Findkurser.dk

Spis dig til en sund og balanceret overgangsalder’

For de fleste kvinder mærkes overgangsalderen. Og ikke nødvendigvis positivt. Hedeture, dårlig nattesøvn, træthed og humørsvingninger er bare nogle af de symptomer som mange kvinder, på vej i overgangsalderen, kan nikke genkendende til.

Ved overgangsalderen kan hormonbalancen være en stor udfordring. Mange forhold i kroppen ændrer sig, og det kan være rart at få sat ord på, og blive klogere på nogle af de sammenhænge, der er i de oplevede symptomer.

Mange kvinder er bekymrede for knoglesundheden når overgangsalderen nærmer sig. Hvordan spiser man sig til sunde og stærke knogler livet i gennem og samtidig styrke sit hormonsystem. På mit foredrag om overgangsalder kommer jeg omkring knoglesundhed, D-vitaminstatus og tarmens bakterier, der alle har indvirkning på knoglesundhed og en balanceret overgangsalder.

Mit foredrag om overgangsalder giver indsigt og overblik for kvinder, der vil være klogere på egen krop og de symptomer de bærer rundt på. Find hoved og hale i bunken af hormoner, og opdag hvorfor der også skal fokuseres på andet end østrogen, når balancen skal findes.

Foredraget er også interessant for kvinder der ikke er nået til overgangsalderen endnu. Det er helt klart smart at forberede sin krop og finde balancen inden overgangsalderen indtræder.

Er hormonbehandling virkelig den eneste udvej, hvis der skal rettes op på de generende symptomer, der nedsætter livskvaliteten? Eller er der en naturlig vej gennem hormonbølgerne?https://www.spisdigrask.dk/mine-artikler/overgangsalder/

Luk »
Holdnummer: 109
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 22-04-2020 18:30
Underviser: Carina Kock
Priser:
Voksne DKK kr. 150,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
22-04-2020 18:30 22-04-2020 20:30 2,00 Teatersat - Engelsborgskolen
Underviser: Carina Kock

Engborgsvej 66,

2800

Kongens Lyngby

Teatersat - Engelsborgskolen

Engelsborgskolen