Findkurser.dk

Street art byvandring - Vesterbro

Street art byvandring - Vesterbro

Kom med på street art byvandring og oplev Københavns smukke gavle og undergrund.Vil du lære nyt om den bydel, du tror, du kender? Og skal du selv eller dine børn farvelægge bydelens gadekunst? Så læs med her.

Rikke Severinsen har nemlig samlet en masse af Vesterbros gadekunst i en malebog, som man selv kan farvelægge i stil med originalen eller på sin helt egen måde. »Vi vader i et mekka af kunst, og det er helt gratis. Nogle tænker måske, at det er hærværk, men det er så meget mere,« siger tegner Rikke Severinsen. På denne byvandring vil Rikke tage jer med på en byvandring med udgangspunkt i motiverne fra malebogen.Her kommer vi forbi en række værker omkring både Kødbyen, Istedgade og en masse andet.»Jeg vil vise de steder, der rører mig allermest. Hvis man kigger op på Vesterbro, kan man se en hel masse,« siger hun.Byvandringen starter fra  Kødbyens fiskebar. Herefter går vi Vesterbro tyndt med Rikke Severinsen som guide. Under den guidede tur bruger Rikke Severinsen en mikrofon, så det er muligt at holde afstand. 

 

Du har mulighed for at komme på Street art byvandring i Valby, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro og Frederiksberg.

Rikke Severinsen fra GitanaCph tager dig med på eventyr og viser alt hvad Københavns undergrund og udendørs kunst har at byde på. Helt fra ‘Greta Thunberg’ i Valby, til den ikoniske ‘One mans trash another mans treasure’ på Nørrebrogade, Frederiksbergs gavlmalerier og helt ud til Vesterbros finurlige skriv på bymurene. Ud over byvandringen, får man en malebog fra lokalområdet med i prisen fra hendes serie om Københavns Gadekunst. 

 

Mødested: Enghave Plads.

 

Luk »
Holdnummer: 564
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 08-07-2021 16:00
Underviser: Rikke Severinsen
Priser:
Voksne DKK kr. 225,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
08-07-2021 16:00 08-07-2021 18:00 2,00 Enghave Plads - Enghave Plads
Underviser: Rikke Severinsen

Enghave Plads 11A,

1670

København V

Enghave Plads - Enghave Plads

Enghave Plads