Findkurser.dk

Street art byvandring - Nørrebro

Street art byvandring - Nørrebro

Kom med på street art byvandring og oplev Københavns smukke gavle og undergrund.Vil du lære nyt om den bydel, du tror, du kender? Og skal du selv eller dine børn farvelægge bydelens gadekunst? Så læs med her.

Rikke Severinsen har nemlig samlet en masse af Nørrebros gadekunst i en malebog, som man selv kan farvelægge i stil med originalen eller på sin helt egen måde. »Vi vader i et mekka af kunst, og det er helt gratis. Nogle tænker måske, at det er hærværk, men det er så meget mere,« siger tegner Rikke Severinsen. På denne byvandring vil Rikke tage jer med på en byvandring med udgangspunkt i motiverne fra malebogen.Her kommer vi forbi en række værker omkring både den Røde Plads, Nørrebrogade og en masse andet.»Jeg vil vise de steder, der rører mig allermest. Hvis man kigger op på Nørrebro, kan man se en hel masse,« siger hun.Byvandringen starter fra på Nørrebrogade, hvor vi det er muligt at købe en kaffe to-go med på turen.Herefter går vi Nørrebro tyndt med Rikke Severinsen som guide, og hele turen sluttes af ved Bagt på Jagtvej, hvor vi sammen runder dagens oplevelse af. Under den guidede tur bruger Rikke Severinsen en mikrofon, så det er muligt at holde afstand. 

Du har mulighed for at komme på Street art byvandring i Valby, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og Frederiksberg.

Rikke Severinsen fra GitanaCph tager dig med på eventyr og viser alt hvad Københavns undergrund og udendørs kunst har at byde på. Helt fra ‘Greta Thunberg’ i Valby, til den ikoniske ‘One mans trash another mans treasure’ på Nørrebrogade, Frederiksbergs gavlmalerier og helt ud til Vesterbros finurlige skriv på bymurene. Ud over byvandringen, får man en malebog fra lokalområdet med i prisen fra hendes serie om Københavns Gadekunst. 

Mødested: Folkets Park (ligger imellem Griffenfeldsgade og Stengade)

Luk »
Holdnummer: 561
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 26-06-2021 10:00
Underviser: Rikke Severinsen
Priser:
Voksne DKK kr. 225,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
26-06-2021 10:00 26-06-2021 12:00 2,00 Folkets park - Folkets Park
Underviser: Rikke Severinsen

Prins Jørgens Gade,

2200

København N

Folkets park - Folkets Park

Folkets Park