Findkurser.dk

Ekstra mor

At blive og være ekstramor udløser for mange en overvældende følelsesmæssig rutschetur, fordi du kommer i kontakt med mange forbudte og skamfulde følelser, du ikke vidste, du havde. Følelser du ikke aner, hvordan du skal forholde dig til, fordi du ikke er klædt på til det og fordi det kan være svært og forbundet med skam at snakke med andre om, hvordan du har det.

På mange måder er det at blive ekstramor lidt ligesom at starte i skole igen. Der er en del nye færdigheder, du er nødt til at lære for at kunne navigere i og trives i rollen som nogens ekstramor.

Heldigvis behøver det ikke at være så svært at leve i en sammenbragt familie, som du måske synes, det er nu. Du kan selv skabe de bedste betingelser for at trives. Det kræver blot teknikker, værktøjer og viden om, hvad du rent faktisk kan gøre noget ved og ikke mindst, hvad du er nødt til at lære at leve med.

Lever du i en sammenbragte familie og er du træt af følelsesmæssigt kaos, fastlåste konflikter og følelsen af ren overlevelse, så er dette foredrag helt sikkert noget for dig.

Vil du ikke nøjes med kun lige at overleve i de uger, ekstrabarnet er hos jer, men rent faktisk føle dig godt tilpas i dig selv, dit hjem og dit liv, så kom og lyt med.

Siden 2011 har familierådgiver Janne Leth Førgaard, der er stifter af ekstramor.dk, hjulpet ekstramødre med at finde sig til rette i deres sammenbragte familie.

Der er afsat tid til dialog efter foredraget. Savner du konkrete råd, retningslinjer og redskaber, du kan bruge i din rolle som ekstramor, så skal du investere 2 timer i selskab med familierådgiver Janne Leth Førgaard.

Foredragsholder: Familierådgiver og forfatter Janne Leth Førgaard er stifter af ekstramor.dk.

Luk »
Holdnummer: 358
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 27-10-2021 18:30
Underviser: Janne Leth Førgaard
Priser:
Voksne DKK kr. 145,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
27-10-2021 18:30 27-10-2021 20:30 2,00 salen - Lindegården Lyngby
Underviser: Janne Leth Førgaard

Peter Lundsvej 8,

2800

Kongens Lyngby

salen - Lindegården Lyngby

Lindegården Lyngby