Findkurser.dk

Kursus som Kulturguide

Lær at formidle kulturen  - bliv kulturguide

Vi vil gerne inspirere flere til at udfolde deres evner som kulturguider indenfor folkeoplysningens rammer. Kurset kan være et springbræt til at komme i gang.Dette kursus er for alle, der har brug for at kunne guide og formidle viden og kultur.

På kurset lærer du at planlægge og gennemføre guideforløb, skabe spændende og sjove oplevelser med brug af forskellige metoder og digitale værktøjer. Du lærer at håndtere kritik og vanskelige situationer samt styrer en tur/arrangement. Du får redskaberne til at skabe de gode fællesskaber og relationer imellem deltagerne på en tur.

Kurset er et godt springbræt for dig til at komme i gang med at være kultur guide i Danmark måske indenfor folkeoplysningen. Til dem der allerede har erfaring, giver kurset mulighed for nye redskaber, sparring og netværk. Kurset giver også indblik i hvordan du profilerer dig selv som guide på de sociale medier. Du lærer at oprette begivenheder på facebook, google addwords, instagram promovering.

Deltagerne går fra kurset med et væld af nye idéer og redskaber til at formidle og guide indenfor rammerne af folkeoplysningen.

Du er velkommen til at ringe på 40 25 05 72 hvis du har brug for mere information om kurset. 

Luk »
Holdnummer: 1041
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 01-09-2021 18:30
Underviser: Pia Pedersen
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
01-09-2021 18:30 01-09-2021 21:30 3,00 salen - Lindegården Lyngby
Underviser: Pia Pedersen

Peter Lundsvej 8,

2800

Kongens Lyngby

salen - Lindegården Lyngby

Lindegården Lyngby