - Café Globen

Café Globen