Findkurser.dk

Spis dig ud af kronisk inflammation og smerter

Lever du med kroniske smerter, og har et stort indtag af smertestillende medicin? 

 

Der er gennem de senere år sket et paradigmeskift indenfor forståelsen af smerter. Længerevarende smerter er et komplekst fænomen, der ofte har flere årsager. Inflammation kan være en af dem. Inflammation er en betændelsestilstand i kroppens væv, og der findes mange forklaringer på, hvorfor inflammation opstår. Mange af årsagerne har vi selv mulighed for at påvirke i vores valg af livsstil. Gennem dit valg af kost og livsstil kan du skrue op og ned for kroppens inflammationsniveauer. En uhensigtsmæssig livsstil kan være årsag til, at en inflammation bliver kronisk, og dine smerter svære at slippe af med.

Vil du gerne have en dybere forståelse for smerter og få indsigt i, hvad du selv kan gøre for at mindske dine smerter - så har du nu muligheden. Jeg holder dette foredrag om smerter, fordi det giver deltagerne en relevant viden om flere af årsagerne til kronisk inflammation, og hvordan man kan indføre en anti-inflammatorisk livsstil.

Vil I gerne vide mere om inflammation og få indsigt i, hvad man kan gøre i sin hverdag for at mindske inflammation og smerter, så er dette foredrag om smerter et godt sted at starte. Jeg forklarer smertemekanismerne og sammenhængen til den mad man spiser. Jeg giver inspiration til tiltag, som I kan starte op med allerede dagen efter.Jeg fortæller også omkring tarmens betydning for kronisk inflammation, og hvor stor betydning det har at tage vare på bakterierne, der bor i tarmen.Mit foredrag bygger på seneste forskning og viden fra klinisk praksis. Du kan læse mere om mig og min baggrund på www.spisdigrask.dk 

 

Luk »
Holdnummer: 106
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 06-05-2020 19:00
Underviser: Carina Kock
Priser:
Voksne DKK kr. 150,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
06-05-2020 19:00 06-05-2020 21:00 2,00 Byg A, lokale 01, stuen - Engelsborgskolen
Underviser: Carina Kock

Engborgsvej 66,

2800

Kongens Lyngby

Byg A, lokale 01, stuen - Engelsborgskolen

Engelsborgskolen