Findkurser.dk

NEJ - Hvordan får vi udryddet nej - men samtidig skabt gode rammer i familien?

At sætte tydelige grænser for børn er en af de største udfordringer i børneopdragelsen.Derfor er det for mange forældre svært at finde den rigtige balance mellem at være streng og eftergivende. I dag vælger flere at droppe en streng tilgang til fordel for en opdragelse, hvor de helt undgår negative ord som ”nej” og ”ikke”.

Hvem kender ikke til at dagen er gået med at sige ”nej, nej og atter nej” til børnene, det giver dårlig samvittighed og ikke mindst en dårlig stemning. Barnet udvikles bedst i en positiv atmosfære, hvor det bliver SET – HØRT OG FORSTÅET. Mange konflikter opstår, når barnet ikke får mulighed for at udtrykke sig og blive forstået, det er her vreden opstår. På denne hyggelige workshop vil I først få et fagligt inspirende oplæg om nej til nej, med udgangspunkt i teori og praksis og dernæst vil der være åben dialog og spørgsmål. det vil være en samtale, hvor alle er velkomne til at dele egne erfaringer og velkommen til at undre sig. Når det handler om børn og familie, er der 1000 måder at gribe hverdagen på, og her gælder det om at finde frem til det der præcis passer til dig. Børn er velkommen.

Undervisere: Linda er uddannet coach og pædagog. Har været leder i forskellige typer daginstitutioner gennem de sidste 15 år og undervist på UCC. Marianne har undervist på UCC og i et utal af kommuner og daginstitutioner i gennem de sidste 20 år

 

 

Luk »
Holdnummer: 1421
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 05-10-2020 16:00
Underviser: Linda Hansen
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
05-10-2020 16:00 05-10-2020 18:00 2,00 Stuerne - Lindegården Lyngby
Underviser: Linda Hansen

Peter Lundsvej 8,

2800

Kongens Lyngby

Stuerne - Lindegården Lyngby

Lindegården Lyngby