Findkurser.dk

”Indblik i en lukket verden”

 

Fodbolddommer Mads-Kristoffer Kristoffersen

 

”Indblik i en lukket verden”

 

Mads-Kristoffer, som fodboldfans kender fra tv-skærmen eller fra tilskuerpladserne på stadion, er født i Brædstrup i 1983.                                   Han spillede fodbold i Brædstrup Idrætsforening (BIF) i sine unge år, og allerede som 16-årig tog han fodbolddommereksamen.

I samme periode blev han også kendt i Brædstrup som ildsjælen bag Halballerne.

Mads-Kristoffers dommerkarriere udviklede sig fortsat:                                                                                                                                Han blev superligadommer med debut 24. juli 2011 (LyngbyBk – SønderjyskeE).                                                                                          Allerede året efter blev han FIFA-dommer.

 

Mads-Kristoffer blev sammen med en anden dommer de første deltids professionelle dommere i 2015.                                                             Her bliver han frikøbt fra arbejdet i Jyske Bank nogle timer om ugen og hjælper/rådgiver de nye dommere.

 

Han har gennem årene dømt mange vigtige kampe såvel i Danmark, som i udlandet.                                                                                       På trods af sin dommerkarriere har Mads-Kristoffer ikke glemt Brædstrup. Han har bl.a. 10 gange stået for fodboldskolen i BIF.

 I foredrager: ”Indblik i en lukket verden” får vi indblik i den verden, som Mads-Kristoffer oplever, men som andre normalt ikke ser.

Torsdag d. 21. november kl. 19.00                                                                                                                                                                                                                 Pris 100 kr.

 

 Et samarbejde mellem DOF Brædstrup Aftenskole og Brædstrup Bibliotek.

 Tilmelding Bibliotekets hjemmeside eller DOF Brædstrup aftenskole – tlf. 40858083

 

Luk »
Holdnummer: 702-2019
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: DOF Brædstrup Aftenskole
Første mødegang: 21-11-2019 19:00
Underviser: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Priser:
Almen DKK kr. 100,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
21-11-2019 19:00 21-11-2019 21:00 2,33 Indgang A - Den gamle byrådssal
Underviser: Mads-Kristoffer Kristoffersen

Niels Wongesvej 8,

8740

Brædstrup

Indgang A - Den gamle byrådssal

Den gamle byrådssal