Findkurser.dk

Personlig stressfrihed i hverdagen

Personlig stressfrihed i hverdagen
- er et inspirerende foredrag om kroppens selvhelbredende systemer og hvorfor det KRAMS venlige liv er mere nødvendig at leve i dag, end tidligere.  Sundhed er en personlig rejse. Den er dynamisk og påvirkes udefra og ind, og indefra og ud. Men din KRAMS balance er grundstenen til stressfrihed og reducere risikoen for at udvikle en lang række sygdomme. Det er et faktum vi alle har til fælles.
Kom og hør hvad det KRAMS venlige liv er, og hør også hvorfor det er så svært at følge andres råd og vejledning og hvordan du finder din egen vej frem.

Foredragsholderen er sundheds innovatør Rikke Ager, der er stifter af Fair Health Care ApS og datterselskabet SundhedsCoaching.

Rikke stiftede Fair Health Care fordi hun ønsker at udbrede de gode resultater, som opstår ved at anskue livsstilsproblematikken anderledes end den traditionelle tænkning.
Rikke har 1700 sessioner bag sig, en succesrate på gns. 52% raskmeldte på 4 uger efter 13,4 måneder væk fra arbejdsmarkedet. Rikke har undervist læger, speciallæger, konsultationssygeplejersker, lægesekretærer, diætister, 
fodterapeuter, sagsbehandlere fra kommuner og forsikringsselskaber, andre faggrupper og sygemeldte personer, inden for de sidste 10 år. Rikke Ager er forfatter til bogen "Den helbredende patientsamtale”

Efter foredraget er der tid til uddybende spørgsmål, udveksling af erfaringer og kommentarer.

Luk »
Holdnummer: 10012
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 15-10-2019 19:00
Underviser: Rikke Ager
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
15-10-2019 19:00 15-10-2019 21:00 2,00 Mødelokale - Fuglevadvandmølle
Underviser: Rikke Ager

Møllevej 4,

2800

Kongens Lyngby

Mødelokale - Fuglevadvandmølle

Fuglevadvandmølle