Findkurser.dk

Klangmeditation/massage

Klang kan ikke forklares - det skal opleves.

Du får med klang en helt speciel mulighed for at lære din krop og dit sind bedre at kende. Tibetanske klang-, syngeskåle samt andre meditative instrumenter bringer med universelle lyde og vibrationer, ro og nærvær til en stresset og træt krop. Du bringes i en mediterende tilstand, hvor der kun findes dig og din krop, og hvor du føler dig fuldstændig tryg og sikker.

Hvis din krop aldrig får tilstrækkelig hvile, kan symptomerne være søvnløshed og ondt i muskler og bindevæv, hvor krop og sind er i alarmberedskab 24/7. Mange oplever så stress, alvorlig stress med f.eks. glædeløshed, hovedpine, mavesmerter, hukommelsesbesvær og let til gråd. Har du ikke redskaberne til at ændre dit liv, er der stor risiko for, at din stress kan udvikle sig til depression, angst og kroniske lidelser.
Med lyde og vibrationer hvor man bl.a. sætter klangskålene fysisk på kroppen, kan muskelkramper og spændinger over tid lindres eller måske helt forsvinde, og med vedvarende klangmeditation/massage får nervesystemet mulighed for at slippe sit tag i dig. Klangenes badende frekvenser pakker dig nænsomt ind i et tæppe af lydterapi, som afspænder muskler og led samt beroliger dit bindevæv og nervesystem.

Klang er en fantastisk måde at forkæle krop og sjæl på - din krop vil elske dig for det

Luk »
Holdnummer: 320378o
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: DOF Herning Aftenskole
Første mødegang: 10-08-2020 16:30
Underviser: Birthe Sturm Andersen
Priser:
Almen DKK kr. 150,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
10-08-2020 16:30 10-08-2020 18:00 2,00 Møderum - DOF Herning
Underviser: Birthe Sturm Andersen

Bornholmsvej 10,

7400

Herning

Møderum - DOF Herning

DOF Herning