Findkurser.dk

Stop Stalking - Sådan håndterer du en stalker

#Stop Stalking - Sådan håndterer du en stalker

Foredraget handler først og fremmest om stalking. Her fortæller jeg om de faktuelle oplysninger om stalking, kombineret med mine egne erfaringer som offer for stalking. Jeg vil kaste lys over fænomenet stalking. Jeg ønsker at øge verdens kendskab til stalking og oplyse om hvilke konsekvenser der er forbundet med forbrydelsen, hvor der er hjælp at hente og meget mere. Jeg fortæller om hvordan jeg kæmpede mig fri af stalkerens jerngreb og hvordan jeg fik vendt denne forfærdelig oplevelse til min egen personlige succes. Herudover håber jeg at inspirere andre til at forsøge at vende en forfærdelig oplevelse i deres liv til noget positivt.

Emnet bliver mere og mere aktuelt, med udbredelsen af internettet og ikke mindst de sociale medier har stalkerne fået en ny jagtmark, hvor grænserne rykkes hele tiden, og mennesker uden empati og sociale færdigheder kan boltre sig på internettets legeplads, stort set uden konsekvenser. 

Foredragsholder Eydis Dahli Semifinalist til VM i foredrag - ValbyMesterskaberne 2018 og 2019 "Jeg har en intens og feminin energi og jeg brænder for emnet. Jeg ved om nogen hvor vigtigt det er, at flere mennesker kender til fænomenet. Jeg måtte blive min egen helt og den findes inde i os alle sammen". Se artikel i link https://www.alt.dk/artikler/stalking-aendrede-tilvaerelsen-for-eydis 

 

 

 

 

 

Luk »
Holdnummer: 168
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Kulturskolen cfl
Første mødegang: 25-08-2021 18:30
Underviser: Eydis Dali
Priser:
Voksne DKK kr. 95,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
25-08-2021 18:30 25-08-2021 20:30 2,00 salen - Lindegården Lyngby
Underviser: Eydis Dali

Peter Lundsvej 8,

2800

Kongens Lyngby

salen - Lindegården Lyngby

Lindegården Lyngby