Findkurser.dk

Antiinflammatorisk kost v/Frede Damgaard og Nickolai Damgaard

Lær, hvordan du igennem hele din dag kan leve en antiinflamatorisk livstil

Først vil Frede Damgaard komme ind på kostens betydning set i forhold til syre-base-balancen, inflammation og andre belastningsfaktorer i forbindelse med smerter og nedsat immunforsvar. Frede Damgaard er ekspert indenfor den anti-inflammatoriske livsstil, og han vil komme med konkrete råd til, hvad du selv kan gøre for at forebygge. 

Derefter vil Nickolai Damgaard komme ind på hvordan du med hjælp af korrekte fasteteknikker, kan gøre underværker for inflammationen i din krop og hjælpe med at formindske diverse livsstilssygdomme. Nickolai Damgaard er eksperten indenfor faste, som er en stor del af hans egen livsstil, samt et vigtigt redskab han bruger til sine klienter på hans klinik.

Oplægget præsenterer dermed en holistisk tilgang til at bekæmpe inflammation, forbygge og helbrede livsstilssygdomme, både når du spiser, men også når du ikke spiser. Med den viden du vil få igennem dette foredrag, kan du dermed arbejde hen mod den bedst mulige udgave af dig selv med masser af energi, og mindre gener.

Oplæget levers af to inspirerende og erfarende foredragsholdere, som fortæller om deres passioner med en begejstring, som er stærkt smittende og ikke mindst underholdende.

Foredraget foregår i Samsø Bio og indbefatter en sandwich og en vand.

 

Luk »
Holdnummer: 2001
Status: Ledige pladser
Kursusudbyder: Samsø Aftenskole
Første mødegang: 09-01-2020 16:30
Underviser:
Priser:
Foredrag DKK kr. 100,00
Start: Slut: Lektioner: Lokation:
09-01-2020 16:30 09-01-2020 20:00 4,00 Biografsalen - Biografen
Underviser:

Sygehusvej 4a,

8305

Samsø

Biografsalen - Biografen

Biografen