Findkurser.dk

Kvindernes stemmer i Israel-Palæstina konflikten

Sarah Arnd Linder er 34 år og datter af en israelsk far og en danskmor. Bosiddende i Israel på 14. år. I 2009 blev hun færdig med Bachelor-grad i "Government, Diplomacy and Strategi" med Cum Laude med fokus på Conflict Resolution og International Affairs ved Interdisciplinary Center Herzliya, Israel. Derefter fortsatte hun med "History of the Middle East" på Tel Aviv University, Israel på Masters-niveau og blev færdig med sin MA i 2014 med Magna Cum Laude. Siden begyndelsen af hendes ophold i Israel har hun altid været interesseret i konflikten og fredsorganisationer, men især kvinders forhold til konflikten. Som kvinder er jeg selv blevet direkte og indirekte påvirket af konflikten.  

I 2015 opsagde hun sit job som juridisk analytiker hos Moroccanoil i Tel Aviv, da hun brændte for at gøre en indsats for kvinderne i regionen. Hun gik i 2015 i gang med at interviewe israelske jødiske og palæstinensiske kvinder, om hvordan konflikten har påvirket deres liv. Projekt fik navnet "Political is Personal - PiP" med skelen til rødstrømpernes slogan i 60-70'erne, og for at bevise det "politiske" har en direkte samt indirekte effekt på kvinders liv i Israel-Palæstina. Cirka 90 kvinder er blevet interviewet indtil i dag, og PiP har fået en del omtale både i Israel-Palæstina men også i Danmark og ved det Europæiske Parlament i Bryssel, hvor en udstilling om PiP blev afholdt hfor to år siden. (www.politicalispersonal.org). 

Siden starten af PiP har hun holdt adskillige foredrag i Israel, Belgien, Tyskland, Danmark og USA om hvad PiP går ud på, hvad baggrunden og formålet med PiP er. Ligeledes om andre emner såsom selve konflikten, det israelske samfund, status i Israel og i Palæstina, og om de emner, der er kommet op i kvindernes fortællinger. 

 Link til hendes hjemmeside: www.saraharndlinder.com

Luk »
Holdnummer: 122
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 20-10-2020 17:00
Underviser:
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
20-10-2020 17:00 20-10-2020 19:00 2,00 Mødelokale - Fuglevadvandmølle
Underviser:

Møllevej 4,

2800

Kongens Lyngby

Mødelokale - Fuglevadvandmølle

Fuglevadvandmølle