Findkurser.dk

Når forandringer rammer familien

Hvad gør en moderne familie, når forandringerne som et jordskælv tilsat flere efterskælv ryster deres fundament og vender op og ned på deres hverdag? 

Per Hjorth's historien er bevægende, tankevækkende, tilsat et stænk af humor og fokuserer på, at det er muligt selv at vælge, om vi ønsker at være venner eller uvenner med livets nogle gange barske realiteter.

Han fortæller åbent historien om, hvordan det var at stå ansigt til ansigt med en dødelig kræftsygdom, en blodprop i hjernen og en datter på den lukkede afdeling. Om hvordan det var at blive forældre til to teenagepiger fra den ene dag til den anden, når der i forvejen var fire drenge. 

Han beretter om, hvordan en blodprop i hjernen forandrede et menneske, og hvad det betød for resten af familien. Og hvordan en ung piges møde med en næsten usandsynlig sygdom forandrede hende, og hvad det gjorde ved resten af familien.

Han vil gerne inspirere andre ved at fortælle historien om sin moderne familie, og de enorme og noget absurde forandringer de gennemgik på meget kort tid. 

Historien kan forhåbentlig give andre et håb om og en tro på, at vi trods et møde med livsomvæltende og hjerteskærende begivenheder stadig kan finde en mening med galskaben, være taknemmelige og finde værdi i det der er.

Luk »
Holdnummer: 431
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 18-08-2021 18:30
Underviser: Per Hjorth
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
18-08-2021 18:30 18-08-2021 20:30 2,00 salen - Lindegården Lyngby
Underviser: Per Hjorth

Peter Lundsvej 8,

2800

Kongens Lyngby

salen - Lindegården Lyngby

Lindegården Lyngby