Findkurser.dk

Strikkeworkshop -

 

Strikkeworkshop på Tønning-Træden Friskole ved Bente Geil.                                                                                                     I samarbejde med Træden Strikkecafé.                                                                                                                                                 Lørdag d. 5.10. kl. 13-16.                                                                                                                                               

Emnet er Raglan-udtagninger, strikket oppefra og ned.

Der findes et væld af smukke og anderledes udtagninger, f.eks. snoninger,                                                                                       hulmønstre, rib m.m., som kan bruges til design af topdown-bluser.

Et grundmønster på en topdown-bluse er nok til at lave din helt personlige udgave.                                                                                     Find ud af hvordan du tilpasser opskriften til det mønster, du gerne vil bruge.

Medbring strikkepinde.                                                                                                                                                                           Bente tager garn med fra butikken, så det er også muligt at gøre et par gode indkøb.                                                                                  Læs mere om Bentes designs og garner her: https://www.geilsk.dk/

Kaffe, te og kage indgår i prisen. 

 

Tønning-Træden Friskole, Skolebakken 24, 8740 Brædstrup.

 

 

 

 

Luk »
Holdnummer: 704-2019
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: DOF Brædstrup Aftenskole
Første mødegang: 05-10-2019 13:00
Underviser: Bente Geil
Priser:
Almen DKK kr. 90,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
05-10-2019 13:00 05-10-2019 15:58 3,50 Fælleslokale - Tønning-Træden Friskole
Underviser: Bente Geil

Træden,

8740

Brædstrup

Fælleslokale - Tønning-Træden Friskole

Tønning-Træden Friskole