Findkurser.dk

Et stressfrit ungeliv -

The High Way til et stressfrit teenager Liv
- er et inspirerende foredrag for teenagere om stressfrihed med fokus på det power fulde KRAMS venlige liv. KRAMS står for kost, rygning alkohol, motion og det sidste s kunne stå for stress, spiritualitet, sociale relationer eller? Kom til foredraget og få indblik i hvad s står for, og hvordan du kan drage nytte af den erfaring som Rikke Ager har med at hjælpe unge til et stressfrit teenager liv. Hør hvorfor det er så svært at følge råd og vejledning og hvordan du finder din vej og bliver din egen bedste ven ved at forstå hvordan hjernen og psykologiske mekanismer fungerer.

Foredraget giver dig indsigt til hvordan du kan træffe sunde beslutninger der støtter din power, din sundhed og din selvfølelse endnu mere lige nu, og videre ud i et stressfrit voksenliv.Foredragsholderen er sundheds innovatør Rikke Ager, der er stifter af Fair Health Care ApS og datterselskabet SundhedsCoaching.

Rikke er mor til 3 store KRAMS børn. Rikke har indblik i unges KRAMS liv ved et indsigtsstudie i udskolingen. Rikke er  oprindelig uddannet sygeplejerske, har arbejdet med børn og unge og deres familier og stiftede Fair Health Care fordi hun ønsker at udbrede de gode resultater, som opstår ved at anskue livet anderledes end den traditionelle tænkning. Rikke har mere end 70  stress forløb og 1700 sessioner bag sig, og har undervist  læger, speciallæger, konsultationssygeplejersker, lægesekretærer, diætister, 
fodterapeuter, sagsbehandlere fra kommuner og forsikringsselskaber, andre faggrupper og sygemeldte personer, inden for de sidste 10 år. Rikke Ager er forfatter til bogen "Den helbredende patientsamtale”

Efter foredraget er der tid til uddybende spørgsmål, udveksling af erfaringer og kommentarer.

Luk »
Holdnummer: 116
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 06-02-2020 17:00
Underviser: Rikke Ager
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
06-02-2020 17:00 06-02-2020 19:00 2,00 lokale 7 - Tårbæk Skole
Underviser: Rikke Ager

Taarbæk Sttrandvej 96,

2930

Klampenborg

lokale 7 - Tårbæk Skole

Tårbæk Skole